Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

işte ev dediğin böyle olur . çok sıkılmıştım katolog tarzı evlerden. emeğinin ve karakterinin yansıdığı süper bi ev olmuş. çok hoş. çok huzurlu.

güle güle , ağız tadıyla ve sağlıkla otur.

Son düzenleme:
bayıldım ben bu eve her köşesi huzur kokuyor....iyi günlerde, sağlıkla, güle güle oturun bu güzel sıcacık evde:))

Eviniz çok güzelmiş. Bir mahzuru yoksa nerede olduğunu sorabilir miyim. Yani merak ediyorum kaldı mı böyle güzel müstakil evlerden? Çook güzel ve şirin. Güle güle oturun..

evin de süper ama o doğanın güzelliği yeşillikler içinde olması ayrı bir güzellik.kendimi şu an bahçedeki masada otururken düşündüm :) ve içime bir mutluluk bir huzur geldi.sağlıkla mutlulukla sevdiklerinle beraber güle güle otur evinde

çok güzel yazı anımsattı. çok beğendim. çevre olarak da güzel. sakin bir yere benziyor. huzur mutluluk var sanki. güle güle oturun.

Gerçekten çok güzel şirin huzurlu olduğundan çok büyük görünen bir ev.Bizim (Türkiye'de yaşayanların) yalnızca rüyalarında görebileceği bir ev.Allah mutlulukla keyfini sürmeyi nasip etsin.Hepimize de böyle bir ev nasip etsin.

müthiş güzel soft renkler harika bir evin var zevkle döşenmiş bu kadar küçük bir ev anca bu kadar ferah görünebilir güzel günlerde oturun..

ne evler var 120-150 metrekare ama içi eşya dolu evde bukadar kullanım alanı bile yok.küçük olsun ama içi kullanışlı olsun.tek kelimeyle harika.güle güle oturun.
bu ev bizlere örnek olsun.ne öyle içini eşyayla dolduruyoruz sonra temizle temizle bitmiyo.eşyayamı hizmet etmeye geldik bu dünyaya

ferah,sade,samimi... Allah huzurla oturmayı nasip etsin.

bu arada ellerine sağlık yastıkların renkleri çok hoş olmuş,iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…