Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

Acayip beğendim,insana serinlik veren müthiş ferah bir ev.Ara ara dönüp bakıyorum evinizin resimlerine.çok zevklisiniz.

Çok şirin.Asla göz yormuyor.Hatta insan kapısından girse büyük huzur duyacak havası veriyor.Bayıldımm. =)​

çok tatlı, bu kadar şirin bir ev olurm u yau:)) bilmiyorum nerde oturuosunuz ama yurt dışındaki evleri anımsattı bana ?:)99

resimlere bakarken huzur doldum ne kadar güzel renk seçimlerine bayıldımm salon koltuklarındaki yastıklar yatak odasının pempe perdeleri bittimm size kalmaya gelebilirmiyim dermişim

Ay evini gördüm içim açıldı vallahi. Ne güzel cıvıl cıvıl çiçekler kelebek desenleri harika ya çok da ferah her odası da güneş görüyor. Huzurla oturun evinizde maşallah
Yorumları okudum da anladım sanırım apartman dairesinde oturmaktan bıkmışız biz ya böyle ferah bahçeli bir ev görünce içimiz gitti.

Son düzenleme:
herkes bayılır içi gider mis gibi yeşillik huzur sağlık amaaaaaa hadi gel böyle bir site yapalım 60 70 m2 desen hiç bi allahın kulu kabul etmez..ben tek başıma nasıl yaparım nasıl ısınırım olmaz...herkes bi havalı... yok misafir odası, yok çalışma odası, yok oturma odası, böle böyle geberip gitçez apartmanlarda işte..

yurtdışında oturuyorsunuz dimi?

çok güzel bi eviniz var. mutluluğunuz daim olsun :)

cnm benim ewin çok cici çokk güzel.. ewinde mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür boyu aşkdolu oturman dileği ile..öle bi ewde oturmak çok isterdim darıısı basıma artıkk güle güle oturr

çok huzur verici bir eviniz var. tek kelimeyle bayıldım. insanın içini açıyor rahatlatıyor, eşyalarda açık renk çok hoş olmuş. sanırım yurt dışında yaşıyorsunuz. Allah huzurunuza huzur mutluluğunuza mutluluk katsın.güle güle oturun. yurtdışında nerde oturuyorsunuz mekan çok güzel merak ettim. insanın oralarda yaşayası geliyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…