Bana bi yardımcı olur musunuz bi akıl verir Misiniz Lütfen?

Ee neyi bekliyorsun? Düzelir diye mi? Çok kızıyorum böyle konulara. Arkadaşım insanız her şey bizim için ama göz göre göre felakete gitmeyin ya. Bu kadar mı canınızın kıymeti yok. Bu kadar mı acizsin? Kocam dediğin kişi olmadan hayatta var olamaz mısın? Kaç kurtar kendini . Ha birde sakın çocuk yapayım düzelir belki deme.

Düzelir ye değil canım . Yarın evden ayrılıyorm artk. Onlar evde yokken evden çıkıcam. İnşallah bi sorun çıkmaz. Nolur bana dua edin

bunlar gercek mi eger gercekse neyi kazanmayi kimi kaybetmemeye calisiyorsunuz ki nedemek tartistik annenden ozur dile cok sabirliymissiniz aileniz arkanizdaysa hic dirmayin hatta degilse bile durmayinn genc bir insansiniz ayaklarinizin uzerinde durabilirsiniz ama lutfen bu eziyeti kendinize yapmayin

Pesss! Bu kocami ya? Ben kocamla kavga edecem bide kaynanadan ozur dilicem el opecem. Birak el opmeyi yuzune tukururum oyle kaynananinda kocaninda. Insalah bosanirsinz. Geri donmezsiniz..

Yapmıycam zatende amcam durmuyor. Hala otur oturdugun yerde diyor. Biletimi kestm gitcem ailemin yanına bakalım allah hayırlı bir kapı açsın inşallah. Çok kötüyüm suan .

çok üzüldüm ...

öncelikle eşiniz sizi hak etmiyor neden dövmesine izin veriyorsun ablacım ? güçlü kadın olmalısın sen neden özür diliyorsun o evin hanımı sensin bir evi kadın kurar demişler ama o evin ağası resmen kayıvvalideniz ve eşiniz. bence siz eşinizden sıkılmışssınız ve sevmıyorsunuz. ona muhtaç değilsiniz bırakın gidin daha neyi beliyosun ablacım ?

Eşimi çok seviyordum. Onun hatrına katlanmaya çalıştım. Ama sonra gözümü açtım ki sevdiğim adam bir düşman gibi.. dediğiniz gibi hak etmiyor. Bak yemek vermediler bana. Hastaydı dün sözde. Yınede vicdanım rahat etmedi gece kalkıp kaç defa kontrol ettim.. Daha ne diyeyim ki. Bunun karsılıgı bu olmamalıydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…