- 7 Nisan 2014
- 288
- 9
- 38
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
sizin olayınızdan çok etkilendim ben ya
Yok birakamazdim otelde garsonluk işi bu bir iki gun çalışıp gidiyrm desem adam arkamdan ne küfürler ederdi ayıp olurdu bende rüyamda öyle oldu madem simdi de öyle konusiyim dedim belki bi işarettir diye belki istediğim is olur oradan aramalarını bekliyrm çünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bütün sayfaları okudum ve okurken de şaşırdığım konular oldu. İnsanlar birbirine benzer ne çok şey yaşamış dedim. Mesela bi kaç defa okudum ayrı ayrı arkadaşın anlatığı olay , bende küçükken bahçeli bir evde büyüdüm bahçemiz de çeşme vardı , bir gece uyuyamadım o çeşmeden sabaha kadar su çekti birileri mırıl mırıl konuşmalarını hiç unutmam.
alt katta yokönce dedi ki bebek sizin mi...bizzde tabi ne bebeği ikimizde bekarız bebek nereye gitti dedi...biz böyle
Yok birakamazdim otelde garsonluk işi bu bir iki gun çalışıp gidiyrm desem adam arkamdan ne küfürler ederdi ayıp olurdu bende rüyamda öyle oldu madem simdi de öyle konusiyim dedim belki bi işarettir diye belki istediğim is olur oradan aramalarını bekliyrm çünkü
bi keresinde arkadaşlarla anlaştık buluscaz. buluşmadan önceki gece rüyamda şöyle bisey gördüm. saat 9 olmuş uyanmisim sokakta insanlar bağırıp çağırıyor meğer üst sokakta turuncu binadaki kadının kafasına balta düşmüş ölmuş gazeteciler polisler etraf kan revan bakmaya inmisim bende. sonra bakıp eve geri dönerken komsu kızını bembeyaz bi elbiseyle gördüm bana sen arkadaşlarinla bulusmicakmisin diyo. saate bakiyrm 9.13 birazdan gidicem diyorum. eve geliyorum bizim girişte sağda bi koltuk var onun en ucunda babamın arkadaşı oturuyormuş kucağında birşey var ama n
bulanikti. sonra uyandım korkuyla öyle kanlı bi rüya. saate baktım dokuz. hazırlanmaya başladım sonra telefonun titredi arkadasim mesaj atmış saat tam 9.13 neyse hazirlandim çıktım kafama balta dusucek saniyrm binalara yanasmadan yuruyrmneyse buluştuk geldik otobüste rüyamda ölen kadını gördüm nasıl korktum koşa kosa eve geldim inince. girişte o koltukta babamın arkadaşı kucağında benim laptopumla oturuyordu. şok olmuştum olanlara
aradıklarında haberimiz olsun
Ay acaba sonra kadına bşi oldu mu ?
Arkadaslar iftardamisiniz daha hadi gelin baska ilginc olay yokmu?ya ben basimdan gecen olayi anlaticamda o baskaboyuttakilerle ilgili.sonra konu kapanir.
İnşallah ararlar canım ya çok istiyrm bu isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?