- 30 Nisan 2014
- 5.237
- 3.955
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Buraları okudum okudum. Arkadaşta kalmıştım bu gece, uyuyamadım. :18:
Peki kızınız şu anda iyi mi? Kaç yaşında?
canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. yaşadıkların enteresan ama daha çok üzücü. şimdi iyi mi kızın? nasıl?
tsk ederim...evet enteresan olaylar aslında normal gibi ama o gün yapmayacağım birçok şeyi yaptım...kızımın gece rüyası mesela ki hiç kızım açık değildir kalkıp onu o an anlatmasına şok olduk......kızım şuan 8.5 yaşında iyi şükür...kitle büyükmüş ama iyi huylu olduğundan fazla zarar vermemiş hafif dengesinde problem vardı...şükür o da düzeldi...her yıl rutin kontrol var dengesine bakıyo mr falan...bu yıl ki kontrol geçen haftaydı gittik gayet iyi bu kadar sık kontrole gerek yok 1.5 yıl yapalım dedi...ameliyattan sonra artık bizde çıkma ihtimali neyse kızımdada o kadar..... rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...sana da hayırlı doğumlar...
eevet mesela bu benim ama konu çok hoşuma gtittiKonuyu taşıyorum ama dini, doğa üstü, insanları etkileyecek, korkutacak şeyler paylaşılırsa kapatırım, şimdiden söyleyeyim, sonra neden kapandı demeyin çünkü bazı insanlar gerçekten çok korkuyor ve etkileniyor, lütfen buna hassasiyet göstererek yazın başınızdan geçenleri
Kızlar daha az önce yaşadım. Ben bu yaz çalışmak için is bakıyorum birkaç yere numarami birakmistim. Dun gece bi rüya gördüm bi is yerinden beni ariyolardi çalışır misiniz diye bende is buldum diyodum bulduğum isin ne olduğunu da soyluyodum. Az önce otelden aradılar garsonluk için çalışır misiniz diye, ben soktayim ve ruyamdaki gibi cevap vereyim dedim belki daha iyi bir is çıkar başka yerden çağırırlar bu bi isarettir diye sizce doğru mu yapmisimdir?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
walla kızlar daha sabah yaşadım bu olayı... bugün oruç tutuyoruz..Ramazandan dolayı çok yoğun değiliz...iş arkadasımla magazanın alt katına indik birazcık uyuyalım diye düşündük...1 saat uyumuşuz...bi gözlerimi açtım arkadasım kalk kalk müsteri geliyor dedi tabi hemen toplandım...kadın koltuk takımlarına bakıyor..2 kızda başında bekliyoruz:)))
konuştu konuştu pazarlık yaptı v.s sonra demez mi..bebek nereye gitti???
burda bebek yoktu ki dedik..ee koltuğun üstünde uyuyan bebek vardı yukarı mı çıkardını dedi:))) biz yok diyoruz kadın var diyor..sonra hayal gördüm sanırım dedi... yalnız gayet aklı basında bi insandı...sabah sabah böle bi olay yaşadık
keşke işi kabul etseydin...eğer daha iyi bi iş çıkarsa o işi bırakıp diğerine başlardın...böylece risk almamış olurdun
walla kızlar daha sabah yaşadım bu olayı... bugün oruç tutuyoruz..Ramazandan dolayı çok yoğun değiliz...iş arkadasımla magazanın alt katına indik birazcık uyuyalım diye düşündük...1 saat uyumuşuz...bi gözlerimi açtım arkadasım kalk kalk müsteri geliyor dedi tabi hemen toplandım...kadın koltuk takımlarına bakıyor..2 kızda başında bekliyoruz:)))
konuştu konuştu pazarlık yaptı v.s sonra demez mi..bebek nereye gitti???
burda bebek yoktu ki dedik..ee koltuğun üstünde uyuyan bebek vardı yukarı mı çıkardını dedi:))) biz yok diyoruz kadın var diyor..sonra hayal gördüm sanırım dedi... yalnız gayet aklı basında bi insandı...sabah sabah böle bi olay yaşadık
Bnde anlatayım bitane korkunç deil ama gercek oldu bn esimle tanışmadan önce rüyamda gördüm rüyada bembayaz bi araba esim beyaz bi takım giymiş araba dügün arabası bn sasırıyorum bn kimseyi sevmiyorumki evleneyim diorum sonra bana bir ses garip bi ses senin yazın bu diyor eşin bu dior ama adamı tanımıyorumki sonra neyse bn uyandım bayada şaşkınıım hayırlara gitsin dedim neyse gel zaman git zaman eşim annemin kuzeni ve bn tanımıyodum görüşmüyolardı çünkü iiyi degildiler ailecek bi şekilde denk geldim ve gördügümde şok oldum ve sonra bi kaç kere daha denk geldik ama içimden diorum bu iş olmaz ailelerde sıkıntı var olucak gibide deildi sevgilisi vardı sözlü gibi bişeydi sonra bn tekrar rüya gördüm ve bi ses bu senin yazın engel olamazsın dior bn diorum olmaz evlenicek o sonra bana o ses ewt seninle ewlenicek dior sonra uyandım aradan bi hafta gecti ve onun ayrıldıgını ögrendim bi şekilde baydır sevmiyormuş kız bırakmıyomuş peşini falan filan sonra aradan 2 ay kadar gecti ramazanda denk geldik iftara ve sigara içmeye cıktık iftardan sonra egildi kulagıma banden kaçamazsın rüyamda seni gördüm 6 ay önce ve hep görüyorum ve bn sana aşık oldum dedi bnle aynı tairhte aynı akşam görmüş rüyayı bn sok oldumm necegimi sasırdım tabi zamanla sevgili olduk sonrada evlendik uzun oldu biraz galiba😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
tüylerim ürperdi, kamera yok sanırım dimi?
alt katta yokönce dedi ki bebek sizin mi...bizzde tabi ne bebeği ikimizde bekarız bebek nereye gitti dedi...biz böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?