Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya bu ne güzel bir inanç ne güzel bir iman. Allah evladinizi size bağışlasin. Rabbim bi şeyi istedimi ona sadece ol der ve olur. Çok sevindim ne güzel imtihaninizi sabırla geçmişsiniz. Helal olsun size ;-)

Allah razı olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa ne güzel hikayeler
dua edip de mucizevi şeyler yaşayanların hikayelerini özellikle çok seviyorum.Var mı başka dua ettim imkansızdı ama oldu dediğiniz anıları olanlar acabaaa:)

Yaklaşık bundan 12sene önce fln bn 10yaşındayım ablm yeni evlnmişti ve ben ablmın yokluğuna çok üzülüyordum ağlıyordum ablm evlnmeden önce aynı odada beraber yatardık ablm evlnince ben tek yatamadığım için annemle yatıyordum korktuğum için bir gün annemle yatıyoruz ben kan ter içinde uyandım ama nasıl terlemişim nasıl susamısım kalktım su içmeye ablmın koltukta oturduğunu ve tv izldiğini gördüm üzerindeki kıyafetlere kadar hatırlıyorum suyu içip yattım bir anda ablmın olmadığı aklıma geldi hemn annemi kaldırdım ama yoktu yıllar geçmesine rağmen o kadar net hatırlıyorum ki o günden sonra yanlız yatamadım sanki birileri sürekli beni izliyomuş gibi hissettim ..

Avea inTouch 2 cihazımdan gönderildi

Yeni nikini beğenemedim Turu daha güzeldi
Ben beğendim. Gayet güzel olmuş yeni nicki de
Eskisi neydi?
TURİ miydi?
Ay ne balık hafızalı oldum ben

Benimde unutamadimgim olaylar var..

Bir tanesini anlatayim..

Türkiyede izindeyim, ama esim Almanya dan o gün gelecekti, bende annemle birlikte köye ziyarete gitmistim.
O gün annemle bahcede oturuyorduk, yasli bir teyze geldi, hal hatir sordu sonra bana döndü dediki " bana biraz para verde sana haberler vereyim" dedi.
Ben fal mal olaylarina inanmam, güldüm " teyze ben sana para vereyim ama haberler vermene gerek yok" dedim.
Iceriye gittim, baktim cüzdanima Türk parasi varmi diye, iki tane 50 milyon vardi, birini aldim getirdim verdim kadina, parayi eline aldi " 100 milyonun 50 milyonumu bana nasipmis" dedi..
Tabi ben soke oldum konusamadim.
O gün de esim ucaga binmis Türkiye ye geliyordu.
Kadin bana dediki " bir yolcun geliyor, adanmis bir kurbanin vardi, unutmussun, kurbanin cirpiniyor, kes kurbanini ki yolcun selametle gelebilsin" dedi.
Ay ben bayilcaktim.
O sirada kadin kalkti bahce kapisindan cikti o an kostum, kurbani ne icin adamistim, unutum demek icin ama bulamadim.
Sonra düsünüyorum ne icin kurban adadim Allah im diye.
En sonunda aklima geldi, yillar önce ilk cocugum yani oglum icin bir konuda kurban adamistim, Rabbimdem dilegimde yerine gelmisti ama sonra unuttum gitti.
Hemen annemle gittim bir köylüden kurbanlik satin aldim, hemen kestirdim..
Hala unutamam bu olayi..

Son düzenleme:

çok tuaf tüylerim ürperdi yeminle

Allahımmm çok etkilendim ya gözlerim doldu Rabbim ne büyüksünnn

Su kadarını söyleyebilirim. Benim buyudugum evle alakali bir durum. Babam olmadigi icin annemle uzun yillar dedemlerin evinde yasadik. Simdi tabo evlendim barklandim ama o evde yasanan olaylar. Bu kadarını soyleyebilirim

Bir rüyamdan bahsedeyim o kadar çok ki aslında rüyalarım bugün bu rüyamdan bahsedicam teyzemle dargınlık vardı aramda hacca gidecekmiş helâlik istemiş bende ben helallik vermedim eşini yıllar önce kaybetmiştir teyzem bir gece uyuyorum rüyamda teyzemin eşi benimde amca olur ne zaman rüyamda görsem amcamı teyzemin yatak odasında görüyorum bilmiyorum nedense aslında amcam yatak oda takımını özel yaptırmıştı içinde bir gece yatamadan hastalandı ve hastanede öldü her neyse yatak odada yok halı sadece gardolabı ve bir Demir eski sandalye var teyzem gri bir pardüsü giymiş sırtı gardolabına dönük hiç konuşmuyor amcam yatak odasının kapısının önünde bir eli kapının kasasında diğer eli kapının kolunu tutuyor ben ise yatak odasının kapısının dışındayım eşikten iki üç adım ötedeyim kapı aralıklı teyzemi görüyorum ayak parmaklarına bakarcasına başı önünde amca diyor hakkını bu kadına helal et diye üç kez ben yok etmem diyorum o beni çok kırdı amcam diyor üstünde azıcık hakkım varsa helallik ver ona ben diyorum etmem ne hakkın var ki ona senin için helallik vereyim bana o an şunu diyor evet gerçektede ben küçükken amca sağ iken olmuştu dediği senin dişin ağrıyordu sen açtın dişin ağırdığı için yemek yiyemiyordun ben eti çiğnedim ağzımda ağzına koydum karnını doyurdum senin hakkım budur dedi ben sustum o an sonra ekledi o aralar hastayım bir tahlil vermişim doktora sonuç bekliyorum dedi helallik vermezsen sonuçların kötü çıkacak ve bu helallik vermediğin kadından önce öleceksin dedi ama öleceksin sesi kulaklarımı deliyor tekrar ediyor gür sesle uyandım ve haber gönderdim teyzeme benden yana hakkım helâldır diye

Ben de böyle garip bir şey yaşamıştım...

