- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
valla canım benım esım vardıyalı calısıyor ayda bır hafta vde tum gece yannız kalıyorum
ama artık korkum kalmadı hatta kendım lavobaya bıle gıdebılıyorum
ne kadar korkarsan o kadar yuklenıyorlar ınsana ınsanda psıkolojı alt ust oluyor
ALLAH buyuk deyıp her ısımı yapıyorum tek basıma
aslinda buzamana kadar anlatmadigim bir olayim daha var ,
ergenligin sonlarinda kötü bir talihsizlik gecirdim ,
rüya mi ney bilmmiyorum gördüklerim okadar gercektiki sanki söyleydii....
ayak bileklerime kadar ,kollari uzun bembeyaz yumusak bir elbise vardi üzerimde saclarim bellime kadardi tüm düz idi ( normalde ozmanlr kisa ve kivircikti), yani sadecce ayaklarim ellerim ve saclarim görünür vaziyetteydi ,
ip ince biseyin üstündeydim . inanki sac telinden daha da inceydi , sag tarafda insanlar vardi karisik erkek kadin,
sol tarafda ayni uzun elbiseliler vardi ama yüzleri yoktu sanki sadece isikti, parliyordular , sag tarafdan bir erkek cikti adimi söylüyerek sadece esmer oldugunu haitrliyorum , tut elimi gel yanima dedi ,kafa salladim( hayir niteliginde) toplam 3 defa söyledi bende 3 defa ayni hareketi yaparak reddettim ,
sol ayagiimi atinca sol tarafa,
yukardan ses geldi ismimi söylerek benim sag tarafa gecmemi söyledi , yine 3 defa ben yine her defasinda sadece kafa salliyarak redettim buarada gözyaslari icindeyim, en sonuncu uyaridan , sonra tam sag ayagimida sol tarafa atacakken rüzgar esti yapraklar biryandan beni sag tarafa atti , ve oan gözlerimi actim ( hayel mayel ) doktorlar basimdamydi gözyaslarim halan akmaya devam ediyordu ama tam kendimde degildim ve sonra ögreniyorum kalbim durmus vs ölümden dönmüsüm.....
sonrasinda hatirlamaya calistim ama, yukardan gelen ses ne erkek sesiydi ne kadin sesiydi cok baska bir sesdi ....
Oğlum olmasını çok istiyordum 6 yıl önce bir erkek evlat doğurdum çocuk doktoru konturol etti genel durumu iyi dedi bir aylık olmuştu hemen hemen genel konturol için oturduğumuz yerde çok ünlü bir çocuk doktoruna diğer çocuklarım gibi götürdün doktor bana oğlunuz Şaş ve az görüyor çocuğu bir arajtırma hastanesinde göz muanesini yaptırın dedi internetten arajtırma yaptım profösör göz doktoru buldum Nişantaşı'nda telefonla randovu aldım ve gittik muanede oğlumun iki gözündede körlük hiç bir şekilde görmediğine dair bir kağıt verdi elimize yıkıldım ertesi günü arajtırma hastanesine gittim oradada yüzde doksan dokuz kör raporu verildi ve istanbulda ne kadar arajtırma ve göz profösör varsa hepsine götürdüm hepsi aynısını dedi hele diğer teşhisleride cabası kan kanseri artı zeka geriliği raporlu bir şekilde elime verildi bir iki yerden değil hepsinden özellerde devlette hangi doktorun kapısını çaldıysam hep aynı şeyler perişan olduk eşim ben eşimin ailesi benim ailem eşim gece yarısında evden çıkardı sabah ezanına kadar camide namaz kılarak ağlardı yalvarırdı Allah'a bende doktora ve hastanelere artık götürmedim oğlumu yapılacak bir şey yok tedavisi yok deniliyor ama her gittiğimizde oğlumda altı tüp kan alınıyor çocuğum nasıl ağlıyor karar verdim çok istedim oğlumu isyan etmedim dedim yaradAn bunu bana verdi onun emaneti ve ben hamdolsun ondan gelene Rabbim ne eylerse güzel eyler dedim oğlum iki buçuk aylık oldu kızgın güneşe baka bilen oğlum güneşe bakamıyordu hemen çocuk göz doktoruna randovi aldım muane sonucu oğlum yüzde doksan dokuz iki gözünede görür raporu verildi inanamıyordum ve oğlum için görmüyor zeka geriliği ve kankanseri teşhisi konulan arajtırma hastanelerinden birine gittim çocuğumun son derece sağlıklı olduğunu böyle bir şeyin mümkün olmadığını inanmakta güçlükte çekselerde kurban olduğum yoktan var eden merhametlilerin en güzelinin sınavına tabi tutulmuştuk ve sabır ve ibadetle sınavı geçti karşılığında aslanımın sağlığı verildi Rabbim binlerce kez minnetkarım sen Kerim'in sen merhametlilerin en merhametlisi
Cok etkilendim yazdiklarinizdan. Allah oglunuza, saglikli uzun ömürler versin.
