Bacaklarına bak dedi

Yaaa sizin adınıza çok sevindim ne güzel her şey yaşanmış ama güzelce geçmiş inşallah bizimde güzelce geçsin ya yanı o eski bakımı geri istiyorum. Hayırlı bşr şekilde geri gelsin o günler umarım

Yorumlardan sonra düşündüm de galiba ben eşimin sözünden çok kendi halimi iyi bulmadığım için üzülüyorum ağlıyorum. Bebeğe baksa bakamıyor ki ağlayınca eli ayağına dolaşıyor eşime bırakıp gitmek bir hayal bence benşm için ödü kopuyor bir şey olacak tek başına diye kucağından bomba tutar gibi kızımızı tutuyor

Hahah sizinki de fena değilmiş benim eş büyük ihtimalle bakılmadık yer bırakmıyor bende 3 kiloyu tartmış gibi gördüğüne göre. Geçecek diye kendimi motive ediyorum buraya yazdığımdan beri inşallah geçecek

Ağlanacak zerre bir durum yok ki. Ben bekar olmama rağmen cillop gibi değil her zaman bacaklarım. İnsanlık hali.. Ki ilerde eşim bana aynı cümleyi kursa hiç alınmam, gülüşürüz hatta :) Boşuna dert yaratmayın kendinize.. hiçbir kötü söz yok çünkü.

Çok basit, vereceksin bebeği mamayı bezi eşinin eline gideceksin 2-3 saat kuaföre bitti gitti, bunun için ağlama
Ya keşke bakabilse ev işi yapayım bana kızı bırakma diyor ödü kopuyor ağlayınca bşr şeyi kaçak diye gece ölsürüyor kızım hopluyor yataktan tıkandı bebek diye çok panik bıraksam kesin kıllı gezeyim diye yalvarır

Bir masal okur gibi okudum yorumunuzu. Ben bebeği dokuz buçukta yatırdım. Üç kez uyandı ve hala ayaktayım yine uyanacak diye. İsim sabaha kadar bitmiyor bebekle. Maşallah nazar değmesin.
Amin. Her bebek farklı oluyor ve günü gününe uymuyor. Bizim de sabahladigimiz ya da salonda yerde koyun koyuna uyuduğumuz oluyor elbette :) o Allahın emri. Ama genel olarak düzen bu.

Ya kadın olarak ne zor bizim işimiz ya of valla gına geldi keşke lazer yaptıraydım. Çok çabuk uzuyor şu kıl dedikleri lanetler Zaten hormonlarla mı ne daha da çok çıkmaya başladı benim

Yaaa aslında o da şok durumunda şimdi pişman oldum okuyunca ben onun beni beğenen gözlerle bakmasına alıştım şimdi bakmıyor gibi geliyor birde duyunca işte ben hep pohpohlanmaya alıştım onun tarafından o yüzden bunca dert galiba ama doğrusunuz dikkat etmeliyim oda belli bunalıyor bem böyleyim diye ses etmiyor

Bu insanlar da söylüyor söylüyor sonra "Şaka yaptım" diyor. Arkadas bir kez de dediğinizin arkanızda durun di mi?
Cok can sıkacak bir sey. İnsanın kilı da cıkar saçı da bozulur ne olacak yani? Bundan sonra inadına bakımlı olun da görsün

Bu ruh halinde galiba olaya böyle bakamıyorum çok fazla geldi ne bilim hiç bakımsız günüm geçmedi belkide o yüzdendir bilememiyorum ağrı geldi işte :/)

Kız sen yine iyisin
Benim Rus erkek arkadaşım denizde güneş ışığı vurdukça 'ben burdayim' diyen göğüs arası tüylerim için 'turk kızlarının hepsinde bu var mı? Demişti.
Ben de 'yok yavrum,ben maymun soyundanim' diye dalga gecmistim.
Aaa bir kere de başka bir yabancı arkadaşla oturuyordum, ayaklarımi uzattım koltuğa. Ayak ucuma oturup sasirmis gibi 'yengenç, ayağında neden saç var?' dedi. Bir baktim ayak baş parmağımın ustunde kıl çıkmış, onu diyormuş meğer
Ben de utandım, her insan utanır ama erkeklere de çok takılmamak lazım, pat diye söylüyorlar işte. Kıl onlar için utanacak bir mesele olmadığı için seni utandıracağini tahmin edememiş olabilir.

Not: maymun soyundan değilim. Her türk kızı kadar kıla sahibim

Ben 12 aydır uykusuzluktan ölüyorum yav
Sen nasıl yapyosun ki ben 1 bebekle başa çıkamıyorum sanki bana da el atıver

Ah daha çok yeni doğum yapmışsınız. Henüz psikolojik olarak alışamamışken beden nasıl alışsın. Moralinizi bozmayın lütfen gidin bir kuaföre bakımınızı yaptırın. Size de çok iyi gelecektir. Eşiniz en azından söylemiş ya söylemeyip içinde tutsaydı. Bence şanslısınız ve yavaş yavaş kendinize de vakit ayırmaya başlayın.

Ay sesli güldüm, cocuk uyuyor olmasina ragmen

Aslında bebek gerçekten anne kokusunu özlüyor. Ama biz doğduğunda babasının kokusuna da alıştırdık ve hamile olan ya da yeni doğum yapmış herkese tavsiye ederim. Oğlum doğduğunda çırılçıplak soyardık. Eşim de üstünü çıkarır çocuğu çıplak göğsüne yatırırdı. Ben bu düzeni ona bağlıyorum. Ama daha önce de yazdım benim de hala sabahladigim oluyor ya da bütün gün huysuzluk çektiğim. Sen de emin ol rahatlayacaksın. Bugünlerin tadını çıkar. Ayrıca daha pratik ol. Bacaklarına ağda mı yapıyorsun, jiletle al. Saçlarını havalı ama bakımı kolay bir modelle değiştir. Her anneye allah kolaylık versin. Baba ne kadar yardım ederse etsin yük yine de fazla. Ama kendin için kendine bakmalısın.

Valla esim bana oyle dese derim sen acta orman bacaganan koltuk altina bak adami hasta etme derim ve gerekmedikce konusmam
Ama haklisiniz lohusayken bir de insan bazi seylerin farkinda olunca cok aliniyor bende 10 kilo vermeden once cheesecake istemistim o cok kalorili deyip almamisti kocam olacak adam bende kusmustum bir hafta sen baa sisko diyon mu diye

Ben 12 aydır uykusuzluktan ölüyorum yav
Sen nasıl yapyosun ki ben 1 bebekle başa çıkamıyorum sanki bana da el atıver
Ilk cocukta bende 3 sene uyumadim:) zombi gibi gidiyodum ise:)) 2. De ole:)) simdi bos verdim biraz.. bebek iside sans.. buarada en kucuk olanda gece cok uyaniyor ama emmiyo nasilsa diye emzigi tikiyorum:) birde bunyede uykusuzluga alisti sanirim. Simdi bi kac saat benim ama bi kac saat sonra uyanmaya baslar ufaklik. Diger ikiside uyaniyo bazen yolluyom geri odalarina mesela. Hepsini yatirdigimdaki bi kac saat yetiyo bana simdilik bakim olsun temizlik olsun:)

Ama ne derse desin o da babası. Siz yokken bebeğinize yetebilmeli. Yoksa Hayat sizin için çok zor olur.

Benim bu bir kaç saatim hiç olmuyor işte bir tek uyuduğunda nefes almaya çalışırken uyanıyor
Tek bebek daha zor diyorlar hep 2-3 birden daha kolaymış acep sallıyorlar mi yoksa vücut artık acı hissetmiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…