Aşırı sıcak bir yaz gecesiydi. Eşim benden önce yatmıştı.

ve benimde hamileliğimin son günleriydi...

Yatağa uzandım 1-2 dk sonra içimden '' Su içmeyi unuttum, yatınca da farkettim Allah'ım ne olurdu şimdi 1 bardak su yanımda hazır olsaydı'' dedim.

Eşimin sırtı dönüktü. Bana doğru dönerek '' o kim ya? Dur getireyim'' dedi. Ben de şaşırdım bu ne sayıklıyor diye

Mutfaga gitti ve elin de 1 bardak soğuk su ile geldi Suyu uzattı ve '' Hani ilacın'' Dedi şaşırdım ''Ne ilacı'' dedim. Durdu, düşündü ''ya ne bileyim rüya mı gördüm nedir? Adamın birisi Kalk karın susadı ilac içecek dedi'' dedi

Hani uyuyor olsam sayıkladım mı diyeceğim ama yeni uzandım bir de adamdan falan bahsetti... Garip bir histi

Cok korkuncmus tuylerim diken diken oldu simdi nasil lavaboya gitcem ben

valla canım benım esım vardıyalı calısıyor ayda bır hafta vde tum gece yannız kalıyorum
ama artık korkum kalmadı hatta kendım lavobaya bıle gıdebılıyorum
ne kadar korkarsan o kadar yuklenıyorlar ınsana ınsanda psıkolojı alt ust oluyor
ALLAH buyuk deyıp her ısımı yapıyorum tek basıma

Bir günde amcamı rüyamda gördüm ölmüş amca gine o yatak olmayan tek gardolaplı odada Demir sandalyenin üstünde yeni evli kızı oturuyor sırtı duvara dayalı yüzü gardolabına ama kız normalde hamile değil rüyamda hamile kocaman karnı var ama kıvranıyor rüyamda acı çekiyor karnını ovuyor o anda amcam kızın babası sırtını eliyle üçkere sıvazlarcasına kızım acılarının dinmesini istiyorsan gözünün önündeki yetimi sevindir dedi uyandım aradım küzenimi rüyamı anlattım bu ağladı bebeği olmadığını tedavi gördüğünü söyledi gözünün önündeki yetimde eltisinin kızıymış eltisi ölmüş 6 yaşlarında bir kızı varmış ve o kızın doğum günü imiş pasta istiyormuş onu alacağını söyledi ve almış doktora gitmiş bir haftalık hamile olduğu çıktı

canım esım bana hala o bendım dıyor yalan soluyor sonra dıyor ev enı sen hayal goırmussun valla her gece lavobaya kalkıyorum hıc bugune kadar boyle bıur hayal gormedım
oda aklınca benı kıorksun ıstemıyor oldugu ıcın bendım gıubı bıseyler soyledı
ama oda korkmustu
benım suan hıcbır korkum kalmadı evde tek bıle kalıyorum gecelerı esım ısteyken lavobaya dahı gıdebılıyorum
ama bunda okudugum duaların cok etkısı oldu zıkır cektım hep cunku bır yere kadar esım benım yanımda oluyor bır yerden sonra bırseylerı tek basıma yamam lazım her zman yanımda olamaz
ALLAH bana yeter dıyerek okuyarak astım
ama yınede boyle seyler ısanı bıraz durtukluyor ben artık pek okumuyorum boyle seylerı ınsanda etkı bırakıyor haylıyle beynınde yer edıyor hayaller kuruyorsun

Sımdıde benım tuylerım dıken dıken oldu

öyle gerçekten insanın beyninde yer ediyor. annemin vefatından sonra bende bir süre gidemedim lavoboya tek başıma. korkuyordum aceleyle hemen çıkmak istiyordum. islami korku filmleri izlemiyordum izleyemiyordum çünkü ufacık bir tıkırtı bütün geceyi uyanık geçirmeme mal oluyordu.hep türk filmlerindeki cin çıkarma sahneleri gözümün önüne geliyordu(çok küçükken annemle babam izlemişti bende bir anına tanık olmuştum) sonunda bir ayet okudum."şeytan yalnız kendi dostlarını korkutabilir" diye. senın gibi devamla dua ettim namaza başladım. ilk başladığım günler devamlı namazda o sahneler geliyordu gözümün önüne kalbim hızlanıyordu namazda nefes alamıyordum. ben namazımı bırakmadıkça o korkularım geçti. şuan bile yazarken o sahne geliyor gözümün önüne ama Allahıma bin şükürler olsun ürkmüyorum...

Valla ben korkudan ziyade aşırı derece şaşırmıştım

benım lavobo korkum cocuklugumdan berıdır var yoksa ben oyle hemen korkmam yanı nasıl dıyım bıseylerı gormem lazım yoksa ruya hayal deyıp gecıstırıyorum
ama cocukken benım odam tam lavobonun yanındaydı sureklı gecelerı herkez yattıktan sonra sankı bırısı terlıklerı yere vuruyordu o yuzden oyel bır korku olustu bende,
gecen bende evde tekken bır cın cıkarmalı bır korku fılmı ızledım valla gecelerı can cekısıyorum bır daha ızlemıcem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…