- Konu Sahibi fascinatingjasminne
-
Neden kendini kötü hissediyorsunki. Tabiki başa gelmeden bilinmez ama şahsen ben babamın yanlız yaşlanmasını istemezdim. Sonuçta annen vefat etmiş (Allah rahmet eğlesin) hayat devam ediyor tabiki babanda kendine bir hayat kuracak. Kadına gelince ilk defa evleniyor kim olsa düğün ister hakkıdır. Bence önyargılı olmadan tanış önce belki sevicek anlaşıcaksın babamı mutlu edicek diyede sevineceksin. Yani umarım böyle olur.Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
Başınız sağolsun öncelikle.kabullenmek çok zor farkındayım. Ama artık olan olmuş. Biraz empati yapmanı tavsiye ederim.hiç evlenmemis bi bayan. Bu isteği doğal aslında.farklı bi bakış açısı tavsiye edicem.hayatınıza yeni biri giriyo.nasıl başlarsa öyle devam eder.siz güzel yaklaşın üstünüze düşeni yapın,emin olun öyle devam edicek. Diğer kardeşler evli bekar bilmiyorum ama,siz baba evinden gelinlikle ayrılirken en az anneniz kadar üzülücek.annemin bi komşusu var.eşinin eski eşiyle görüşüyo.çünki cocukları çok seviyoMerhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Merhaba.Daha önce de buna benzer konular açmıştım.Kendimi çok kötü hissediyorum.Annem vefat etmişti.Ve babam evlenecekti.Bu kararına saygı duydum.Ancak evleneceği kişi düğün olmasını istiyor,çünkü hiç evlenmemiş,yaşı babamın yaşlarında ama.Ben ise babamın tek kızıyım ve genç kızım,23 yaşındayım ama üniversiteyi bitirmedim henüz,devam ediyorum.Bazen ben evlenmem gerekirken babam evleniyor diye düşünüyorum,genç kız duygularımı desem ne desem.O düğüne benim de gelmemi istiyor babam.Ben insanların bana olan bakışlarından utanıyorum biraz,kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum.Anne tarafım bilmeyecek tabi o düğüne gittiğimi.Babama gitmek istemediğimi söyleyemiyorum,babam da gelmemi istiyor zaten.Çok mu abartıyorum bilmiyorumBiz üç kardeşiz,benden başka iki erkek kardeşim var.Evleneceği kadının çocuğu olmazmış zaten
Ne alakası var kendi tarafınızdan bakıyorsunuz hep adamın eşi yok eşi eşi, yıllardır düzenli kurduğu bir hayatı vardı birerkek için kolay mı bu zannediyorsun . Tabiki evlenecek ve sen onun kızı olarak kesinlikle gitmek zorundasın . Neden bunları diyorum çünkü benim de babam boşandı ve geçen sene evlendiBian kendimi sizin yerinize koydum çok zor bi durum..Insallah evlenecevi kadin iyidir..fakat keskensugun olayina girmeselerdi..babanizin esi ölmüş ben dogru bulmadım..
Kadin diretse bile babaniiz oyle kabul edebilirdi durum ortada..
Dugüne sanirim ben olsam gitmezdim
Öncelikle başınız sağolsun. Rabbim böyle acılar yaşatmasın kimseye.Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
Babanızın hayatına girecek kadın sizinde hayatınıza girecek ben en çok buna takıldımPeki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
ne münasebet! yani annenizi kaybetmenizin acısı çok farklı, allah size sabırlar versin. ancak kusura bakmayın da bundan o kadına ne? o da ilk kez evlilik yaşayacak,ilk heyecanı. siz neye dayanarak düğün yapmamasını isteyeceksiniz?Peki sizce onunla konuşsam mı düğün olmasın diye falan(babamın ikinci eşi olacak kadınla)Ama o şimdiden hayaller kurmuştur bile:/Benim dememle bir şey değişecek mi onu da bilmiyorum gerçi.Henüz tanışmadım ara tatilde tanışmak istiyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?