- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi acabaolabilirmi
-
Ne alaka sus payı falan ben sizi fazla art niyetli buldum. Nişanlınız belli ki cömert bir insan. Kitaplık olayında ince düşünmüş içinden gelmiş. Tabi ki yeğenine bilgisayar alabilir buna laf yapmam demişsiniz ama laf yapıyorsunuz. İkiniz ayrı ayrı çeyrek alsanız da hemen hemen aynı paraydı böyle daha fazla Ödemişsiniz ama çocuğun yıllarca kullanacağız sevineceğini bir hediye gitmiş öyle düşünün. Diğer yeğenine çikolata kutusu yapmak istiyor belli ki düşünceli bir insan tek bir tarafa hediye yağmasın belki kıskanır diye düşünmüştür altı üstü çikolatalardan bir kutu kaç para tutabilir? Kitapçıdan alacağı kitap kaç para ki? Sizin yeğeniniz yok mu siz de yapın onlara ufak tefek bir şeyler
E canım desene bu bolluk nereden geliyor hayırdır diye.Biz ev köy olucaz,daha düğün dernek olucak Çok mu borclanacagiz az mı? Bir kendine gel paranı savurup durma,bak ilerde biz zor duruma düşücez diye sert bir konuşma yapmalısın.Benimde evlenecek erkek kardeşim var.Dügün arefesinde benim çocuklarıma bilgisayar almasına izin vermem.Esiyle oduyecekse eğer.Gelin bu parayı ödemek zorunda mı?Tamam çikolata,şeker,zırt pırt alır ama faxlasini istemem asla ben uyaririm dikkat et diyekitap bana
çikolata kutusu kardeşime
ayakkabılık annem
sanırım konuyu çok yanlış okudunuz. halbu ki çok açıklayıcı yazmıştım.
E niye al dedinki bence bu yanlış.Cok da fazla bir bisiklet yeterli bence deseydin ya.Bide ne kadara almış bilgisayari?iyi niyetli olduğunu biliyorum zaten. birlikte evleniyoruz borç ikimizin. moralimin bozulduğunu anlayınca almayalım o zaman dedi ben saçmalama al deyince al. benim kızdığım nokta bu kadar borcun içinde bizi düşünmek yerine çok da gerekli olmayan bilgisayar alınması. inanın bisiklet alıcam dese bende mutlu olurdum ama 7 yaşında çocuk bilgisayarı ne yapacak.
Epeydir bilgisayar almamışsınız belli ki. En ucuz bilgisayar 8 9 ceyrek parası
Evet haklısınız almadım ama alanın yanında bulundum sayılır mı? Geçen hafta kuzenim bilgisayar aldı vatan bilgisayardan markası hometech 1200 tl Web sitesinden kontrol edebilirsiniz, 1000 TL’ye de aynı markanın bilgisayarı mevcut. Çeyrek altının güncel alış fiyatı 410 lira iki kişi çeyrek takacağınıza yazmışım yani eder 810 lira üzerinize para konularak bilgisayar alınabilir demişim. Bilgisayar var bilgisayar var, dediğiniz gibi 8-9 çeyrek parası eden bilgisayarlar var ama en ucuzu değil
Doğrudur ben iş görenlerden bahsettim. Ins kuzeniniz aldığı bilgisayrdan memnun kalır. Çünkü gerçekten is gören bi 5 yıl gidecek olan bi bilgisayar 3500 den başlıyor. Altindaki fiyatlar genelde 1 senede alanin elinde kalıyor. Malum dolar uçtu ve elektronikler korkunç fiyatlara cikti
2 yil once 3bin liraya aldim ben. Simdi ne kadardir kim bilir? Elektronikler dedigin gibi resmen uctu gitti valla.Doğrudur ben iş görenlerden bahsettim. Ins kuzeniniz aldığı bilgisayrdan memnun kalır. Çünkü gerçekten is gören bi 5 yıl gidecek olan bi bilgisayar 3500 den başlıyor. Altindaki fiyatlar genelde 1 senede alanin elinde kalıyor. Malum dolar uçtu ve elektronikler korkunç fiyatlara cikti
En ucuz bilgisayar 3500lira değil almak şstedikten sonra 1000-1500 lirayada bilgisayarlar varTam altin 1600 1700 en ucuz bilgisayar 3500 evlilik arefesinde insani sinir edecek bir şey evet. O insan borçla evleniyorsa üstelik
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel kadınları.
