Balperisinin yeni evine hosgeldiniz:)

Youmunuz icin tesekkur ederim. Perdelere dikkat etmemistim.Bos bir zamanda el atayim olmazsa.
Zevkim konusunda iltifat etmissiniz, tesekkur ederim. Begenmenize sevindim.

küçük ama çok huzurlu bi evinz var,, bebeğinzde yoldaymşş bir ömür mutluluklar hepinize,,

Arkadaslar hepinize cok tesekkur ederim tek tek alinti yapmadim,daha guzel ve daha huzurlu yuvalar sizlerin olsun.
Evet bebegimizde yola cikti, Allah kismet ederse Agustos ayinda aramiza katilacak.

Arkadaşım,seni gerçekten tebrik ediyorum.57 metrekare içinde insanın huzur bulacağı bir mekan yaratmışsın.Arkadaşlarımın 200 metrekare evlerinde bu duyguyu hissedemiyorum.Çünkü evinin fotolarına bakarken sanki bir filmdeki amerikan evini görüyordum.Sımsıcak,ferah,uyumlu...Sanırım oturduğun ev bir lojman.Her ne olursa olsun artık depremden korkmana sebep kalmamış.Allah daha da huzur versin...

Masallardan fırlamıs gıbı, cok seker, huzur verıyor evınız ınsana.
Rabbım ıyı gunlerde oturmayı nasıp etsın ınsallah.

canım kusura bakma geçmişi okuyamıyorum benim veletimden fırsat yok.. evini çok beğendim sağlıkla mutlulukla oturun.. merak ettim de yurt dışında mı oturuyorsunuz??

Canım çok merak ettim, ABD'nin neresinde yaşıyorsun? Hangi eyalet hangi şehir?
Tavşanları çektiğin resimde evin çevresi de görünüyodu ve tek kelimeyle bayıldım.. Evin de eşyaların da çok güzel, Allah güzel günler geçirmenizi nasip etsin orda..

Tek tek alinti yapmadim, tum cici yorumlar icin ayri ayri tesekkur ederim.
Nerde oldugumu soranlar olmus.Riverside-California'dayiz.

Çok hoş bi vintage olmuş ama cidden,başalırı iş çıkarmışsın dekorasyon dergisinden fotolara bakıo gibi oldum valla :))

Çok mükemmel, huzur verici..
yumusak renkler kullanılmıs..
yanlız kırlent ve perdelere byıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…