nasıl yani resmen öldün ve dirildin
ya bu konu hakıkaten cok guzel oldu, ben bu konudan sonra kaskatı kesıldım, diyorum hep tereddutluyum obur dunya konusunda, bunları okumak ıyı gelıyor, kımbılır benım gıbı belkı bırılerıne vesile olur..
evet öyle oldu ...ki doktorlardan biri aslinda beyin ölümümü bekliyormus, aylarca hastanenin deney tavsani oldum , beynimde sorun yoktu sadece gecici yüz felci oldum...
çok büyük geçmiş olsun, ne diyeceğimi bilemedim.
yaklaşık 6 yıl önce ablam evli...sürekli tüp bebek çalışmaları yapıyor ama her denemesi başarısız oluyoro dönem tüp bebek çok pahalı..eşide kendiside maaşlı çalışan insanlar...hastane masraflarının bir kısmını ssk karşılıyor bir kısmını kendileri ödüyor.. ben ise 18 yaşlarındayım ablamla anne kız gibi bir ilşkimiz var...sürekli hastaneye beraber gidiyoruz...tabi olumsuz sonuçlarıda beraber öğreniyoruz...ve nasıl bir ağlama krizleri geçiyoruz (( olmuyor olmuyor olmuyor...o kadar içim acıyor ki ablamın çocugu olmadığı için anlatamam....
ablamın doktoru bir ameliyat yapacağını ve bu ameliyattan sonra tekrar tüp bebek deneneceğini ve bu defa %80 olacağını söyledi..ablamı ameliyata aldılar..tekrar tüp bebek çalışması yapıldı...bu defa tüm aile çok umutluyuz kesin olacak gözüyle bakıyoruz..
sabah hastaneden sonuç almaya gideceğiz. tabi ben heyacan içinde ablamın hazırlanmasını bekliyorum..ablam bana dediki-sonuç almaya gitmek istemiyorum...gece çok garip bir rüya gördüm dedi...ve rüyasını anlatmaya basladı....
beyaz giyinmiş bir adam elleri ayakları yok...surat kısmına bakmak istiyorum öyle bir ışık var ki bakamıyorum yüzüne ve bana diyor ki...sonuç almaya gitme....doktorlara bırakma...kendin dene diyor... dedi...
çıktık gittik doktora ve Dr'un cevabı...olumsuz...artık Ssk'da karşılamıyor...bu ameliyattan sonrada olmadıysa birdaha senden çocuk olmaz...biraz ihtimal görsem neyin var neyin yok sat dene diyeceğim ama taş doğurur sen doğuramazsın oldu.((( biz feryat figan içindeyiz...yıkıldık..hastaneden cıkıp eve gidecek derman yok dizlerimizde...
aynı gece ablama sakinleştirici v.s yapıldı...ablam ruyasında yine aynı kişiyi görüyor...bu defa şunları söylüyor...
sana sonucu almaya gitme demedim mi?? kendin dene demedim mi??? rabbim sana kurban bayramından sonra erkek çocuk verecek sabret gücünü kaybetme.....diyor ve ablamı kolundan tutup çocuk parkına götürüyor orda oynayan bir erkek çocuguu gösteriyor bak bu çocugu sana verecek diyor...(ardından kim olduğunuda açıklıyor ama belirtmeyecem...)
ve aynı yıl kurban bayramından 1 hafta sonra ablamın hamile oldugunu öğreniyoruz...bütün hastane şoklara giriyor...imkansız diye kaç defa test yapıyorlar ultrasyona bakıyorlar:))
.ve şuan bebeğim aşkım Rabbimin mucizesi 4,5 yasındaRabbime şükürler olsun
Daha önce ki gorev yerimde bi mudurum vardı. Kıpır kıpır telaşlı orta yas bi adam. Şubat tatiline girdik. Evdeyim. Ama aklim ds sürekli Huseyin bey olurse yerine kim müdür okur acaba? Kenfime saçmalama, adam niye olsun. Sapasağlam, turp gibi diyom, iki dk sonra yinr ayni düşünce. Su olursa iyi olur, yok öteki olsun daha iyi olur. Ertesi gun eşim, bi Sela verildi. sizin mudurun adini soylediler. Bi arasana dedi. Aradım. Ve adam kalp krizi gecirip vefat etmiş. Tabi benn sokk
Etkilenmemek elde değil.canim birşey sorucam sana daha önce rüya yorumu üzerine bir topik acmismiydin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?