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum, şu an biraz sinirliyim ama sinirli olduğum için kendime de kızgınım aslında.
Nişanlıyım ve kısa zaman sonra evleneceğiz. Geçen hafta sonu Nişanlımın kardeşine şehir dışına gittik birlikte güzel vakit geçirdik orada görümcemin oğlunun sünnet olacağını öğrendik. Sünnet düğünü daha sonra olacak ama nişanlım o sırada bana hediye alalım DEMEDİ. Bir kaç gün sonra nişanlımın bekar evine annemle birlikte gittik (evi arı bastı o sırada evde olmadığı için ilaçlamaya gelecek kişileri biz karşıladık) O sırada annem evden atılacak dolaplardan birini gördü kimseye vermeyecekseniz ben alayım ayakkabılık dedi. Nişanlıma sordum halama söz verdim dedi, daha sonra benim karşı çıkamama rağmen zorla anneme ayakkabılık aldı.
Bu sabah aradı yeğenin sünnet olduğunu ona bilgisayar almak istediğini söyledi. Ben buna karşı çıkacak bi insan değilim aslada karşı çıkmadım ama o kadar borçlu olmamıza (kredi çektik düğünde takılacaklarla ödeyeceğiz) ve kredinin yetmeyeceğini bilmesine rağmen böyle yapması zoruma gitti. Daha orta yollu bi hediye alabilirdik.
Neyse benim kızdığım nokta bilgisayarı aldıktan sonra kitapçı görüp sana kitap alayım mı, kardeşin üniversiteye gidecek ona hediye kutusu yapalım mı(çikolata falan alacak) demesi. Bunun üzerine anneme aldığı ayakkabılığı sus payı olarak aldığını düşünüyorum ve çok kızıyorum. Tabii ki ona bir şey söylemeyeceğim hakkımda yok bir şey söylemeye ama çok moralim bozuk.
Haklı mıyım, haksız mıyım bilmiyorum. kimseye de anlatamıyorum. Lütfen siz bir şey söyleyin..
Ben esimden eminim dert etmeyin siz bunu. Aileme guvenip evlenmedim. Ustelik soylediklerimi hic anlamamissiniz. Kardesinizi sevmeyin diyen mi oldu. Yahu benim soylediklerimi yapiyo gibi gorunmelisin anladiniz mi ne demek istedigimi. Hani nasil esinizin annedini sevmesenizde esinize ters dusmeyin diye belli etmezsiniz ya oyle bisey. Kardesinizin hefiyesi ufak diye sorun edip ters dusmenin bi anlami var mi. Yegeni daha degerli ve siz bunu aksini belirten birsey yapmamalisiniz simdi anladiniz miSacmalik. Zaten evliyim ve bir de cocugum var. Siz evliligi yanlis anlamissiniz.Kimse ana baba kardesi silip evlenmiyor. Yuva tabiki onde gelir de kocamin yigeni neden oz kardesimden onde gelsin ki? Evladim kocam ve benden olusan sey yuvamizdir yani.
Komik bir dusunce sizinki. Yarin o kocanizla araniz bozulsa bosansaniz etseniz sana gorumcen mi bakacak kaynin mi? Ya da onlarin cocuklari mi? Onlarin mi kapisina gideceksin? Onlarla mi dertleseceksin?
Evli bile degilken bu durum gozune batiyor konu sahibinin demekki evlenince neler olacak. Hey Allahim kardesse kardes . Esime, niye kardesime degersiz bi hediye aldin mi diycem ne sacma. Kardesi sevmiyo mu oluyoruzSacmalik. Zaten evliyim ve bir de cocugum var. Siz evliligi yanlis anlamissiniz.Kimse ana baba kardesi silip evlenmiyor. Yuva tabiki onde gelir de kocamin yigeni neden oz kardesimden onde gelsin ki? Evladim kocam ve benden olusan sey yuvamizdir yani.
Komik bir dusunce sizinki. Yarin o kocanizla araniz bozulsa bosansaniz etseniz sana gorumcen mi bakacak kaynin mi? Ya da onlarin cocuklari mi? Onlarin mi kapisina gideceksin? Onlarla mi dertleseceksin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?