Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilmem ama sanmiyrm olsa haberimiz olurdu :) bende boyle çok ilginç rüya var ya aklıma geldikçe yazarım :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay iyi bari :))

Başıma gelen diğer ilginç ve hiç unutamadığım olayı anlatayım.Bir gün yaz hava çok sıcak.İzmiri az çok bilirsiniz bunaltır sıcağı.Evde her taraf kapalı klimayı açtık oturuyoruz.Dışarıdan yaşlı bir adam sesi geldi.Avazı çıktığı kadar bağırıyor."Yok mu bi müslüman evladı yardım etsin Allah rızası için!" diye.Ben de açtım camı bakıyorum kim bağırıyor diye.Normalde sakin bir sokağımız var kimsenin sesi çıkmaz ama benden başka da bakan yok.Tam apartmanın karşı kaldırımında bir dede duruyor bana bakıyor bi yandan.Ne oldu dede diye sordum "Açım aç bir ekmek alacak param bile yok!" dedi ben de beklemesini söyledim.Cüzdanımda son kalan parayı sardım bir peçeteye dedeye attım kusura bakma daha fazla param yok özür dilerim diyerek.Sonra aklıma bozuk para kutum geldi.Dedeye beklemesini daha da para vereceğimi söyledim.Koşarak bozuk paraları aldım ve pencereye çıktığımda dede yoktu.Seslendim ama gitmişti sokaktan ne kadar hızlı yürümüş diye düşündüm.Elimdeki paraları cüzdanıma koyayım dedim ve cüzdanımı açtığımda bütün kağıt para vardı.O gün bu gündür her isteyene para veririm.En çok etkilendiğim olay bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağlaya ağlaya okudum..

Rabbim oğluşunuzu size bağışlasın derdini göstermesin inşallah

Allahım tüylerim diken diken oldu. İnanılmaz etkileyici. Benim de duyduklarım şahit olduklarım var bu tarz konularda ama niyeyse içimden bi ses şuan dur yazma diyo.
Okumak daha sürükleyici geldi heralde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimin kolu kanadı kırık olarak kalacağını Allah bilir canım hiç belli olmaz bu işler. hayırlı daha güzel bir hayat sizi bekliyordum kimbilir.

Çok ilginç konular ve olaylar var gerçekten. Onları okuyunca kendi bildikleri çok basit geliyor insana. Benim teyze kızının başına gelen olaydan bahsedeyim. Kuzenim liseye giden inançlı bir genç kız. Telefona gelen yardım mesajları vardır bilirsiniz. Mesela kimse yok mu derneğine gönderilen bir SMS ile belli bir miktarda yardım yapılıyor. Kuzenim de o sabah iki kız kardeşi, kendisi anne ve babası için olmak üzere beş tane yardım mesajı göndermiş. Sadaka vermiş yani. İki tane kendisinden küçük kız kardeşi ile o gün tüm gün evde ödev yapmışlar kış günü küçük kız kardeşi ilköğretime gidiyor ve bugün başım çok ağrıyor anne demiş çocuk. Akşam olup yatma saati gelince iki numara duş alıp yatayım ben diye banyoya girmiş. Genç kız Banyosuna yapmış ve odasına giderken yere düşüp bayılmış üstü de çıplak havlu bir tarafa kendi bir tarafa. En büyük kız uykudan kalkmış bir şekilde nasıl oluyorsa annesinin yatak odasının kapısında kapıyı vurup anne bize birşey oluyo çok kötüyüz demiş ve o da O an bayılmış. Teyzem kapıyı açmış canından çok sevdiği kızları yerlerde baygın biri çıplak bayılmış o an kendi de fenalaşmış ve bayılmış. Neyseki eniştem cam kenarında uyuduğu için en az o etkilenmiş. Kalkmış herkesin fenalaştığını görünce hemen camları açmış hepsini tek tek camların kenarına taşımış acil servisi çağırmış ve ailece o gece hepsi hastaneye kaldırılmış Meğerse kaç gündür mutfaktaki şofben azar azar sızdırıyormuş ve kokusu olmadığı için anlamamışlar. Hepsi de kurtuldu çok şükür ama büyük kızın aynı gün attığı sadaka mesajların mutlaka payı var diyoruz. Az sadaka çok belayı dededen derler değil mi!

Ben lise döneminde allahtan uzaklaaiyordum . allahtan bana yardim etmesini dilerim bir hafta sonra amcam geldi beni aldi tatile ciktik. Hep dinden ve allahtan bahsettik ama ben hala ikna olamamistim . daha sonra okullarin kapanmasina yakin bir zamanda kuru sicak hava da okuldan dönerken eve girmek için kapiyi actigimda şiddetli bir ruzgar esti . ben eteğini felan toparkarken içeri birkaç kagir girdi. Kapiyi kapadkktan sonra Aldim o kagitlari yerden ilk okuduğum şey allah vardır inanmayanlar cezalandirilacaktir.

İyi bari kötü birşey olmamış.

Benim de başımdan esrarengiz bir olay geçti yıllar yıllar önce doğru düzgün harçlık alamadığım bir dönem de evde ki dolaplardan birin de yüklü para buldum,yüklü dediğim de çocuk için abur cubur için yüklü,geldim gittim aldım harcadım meğer annem saklamış parayı bir kaç gün sonra annem evde ki para nasıl eksilir diye söylenmeye başlayınca para kaynağım kesildi

Son düzenleme:
Bu tür anıları ,hikayeleri dinlemeyi ben de seviyorum ancak yaşanılan durumların aslın da çoğu zaman mantıklı bir açıklaması oluyor.
Her durumu olağanüstü diye geçiştirmemek gerek misal bir arkadaşın halası yıllarca ekmek ve süt parası bulmuş , ilk işim polise gitmek olurdu.
Kim nasıl benim evime girip para bırakabilir iyilik yapacak olan yüzünü cismini gösterecek.

Son düzenleme:

"Iyilik yap denize at" dememisler bosuna :)

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

yorumların yarısına kadar okuyorum,iş ciddi kısma gelince hemen sayfayı atlıyorum :18:

Son düzenleme:
Ben de ortaokuldayken erkek kardeşimle aynı odada uyurdum... birden uykumda bir sıkışma hissettim...uyandım..üzerimde bir yük..bağıramıorum,hareket edemiyorum... kardeşime döndüm baktım uyuyor...hava hafif aydınlık...odanın içini görüyorum ve gözlerim açık... bilidğimiz karabasan olayı yani... daha önce de başıma geldiği için dualar okudum... ama tabii korkuorum..birden kalktı gitti üzerimden o his... ve odanın kapısı açıldı.. ben korkuyla yatakta doğruldum... bi baktım babam..siyah bir pijama giymiş... hiçbişey söylemeden bana baktı uzun uzun... ben de ona baktım... biraz da rahatladım tabi babamı görünce...sabah ezanı okunmaya başladı o an ve babam da kapıyı kapatıp gitti...

sonradan kafama dank etti... bir kere babam sabah ezanı vakti beni yatakta korku içinde oturmuş görse mal mal bakmaz, kızım ne oldu hayırdır diye bir sorardı.....

ikincisi de babamın siyah bir pijamasıı yoktu

Ayy okurken bütün vucudum bir tuhaf olduu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…