- 9 Mayıs 2014
- 921
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ya bu ne güzel bir inanç ne güzel bir iman. Allah evladinizi size bağışlasin. Rabbim bi şeyi istedimi ona sadece ol der ve olur. Çok sevindim ne güzel imtihaninizi sabırla geçmişsiniz. Helal olsun size ;-)
Ben eşimi çok sık görürdüm rüyam da tanışmadan önce..
Saçı,kılığı kıyafeti,hal ve hareketleri aynı..
Yüzü hep fluydu ama.
Bir yerlerden düşerken ve o birden belirip elimi tutarken görürdüm.
Uyandığım da ne ağlardım bee ya..
Ben beğendim. Gayet güzel olmuş yeni nicki deYeni nikini beğenemedimTuru daha güzeldi
SIRLAR DÜNYASI da olabilir.O cocuk aklıma anlayamadım ben tabi ama simdi düşündüğümde adam rüya gibi kaybolmuştu gerçekten.
Ayy burası kalp gözüne döndü
Benımkı dogaustune gırıyormu bılmem ama cok korkmustum...
ben kucuklugumden berı gecelerı lavobaya tek gıdmeeyen bırıyım
bunun nedenı ıse kucukken odamın lavobonun yanında olması ve banyoda sureklı şap şap terlık sesleri gelmesıydı.
bu benı cok etkıledı evlendım hala gecelerı lavobaya gıdemıyordum esımde artık kızmaya basladı adamı surkelı kaldırıyorum gecelerı , evımıze tasındıgımızda bır oturma odasında yattık yatak odamız kurulu degıldı neyse esımı durtukledım dedım , ben cok sıkıstım benı lavobaya gotururmusun ama karnımda patlayacak agrıdan olucem esım bır gecede benı rahat bırak dedı bıraz daha bekledım durtukledım kalkmıyor en snunda dayanamadım yerımden kalktım kolıdorun sonunda lavoba varoray kadar butun ısıkları acıp gıttım kolıdorun sonunda yatak odasından cıkarken esımı gordum karsıma gectı ve guldu bende ıcımden okuyarak lavobaya gırdım ellerımı yıkadım ve cıktım oda arkamdan geldı ve ben hızla oturma odasına yoneldım bır baktım esım koltukta uyuyor arkama dondum baktım kımse yok bundan sonra psıkolojım bozuldu esımd ebenı korkutmmamak ıcın o bendım dedı ama o olmadıgını bılıyorum zaten gıttıgımde uyuyordu oysa kı o arkamdan gelıyordu onume gecıp yatması ustune 1 dk ıcınde uyuması mumkun degıl .
Yilllar once teyzemin oglu igne yutuyor. Maddi olarak durumlari cok kotu. Doktorlar ameliyat olmasi gerektigini soyluyorlar, fakat kulfetli bir ameliyat. Ertesi gune randevu veriyorlar. Teyzem eve geliyor kafasinda nasil ameliyat ettiririm elde avucta birsey yok dusuncesiyle butun gun aglayarak dua ediyor, ederken uyuyakaliyor. Ruyasinda beyaz sakalli, heybetli kuvvetli bir zat teyzemin oglunu bir sedyeye yatiriyor bir guzel ameliyat ediyor, o igneyi cikartip teyzeme gosteriyor ve gulumsuyor. Teyzem sabah uyanir uyanmaz hastaneye goturuyor oglunu ve doktorlar ignenin kayboldugunu soyluyorlar. Rabbimin kudretinden sual olunmaz, ol der ve olur cok sukur.
LG G2 D802
Cok korkuncmus tuylerim diken diken oldu simdi nasil lavaboya gitcem ben
Bismillahirrahmanirrahim Ayy çok kötü ya valla çok cesaretliymissiniz helal olsun size..
Allah razı olsun teşekkür ederim ;-) tamam atarım sana da ama bana özel mesaj at sana karşılık vereyim. Telden girdiğim için mesaj atamiyorum..
çok tuaf tüylerim ürperdi yeminle
çok tuaf tüylerim ürperdi yeminle
Sımdıde benım tuylerım dıken dıken olduBen de böyle garip bir şey yaşamıştım...
Aşırı sıcak bir yaz gecesiydi. Eşim benden önce yatmıştı.
ve benimde hamileliğimin son günleriydi...
Yatağa uzandım 1-2 dk sonra içimden '' Su içmeyi unuttum, yatınca da farkettim Allah'ım ne olurdu şimdi 1 bardak su yanımda hazır olsaydı'' dedim.
Eşimin sırtı dönüktü. Bana doğru dönerek '' o kim ya? Dur getireyim'' dedi. Ben de şaşırdım bu ne sayıklıyor diye
Mutfaga gitti ve elin de 1 bardak soğuk su ile geldiSuyu uzattı ve '' Hani ilacın'' Dedi şaşırdım ''Ne ilacı'' dedim. Durdu, düşündü ''ya ne bileyim rüya mı gördüm nedir? Adamın birisi Kalk karın susadı ilac içecek dedi'' dedi
Hani uyuyor olsam sayıkladım mı diyeceğim ama yeni uzandım bir de adamdan falan bahsetti... Garip bir histi
Sımdıde benım tuylerım dıken dıken oldu
Valla ben korkudan ziyade aşırı derece şaşırmıştım
canım esım bana hala o bendım dıyor yalan soluyor sonra dıyor ev enı sen hayal goırmussun valla her gece lavobaya kalkıyorum hıc bugune kadar boyle bıur hayal gormedım
oda aklınca benı kıorksun ıstemıyor oldugu ıcın bendım gıubı bıseyler soyledı
ama oda korkmustu
benım suan hıcbır korkum kalmadı evde tek bıle kalıyorum gecelerı esım ısteyken lavobaya dahı gıdebılıyorum
ama bunda okudugum duaların cok etkısı oldu zıkır cektım hep cunku bır yere kadar esım benım yanımda oluyor bır yerden sonra bırseylerı tek basıma yamam lazım her zman yanımda olamaz
ALLAH bana yeter dıyerek okuyarak astım
ama yınede boyle seyler ısanı bıraz durtukluyor ben artık pek okumuyorum boyle seylerı ınsanda etkı bırakıyor haylıyle beynınde yer edıyor hayaller kuruyorsun
Valla ben korkudan ziyade aşırı derece şaşırmıştım
öyle gerçekten insanın beyninde yer ediyor. annemin vefatından sonra bende bir süre gidemedim lavoboya tek başıma. korkuyordum aceleyle hemen çıkmak istiyordum. islami korku filmleri izlemiyordum izleyemiyordum çünkü ufacık bir tıkırtı bütün geceyi uyanık geçirmeme mal oluyordu.hep türk filmlerindeki cin çıkarma sahneleri gözümün önüne geliyordu(çok küçükken annemle babam izlemişti bende bir anına tanık olmuştum) sonunda bir ayet okudum."şeytan yalnız kendi dostlarını korkutabilir" diye. senın gibi devamla dua ettim namaza başladım. ilk başladığım günler devamlı namazda o sahneler geliyordu gözümün önüne kalbim hızlanıyordu namazda nefes alamıyordum. ben namazımı bırakmadıkça o korkularım geçti. şuan bile yazarken o sahne geliyor gözümün önüne ama Allahıma bin şükürler olsun ürkmüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?