- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Yaaa sizin adınıza çok sevindim ne güzel her şey yaşanmış ama güzelce geçmiş inşallah bizimde güzelce geçsin ya yanı o eski bakımı geri istiyorum. Hayırlı bşr şekilde geri gelsin o günler umarımEmzircem diye çıldırdıgım dönemde eşim kokun değişmiş dedi,üzerime akan sütlerden öyle kokuyormuşum,o gelir gelmez bebitoyu kucagına verir duşa girerdim,bi de yaklaşık üç ay sonra ince çorapla kısa bi elbise giymiştim hiç eskisi gibi olamayacaksın sanmıştım çok korktum dedi,benim kızçe şimdi 5,5 yaşında aynı kiloda aynı bakımımdayım,ilk altı ay tıpkı sizinki gibi geçti. Hatta bi kere bebeğim iki aylıktı görümceme gidecektik,daha şık bişeyler giysen ya dedi göğsümü rahat rahat çıkarabileceğim önü düğmeli ,garip göbeğimi gizleyebileceğim azcık bol ayni zamanda da şık bişe nasıl bulacaksam hırsımdan oturup ağladım ,ben ne salağım diye o da ağladı kızım da ağladı o arada kv geldi noldu burda dedi ,evin içine bomba düşmüş gibi herkes bi garipazcık zaman verin kendinize şimdi hepsi geçti
Yorumlardan sonra düşündüm de galiba ben eşimin sözünden çok kendi halimi iyi bulmadığım için üzülüyorum ağlıyorum. Bebeğe baksa bakamıyor ki ağlayınca eli ayağına dolaşıyor eşime bırakıp gitmek bir hayal bence benşm için ödü kopuyor bir şey olacak tek başına diye kucağından bomba tutar gibi kızımızı tutuyorAman onlar kıllı kıllı geziyor ya, biz aman ne bakımsızsın diyor muyuz? Boşversene. Minnacık bebekle neye zaman bulacaksın sanki. Oğlum 1 yaşında, ben daha yeni yeni sık sık ağda yapıyorum, çok sıcak burası, kısa şort giyince mecbur yapıyorum o da, çok istediğimden değil yani. Beğenmeyen bakmayıversin napayım ya da baksın iki saat bebeğe, ben de ağda mı yapayım.
Hiç üzülecek, ağlanacak bir durum yok ortada inanki. Zaten kibar bir iekilde söylemiş, muhtemelen şaşırdığı için söylemiş. Takıldığına değmez yani.
Hahah sizinki de fena değilmişKocaları böyle mükemmellige alıştırmayalim bize de yazık. Onlar Habeş maymunu gibi gezerken biz bir şey demiyoruz ama. Peh... Benim oğlan çok hareketlidir epilasyon bana lüks alırım tabi ama işte sürekli pruzsuz bacaklarla gezemiyorum. Bu aralar biraz salmisim kendimi tuyler almış başını gitmiş sortla geziyorum. Neyse bir gün fırsat yarattım aldım. Eşim geldi nasıl fark var mı dedim yoo dedi. Fark etmemiş. Bacaklarına bakmıyorum ki dediüzülsem mi sevinsem mi cok takmayiniz fırsatınız olunca bakımın alasini yaparsınız rahat olun.
Ya keşke bakabilse ev işi yapayım bana kızı bırakma diyor ödü kopuyor ağlayınca bşr şeyi kaçak diye gece ölsürüyor kızım hopluyor yataktan tıkandı bebek diyeÇok basit, vereceksin bebeği mamayı bezi eşinin eline gideceksin 2-3 saat kuaföre bitti gitti, bunun için ağlama
Amin. Her bebek farklı oluyor ve günü gününe uymuyor. Bizim de sabahladigimiz ya da salonda yerde koyun koyuna uyuduğumuz oluyor elbette :) o Allahın emri. Ama genel olarak düzen bu.Bir masal okur gibi okudum yorumunuzu. Ben bebeği dokuz buçukta yatırdım. Üç kez uyandı ve hala ayaktayım yine uyanacak diye. İsim sabaha kadar bitmiyor bebekle. Maşallah nazar değmesin.
Ya kadın olarak ne zor bizim işimiz ya of valla gına geldi keşke lazer yaptıraydım. Çok çabuk uzuyor şu kıl dedikleri lanetler Zaten hormonlarla mı ne daha da çok çıkmaya başladı benimCanım üzme kendini ya bana da eşim geçen sabah bıyıkların çıkmış aşkım dedi, evet ben de silkelenip kendime geldim biraz, o işten gelmeden gittim bıyıklarımı kaşımı aldırdım. Hızına yetişemiyorum artık şu bıyıkların.
Yaaa aslında o da şok durumunda şimdi pişman oldum okuyunca ben onun beni beğenen gözlerle bakmasına alıştım şimdi bakmıyor gibi geliyor birde duyunca işte ben hep pohpohlanmaya alıştım onun tarafından o yüzden bunca dert galibaOlmayan bir şeyi söylememiş ki. Bu kendine bakmama durumunu zaten sizde biliyorsunuz. Ama neden bunu “nasıl söyler bana bunu nasıl ima eder” olayına getirdiniz?
Annelikten haz almak için kendi ruhunuzu tatmin etmelisiniz. Bebekler muhakkak uyuyorlar. 1 uykuyu kendine ayırmak zor değil. Zamanla sizde en hızlı bakım yapma şekillerini bulacaksınız.
Kocanızın hiç suçu yok ama. Adam nr yapsın bütün hayatı zaten değişmiş, üstelik sizin gibi hormonlarıda oynamıyor. Olayı algılayamıyor. Karısı da değişiyor, şaşırıyor. Üzerine gitmeyin.
