- Konu Sahibi willedwoman
-
çocuk üvey babanın soy ismini taşıyor çünkü anne ikinci eşin nikahındayken çocuk doğdu bu nedenle üvey babanın soy ismini aldı
çocuk üvey babanın soy ismini taşıyor çünkü anne ikinci eşin nikahındayken çocuk doğdu bu nedenle üvey babanın soy ismini aldı
bende aynını söyledim uzaktanda izlemesin ne gerek var. faydası yok zararıda olmasınŞimdi değil ama ileride söylenmesi gerekir. Şu an anlayacak durumda değil. Pedagog eşliğinde.
Ayrıca emek veren babadır gerisi şanbabasıdır.
Madem hiç emek vermeyecek, elini taşın altına koymayacak uzaktan da takip etmesin. Ne gerek var ki?
ilk eşi ile imam nikahlı durmuşlar resmi nikah yokmuş.Burada bir mantık hatası var. 2.nikaha kadar beklenmesi gereken bir süre var kadının hamile olup olmadığı belli olsun diye. Bu suç teşkil eder.
ben diyecektim ağzına sağlık vallaSizin de konularınız hep başkalarıyla ilgili hep kamu spotu tadında falan filan
Iddet müddeti kesin evlenme engeli değildir. Eğer bu sürede başka biri ile evlenirse çocuk bu evlilikten sayılıyor. Ama biyolojik baba dava açarsa ispat edip, kendi nesebine bağlatır.Burada bir mantık hatası var. 2.nikaha kadar beklenmesi gereken bir süre var kadının hamile olup olmadığı belli olsun diye. Bu suç teşkil eder.
biyolojik baba bunu biliyor ve kabullenmiş. hatta anneye böyle olması daha iyi çocuk ilerde yaralanmaz demiş.Iddet müddeti kesin evlenme engeli değildir. Eğer bu sürede başka biri ile evlenirse çocuk bu evlilikten sayılıyor. Ama biyolojik baba dava açarsa ispat edip, kendi nesebine bağlatır.
Çocuğun soybağını değistirmek de suç, adam bunun için de dava açabilir.
Uzmana Danışmak gerekir ama Benim düşüncem çocuğun yaşı büyümeden söylemek daha mantıklı çünkü küçük yaşta bilmesi ergenlik ve gençlik dönemlerinde öğrenmesinden daha sağlıklı size bir kaç örnek vermek istiyorum bir arkadaşımı babası amcasına evlatlık veriyor kızın haberi yok 24 yaşına kadar taki evlenmeye karar veriyor. O arada amcası ile babasının arasında bir şey oluyo huzursuzluk çıkıyo kız evlatlık olduğunu öğreniyo dünya başına yıkılıyor. Birde benim yengem kanserden öldü bir kızı bi oğlu vardı Amcam başka bir kadınla evlendi ondanda bir çocuğu oldu.Bu yengem dünya harikası bi insan asla ama asla kendi öz çocuğundan ayırt etmedi Kuzenlerim küçükken akılları daha ermiyodu 12 yaşında falan gerçeği söylediler o kadar mutlular ki şuan demem o ki söylemek en mantıklısı
Tamam da fikir değiştirip, dava açabilmesine engel değil ki bu durum.biyolojik baba bunu biliyor ve kabullenmiş. hatta anneye böyle olması daha iyi çocuk ilerde yaralanmaz demiş.
dışardan bakan bir insan babanın üvey olduğunu asla anlamaz çünkü çocuğu çok seviyor ve çok ilgili. çocuk onun ellerine doğdu.
Sizin de konularınız hep başkalarıyla ilgili hep kamu spotu tadında falan filan
+100Bu da başka bir komşunuz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?