bakanmı baba biyolojik olanmı baba...

çocuk üvey babanın soy ismini taşıyor çünkü anne ikinci eşin nikahındayken çocuk doğdu bu nedenle üvey babanın soy ismini aldı

Dediğim gibi söylenmeli hele bahsettiğiniz bu durum hepten sakıncalı, çocuk bir şekilde öğrendiğinde oklarını anneye çevirebilir, filmlerdeki gibi olmuyor gerçek hayat. Hiç bir şeyi ile ilgilenmeyen baba gün gelir, itilmiş, ezilmiş, evladı elinden alınmış baba konumuna geçebilir. O yüzden saklanmamalı

çocuk üvey babanın soy ismini taşıyor çünkü anne ikinci eşin nikahındayken çocuk doğdu bu nedenle üvey babanın soy ismini aldı

Yalniz bu durum suc umarim annesi biliyordur. Yani avukat arkadaslar varsa daha net soylerler ama bu durumda cocugun nufusu kaybedilmis oluyormus ve bu durum ortaya ciktiginda anneye de cezasi varmis. Muge anlida izlemistim de boyle bir mesele

Şimdi değil ama ileride söylenmesi gerekir. Şu an anlayacak durumda değil. Pedagog eşliğinde.

Ayrıca emek veren babadır gerisi şanbabasıdır.
Madem hiç emek vermeyecek, elini taşın altına koymayacak uzaktan da takip etmesin. Ne gerek var ki?

bende aynını söyledim uzaktanda izlemesin ne gerek var. faydası yok zararıda olmasın

Bir yakinimdan biliyorum ozellikle bir pskologa danistilar ve kucuk yasta cocuga gercegi anlattilar. Bende gercegin aciklanmasindan yanayim ileride soylenirse cok buyuk şok yasayip aileden uzaklasabilir. Ayrica kendimi cocugun yerine koyuyorumda bende bilmek isterdim. Tabi biyolijik baba gorusur gorusmez orasi ayri

Burada bir mantık hatası var. 2.nikaha kadar beklenmesi gereken bir süre var kadının hamile olup olmadığı belli olsun diye. Bu suç teşkil eder.

Çocuğa yapılabilecek en büyük kötülüğü yaptığını düşünüyorum annenin. Çocuğun biyolojik babasını öğrenme hakkı var, ne olursa olsun. Bunu saklamak hatta soyadını ikinci eşin soyadı olarak vermek çok ciddi haksızlık. İleride çocuk bunu öğrendiğinde (-ki bir şekilde öğrenecek) annesine güveni sarsılacak. Bütün hayatı etkilenecek, belki ömrü boyunca kimseye kolay kolay güvenemeyecek. Eşinden boşanmış sonuçta çocuk babasından boşanmamış. Bıraksaydı da çocuk karar verseydi kimi babası olarak görüp görmeyeceğine. Çocuğun kişilik haklarına ve geçmişine büyük saygısızlık.

Burada bir mantık hatası var. 2.nikaha kadar beklenmesi gereken bir süre var kadının hamile olup olmadığı belli olsun diye. Bu suç teşkil eder.
Iddet müddeti kesin evlenme engeli değildir. Eğer bu sürede başka biri ile evlenirse çocuk bu evlilikten sayılıyor. Ama biyolojik baba dava açarsa ispat edip, kendi nesebine bağlatır.
Çocuğun soybağını değistirmek de suç, adam bunun için de dava açabilir.

biyolojik baba bunu biliyor ve kabullenmiş. hatta anneye böyle olması daha iyi çocuk ilerde yaralanmaz demiş.

Çok doğru size katılıyorum.Tam bilinçlenmeden söylendiğinde çocuk hem gerçeği öğreniyor, hem çok irdelemiyor.

Bilinç geliştiğinde de artık olayı biliyor ve kabullenmiş olur.

Ergenlikten önce bir uzmana danışıp söylenmeli.

dışardan bakan bir insan babanın üvey olduğunu asla anlamaz çünkü çocuğu çok seviyor ve çok ilgili. çocuk onun ellerine doğdu.

cutemom vardı sizin durumunuzda olan.
nicki değişti sanırım. bilen arkadaşlar varsa ona yönlendirebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…