Bu ruh halinde galiba olaya böyle bakamıyorum çok fazla geldi ne bilimAğlanacak zerre bir durum yok ki. Ben bekar olmama rağmen cillop gibi değil her zaman bacaklarım. İnsanlık hali.. Ki ilerde eşim bana aynı cümleyi kursa hiç alınmam, gülüşürüz hatta :) Boşuna dert yaratmayın kendinize.. hiçbir kötü söz yok çünkü.
Bebek bi kac aylik onun daha gaz sorunu bile tam bitmemistir. Benim kucuk olan 9 aylik nerdeyse.. yorucu olsada yemegimide yapiyorum gunluk temuzligide camasirida geziyorumda cocuklarla. Mesela simdi ucude uyudu ve ben bi yandan burdayim bi yandan utu yapicam :) temizlik yapip camasir isini halledicem:) dun aksam mesela pedikurumu yaptim:)) zamanla hepsi olacak sabirli ol.
Ortalikta emekliycek yuruycek sen isini yapcaksin.. cokta guzel yapacaksin yani
Ay sesli güldüm, cocuk uyuyor olmasina ragmenKız sen yine iyisin
Benim Rus erkek arkadaşım denizde güneş ışığı vurdukça 'ben burdayim' diyen göğüs arası tüylerim için 'turk kızlarının hepsinde bu var mı? Demişti.
Ben de 'yok yavrum,ben maymun soyundanim' diye dalga gecmistim.
Aaa bir kere de başka bir yabancı arkadaşla oturuyordum, ayaklarımi uzattım koltuğa. Ayak ucuma oturup sasirmis gibi 'yengenç, ayağında neden saç var?' dedi. Bir baktim ayak baş parmağımın ustunde kıl çıkmış, onu diyormuş meğer
Ben de utandım, her insan utanır ama erkeklere de çok takılmamak lazım, pat diye söylüyorlar işte. Kıl onlar için utanacak bir mesele olmadığı için seni utandıracağini tahmin edememiş olabilir.
Not: maymun soyundan değilim. Her türk kızı kadar kıla sahibim
Aslında bebek gerçekten anne kokusunu özlüyor. Ama biz doğduğunda babasının kokusuna da alıştırdık ve hamile olan ya da yeni doğum yapmış herkese tavsiye ederim. Oğlum doğduğunda çırılçıplak soyardık. Eşim de üstünü çıkarır çocuğu çıplak göğsüne yatırırdı. Ben bu düzeni ona bağlıyorum. Ama daha önce de yazdım benim de hala sabahladigim oluyor ya da bütün gün huysuzluk çektiğim. Sen de emin ol rahatlayacaksın. Bugünlerin tadını çıkar. Ayrıca daha pratik ol. Bacaklarına ağda mı yapıyorsun, jiletle al. Saçlarını havalı ama bakımı kolay bir modelle değiştir. Her anneye allah kolaylık versin. Baba ne kadar yardım ederse etsin yük yine de fazla. Ama kendin için kendine bakmalısın.Hay maşallahhh nazar değmesin ne güzel. Eşim kızımızla ilgileniyor ama uyuyamaz herhalde yani taşıma işi sevme işi onda ev temizliği yemeği onda ama kızımız ağladığı anca hayatım seni özlemiş olabilir diyor atıyor hemen korkuyor ağlayınca va resmen biz ne zaman sizin bu evreye geçeriz acaba yaa
Ilk cocukta bende 3 sene uyumadim:) zombi gibi gidiyodum ise:)) 2. De ole:)) simdi bos verdim biraz.. bebek iside sans.. buarada en kucuk olanda gece cok uyaniyor ama emmiyo nasilsa diye emzigi tikiyorum:) birde bunyede uykusuzluga alisti sanirim. Simdi bi kac saat benim ama bi kac saat sonra uyanmaya baslar ufaklik. Diger ikiside uyaniyo bazen yolluyom geri odalarina mesela. Hepsini yatirdigimdaki bi kac saat yetiyo bana simdilik bakim olsun temizlik olsun:)Ben 12 aydır uykusuzluktan ölüyorum yav
Sen nasıl yapyosun ki ben 1 bebekle başa çıkamıyorum sankibana da el atıver
Ama ne derse desin o da babası. Siz yokken bebeğinize yetebilmeli. Yoksa Hayat sizin için çok zor olur.Ya keşke bakabilse ev işi yapayım bana kızı bırakma diyor ödü kopuyor ağlayınca bşr şeyi kaçak diye gece ölsürüyor kızım hopluyor yataktan tıkandı bebek diyeçok panik bıraksam kesin kıllı gezeyim diye yalvarır
Bir masal okur gibi okudum yorumunuzu. Ben bebeği dokuz buçukta yatırdım. Üç kez uyandı ve hala ayaktayım yine uyanacak diye. İsim sabaha kadar bitmiyor bebekle. Maşallah nazar değmesin.
Ilk cocukta bende 3 sene uyumadim:) zombi gibi gidiyodum ise:)) 2. De ole:)) simdi bos verdim biraz.. bebek iside sans.. buarada en kucuk olanda gece cok uyaniyor ama emmiyo nasilsa diye emzigi tikiyorum:) birde bunyede uykusuzluga alisti sanirim. Simdi bi kac saat benim ama bi kac saat sonra uyanmaya baslar ufaklik. Diger ikiside uyaniyo bazen yolluyom geri odalarina mesela. Hepsini yatirdigimdaki bi kac saat yetiyo bana simdilik bakim olsun temizlik olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?