Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım aslında korkuda degıl saskınlık evet yoksa hemen korkan bırı dgeılım karsı karsıya kalmam lazım ay tobe bısmıllah tovbe tbve:26:

Eşim de ertesi gün gülüyordu '' Allah'tan portakal falan canın istemedi, işin yoksa kalk portakal bul. Bundan sonra da lütfen bunun gibi olabilecek şeyleri içinden dile'' dedi

Eşim de ertesi gün gülüyordu '' Allah'tan portakal falan canın istemedi, işin yoksa kalk portakal bul. Bundan sonra da lütfen bunun gibi olabilecek şeyleri içinden dile'' dedi

bu erkekler zaten hep boyle
benım esımde uyurken hep kalkar baska yerlerde uyur yanı yatak odasında yattıysa gelıyor bır vakıt sonra oturma odasında yatıo sonra sabah kalkıo benı buraya kım getırmıs ya anormal bıse olsa dıcem kım getırdı kac kere gozumle gordum cok sıcak deyıp kendı kalkıyor sonrada hatırlamıyor

şeytan-ı racim i izledim en son o zamanlar namazımı kılmıyordum. aynı sen gibi can çekiştim geceleri uyayamadım. bilhassa banyodayken çok ürküyordum

Doğaüstü değil ama mucize gibi bişey benimkisi , saniye ile trafk kazasından kurtuldum.
Lise yıllarında otobüsten indik arkadaşlarla karşıya geçicez ama iki otobüsün arasındayız ben direk caddeye atladım karşıya geçicem arkamda ki biri beni tuttu çekti çantamdan ve saniye dolmadan önümden araba geçti ben arkadaşlarım şok içinde kaldık
, çarpsaydı sağ kurtulma durumum hiç yok gibi bişeydi neredeyse çünkü tam tekerlik hizasındaydım arabada çok hızlıydı , konuşmadığım kendisini sevmediğim o kız çantamı çekmiş olmasaydı büyük ihtimalle yaşamıyor olacaktım Allah ın takdiri işte :78:

şeytan-ı racim i izledim en son o zamanlar namazımı kılmıyordum. aynı sen gibi can çekiştim geceleri uyayamadım. bilhassa banyodayken çok ürküyordum

işten gelince falan hep duş alırım ben malum yaz geldi. sıcaklar bastırdı. onun dışında geceleride işte girmek gerekiyor bazen

bılıyorum

o zman cabuk cımaya bak canım banyoda uzun kalmak ıyı degıl canım gecelerı daha ıyı dgeıl :26:

ilk defa duydum böyle birşey ama dikkat edeceğim bundan sonra. çok sağol canım

rıca ederım canım tam adın ı hatırlamıyorum suan ama banada bır arakadasım soylemıstı gece bellı saatler arasında bır sey vaktı oluyormus adını hatırlamıyorum suan o vakıtte ıyı degılmıs canım cok acılsede ısın cabuk cıkmaya bak dmeıstı

Cok cok ilginc bisey yasadim ama korkanlar olursa konu kapanir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Allah rızası için yapıyoruz.
Yani Allah rızası için yapmalıyız.
...ve tabii ki bir insanın işini görmek, müşkülünü gidermek için yapıyoruz/yapmalıyız!
Zaten birisine yardım edince duyduğun haz, bence muhteşem!

Rabbim herkesin hayrını kabul buyursun inşallah.

buna çok benzer bir hikaye de bizim bir tanıdık yaşamış. Sizin dediğiniz gibi komşulara anlatmış. Anlattığı günün ertesi gün bir daha olmamış o şey!
Bizde de derler: "Böyle şeyler yaşarsan anlatma!" diye...

