- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Allah sabrını versin mekanı cennet olsun...lâkin biz değer bilecek bir zaman geçiremiyoruz ki maalesef anında bir tartışma konusu buluyor devamlı gergin devamlı atarlı devamlı stresli ....babanız arkasında böyle düşünen kendisini deli gibi seven evlat bırakmış ne güzelIyiki benim babam. Dünyaya gelirken seçme hakkı verseler yine aynı babayı isterim. Son nefesine kadar evlatlarını düşünmüş bir insandı. Öyle bir ölümü vardiki sanki melekti. Çınar ağacın, canımın ötesi. Canı ver babanı senin yanina vercez deseler bir dk düşünmem alın derim. Burnumda tutuyo, kokusu. Bes dk geç kalsa deli olurdum bu adam nerde diye. Bir yere gitse gelmeden uyumazdım beklerdim bekarken. Evlenince her hafta yanındaydım. Babam değil arkadaşımdı. Birşey olduğunda babam var bana birşey olmaz derdim. Kendime güvenin kat ve kat yükseklerdeydi. Ölünce kolum kanadım kırıldı,paramparça oldum. O bir kere öldü ben hergun ölüyorum. Bu sene onsuz ilk babalar günümdü koşup yanina gittim. Kalk baba ben geldim dedim ama ne ses vardı nede seda. Sadece hıçkıra hıçkıra ağladım sensizim diye. Çingene kızın, deli kizin sensiz olamiyo diye sadece ağladım. Babam benim canim,hayatım,kıymetlim,herşeyimi. Babanızın kıymetini bilin ve onunla oldukça zaman geçirin derim.
Keşke bbamı hiç tanımasaydım ya da benim babam o olmasaydı. Zerre kadar sevmiyorum
Başımı oksamayi kucağına alıp iki oyun oynamayı geçtim zaten hep karşımda her olayda zıttımda her olayda her durumda eleştirel ...asla birseyi söylemek paylaşmak icimden gelmez küçükken de genç kızlan de şimdi hala çünkü konuşamıyoruz anlaşamıyoruz ...tarzı devamlı tartışma yüksek ses eleştirmek ☹Bir kere başımı okşadığını bilmem ama hayattaki en büyük sevgisi ve gururu benimdir, bunu bilirim.
Kendince gördüğü babalığı yaptı, manevi hiçbir zaman yanımda olmadı çünkü bilmedi.
Tahtımı yapmakla meşgulken, bahtımda neler olduğuyla ilgilenmedi.
Ama bilseydi başım darda, değil ilk koşan darımı yıkan olurdu.
Ben babama benzerim, ondan bu kavgalarımız.
Çünkü en çok ona hasretim.
Sevgi gosterememsini gerçekten geçtim eski babalar hadi hep öyle....durum o bile olsa onun gözünde sanki bir evlâdı degil de bir güç savaşına girecek herhangi biriyim sanki ....bir konu olsa "sen ne bilirsin sen ne anlarsın" der ...basimiza birsey gelse herhangi birsey bizden yana olmaz hemen kavgaya tutuşur bir iletişimimiz yok olmadi olmuyor da..yani höffffff lanet olsun diyesi geliyor insanin....bugüne bugün 1tane düzgün iletişimimiz olmadi asla ve kat'a ....inanılmaz derecede eleştiriyor öyle büyüdüm odamdan çıkasım gelmezdi birseye takacak da eleştiri yağmuruna tutacak ruh durumumun içine edecek diye ...resmen fiziksel dayaktan farkı yok ve sonucları da fiziksel dayağın yarattığı sonuçlarla aynı inaninHep sarılmak ve sevilmek istedim
Babamdan bende çoğu zaman ,nefret Çogu zaman sevgi duyuyorum.
Her işine ben koştururum aklınıza gelebilecek herşey birşey olduğunda halledemediginde beni arar.
Ama sevgi görmemiş bilmiyor sevmeyi
Sarıldım bikere sadece elini omzuma koydu hemen uzaklaştı babamla sarıldığımız bilmem babamın yanağını heralde çok küçükken opmuşumdur hatırlamıyorum
Ama beni bu yasa gettirdi aç ve açıkta bırakmadı beni çok sevdiğini biliyorum
Çok şeyler yaptı benim için
Mesala ben üniversiteye giderken hüngür hüngür ağlamış annem demişti
Neyse bendede durumlar böyle.
Eşime diyorum çocuğumuzu büyüsede hep sev şuan sevdiğin gibi büyüncede sev buyudu sevgiye ihtiyacı yok deme diyorum oda tamam diyor..
Çünkü kızlarin hayatında ki ilk erkek babaları
Babalar şekillendiriyor kızların eş seçimlerini çoğu zaman..
Annelerde farkındaysanız deli gibi oğulcu kaynanalar dan anlayabiliriz bu durumu
Erkek çocukları anneci....
BABAM. Hem gülüşüm hem gözyaşım.. En en iyi dostumdu.. Artık sadece babam..
Herkes sırt döner herkes cıkarına bakar ama babam benim acımı sarıp sarmalar sanıyordum.. Yanıldım... Kimse ondan secim Yapmasını istememiştim ama o kızını değil kardeşini seçti..Ben dostumu çok özledim... Bir kız arkasında dağ gibi baba gölgesini artık hissedemez ise hep bir yanı noksan oluyor..
Ayni benim duygularimi yazmissiniz ama genede benm babam gbi baba olabilecegine inanamiyorumYedirip içirdiği için minnet duyduğum,
Anneme yaptıkları için asla affetmeyeceğim,
Berbat bi çocukluk yaşadığı için acıdığım,
Sadakatsiz, yalancı, şuursuz, dengesiz biri olduğu için nefret ettiğim,
Sırf babam olduğu için de biraz sevdiğim adam.
Ölse üzülürüm.
O kadar.
Huyu dedik böyle dedik anlattık da bak üzüyorsun adam gibi konuşamıyoruz diye yok ayni aynı aynu artık bilerek yapıyor bunu biliyorumHayatım boyunca onun yüzünden çok sıkıntı çektim. Ama empat bir karakter olduğumdan hep böyle olsun istemezdi diye düşündüm. Ona karşı hislerim sanırım bu yüzden çok pozitif. Bir gün onu kaybetme korkusuyla döktüğüm gözyaşlarıyla bir akvaryum dolar. Onu çok seviyorum.
Sadece yedirip içirip okutmayı süper babalık yaptik zannederek bir de kenjdi öven manen zerre kadar icinde kırıntı bir tohum bile ekmeyen adamdır..hele ki 9 yaşında annemi kaybettik bana daha da yakınlaşıp bir bag kurmasını hadi kuramiyirsan olanı yıkamamasinı beklerdim ...odana doğru odana odadaki evlat en iyi evlattır bulaşmasın yeterAyni benim duygularimi yazmissiniz ama genede benm babam gbi baba olabilecegine inanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?