- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.606
- 898
- Konu Sahibi willedwoman
-
çevrem sıkıntılı evet. yada ben insanların derdini çok dert ediyorum kendimesosyal sorumluluk adına çok çaba sarfediyor yada çevresi cidden çok sıkıntılı her anlamda.
Evlendiği eşi bilmiyor ise haklisiniz ama biliyor ise yorumunuz için o özür dilemeniz gerekebilir.Çocuğun başkasından mı yani olay bu mu? Pes!
Diğer konuya göre bilmiyor diye düşünüyorum ama zaten sordum çocuk başkasından mı diye! Çocuk kesin başkasından demedim!Evlendiği eşi bilmiyor ise haklisiniz ama biliyor ise yorumunuz için o özür dilemeniz gerekebilir.
Öz kızı gibi seviyor cümlesi bana bildiğini düşündürdü...Diğer konuya göre bilmiyor diye düşünüyorum ama zaten sordum çocuk başkasından mı diye! Çocuk kesin başkasından demedim!
Konudan konuya atlıyorum sırf anlamak için ama beynim EROR verdi.. Bu bayan evli ve bu bayanın biri 10 diğeri de 5 yaşlarında 2 kızı var. Yani bu bayan 2. çocuğu sevgilisinden yapmış (5 yaşında diye ondan bahsediyor..) Demek ki kocası çocuğun başkasından olduğunu bilmiyor.(Kadın öz kızı gibi seviyor diyor ya zaten adam öz kızı zannediyor) değil mi?Öz kızı gibi seviyor cümlesi bana bildiğini düşündürdü...
Ayrıca soru sormussunuz evet.
Sonunda ki pes kısmına ithafen demiştim!
Orada ne anlam ifade ettiğini biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?