Son düzenleme:
Anlat anlat bitmez :106:

en korkunc olmayanini anlatayim

kuzenimin iki kucuk kizlari var , ikisinide dogmadan once ruyamda gordum ve dogduktan sonra gercektende ruyamda gordugum cocuklardi yani. nedense sadece o kuzenimin cocuklarini gordum ruyamda

benim annem evlenmeden önce birinin kendisini istemeye geldiğini görmüş rüyasında.istemeye gelen kişinin yüzünü net olarak görememiş ama babama benziyormuş rüyasında gördüğü adam.

bir de benim dedem geçen aralık ayında öldü.öldükten sonra aralıklarla birkaç gece dedemi rüyamda gördüm.rüyalarımda dedemi sadece ben görüyordum, benden başka hiçkimse görmüyordu.dedem bana "kırkım çıkana kadar geleceğim" diyordu.ben bu cümleden çok etkilenmiştim, uyandığımda kendimi çok tuhaf hissediyordum sanki gerçekten de geliyormuş gibi.bir süre sonra bu rüyaları görmemeye başladım ama saymadım üstünden 40 gün geçti mi, ne zaman sonra bu rüyalar bitti diye.dedem tabuttayken cesedine bakmıştım, belki de ondan çok etkilendim bilmiyorum ama o kırkım çıkana kadar geleceğim cümlesi beni çok etkilemişti.

Ben de rüyamda banyo tuvalet görürsem o rüya kabustur. Rüyamda banyonun tuvaletin içindeysem korkuyorum. (rüyanın içinde korkuyorum. huzursuzum rüyada)

Benimde anlattıklarım henüz bekarken vuku oldu, bundan sanırım 18 yıl oldu geçeli ama bunun halen izi var duruyor neyse başlayım anlatmaya...
Ben o gün işten erken çıkmıştım çok sıcak ağustos ayı idi Adana 'nın kavurucu sıcaklığını bilirsiniz
asfaltın dumanı çıkıyordu neyse bende otobüsü beklemeye koyuldum derken sanırım 100mt ileride hemen anayolun karşısında ,çay bahçelerin ve lüx lokantaların olduğu caddede yavaş yavaş yürüyen yaşlı ve gözleri görmeyen kemikleride zayıflıktan görünen elindede asası yanındada 10 yaşında erkek çocuğu vardı bu yaşlı adam lahmacun restaurantın içine girdi kasadaki adamdam para dilendi bu yaşlı adamı aldığı gibi kolundan caddeye fırlattı parada verme , yaşlı adam caddeye kapaklandı elindeki asasıda kenarı ondan uzağa düştü hemen oğlu geldi onu kaldırdı babasının asasınıda verdi , yaşiı adam caddede başladı namaz kılmaya ama sinirli sinirli kıldı sonra iki avucunu açtı dudaklarından allaha ne lstediyse yakarcasına diledi sonra benim otobüs gelince bindim epeyde üzülmüştüm lokanta sahibinin yaptığına ne yar yani bir kaç kuruş verseydin onu veremedim lahmacun verseydin .

Sonra fazla sürmedi ben 6 ay içinde nişan ,düğün evlendim başka il'e gittim, sonra çocuk oldu derken iş hayatı Adanaya pek fazla vaktim olmadı gelmeye gitmeye
geldiysemde çarşya çıkmadım bebekte olunca sonra sanırm 2 yıl geçtikten sonra anneme kızıma bakta ben bir çarşıya çıkayım dedlm ,
çarşıya çıktığımda bir baktım o çay bahçeleri ve lüx lokantalar yıkılmış
.çevre düzenlemesi yapılmış o lahmacun dükkanın olduğu yerede bir heykel yapılmış ,heykele baktım ismet inönünüm heykeli altındada şu cümleler yazıyor''blr ülkede şerefliler de en az şerefsizler kadar cesur olmadıkça, o ülke düzelmez''

belediye kaçak olarak burayı kullananları kovmuştu, yani diyeceğim o yaşlı adam dua edip ne dilediyse gerçekleşmişti
yer gök dua , inanmak lazım duanın gücü işte

Tam da dalmış yazılanları okurken dışardan inşaattan bir gümbürtü sesi... Aman Allah! fena korktum.
Ölüyordum az önce kalpten gidiveriyordum şuracıkta. Hala elim titriyor kalbim küt küt atıyor.
Azıcık mola vereyim kafamı dağıtıp geleyim de ben de yazayım bir tane.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…