- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Ben de ortaokuldayken erkek kardeşimle aynı odada uyurdum... birden uykumda bir sıkışma hissettim...uyandım..üzerimde bir yük..bağıramıorum,hareket edemiyorum... kardeşime döndüm baktım uyuyor...hava hafif aydınlık...odanın içini görüyorum ve gözlerim açık... bilidğimiz karabasan olayı yani... daha önce de başıma geldiği için dualar okudum... ama tabii korkuorum..birden kalktı gitti üzerimden o his... ve odanın kapısı açıldı.. ben korkuyla yatakta doğruldum... bi baktım babam..siyah bir pijama giymiş... hiçbişey söylemeden bana baktı uzun uzun... ben de ona baktım... biraz da rahatladım tabi babamı görünce...sabah ezanı okunmaya başladı o an ve babam da kapıyı kapatıp gitti...
sonradan kafama dank etti... bir kere babam sabah ezanı vakti beni yatakta korku içinde oturmuş görse mal mal bakmaz, kızım ne oldu hayırdır diye bir sorardı.....
ikincisi de babamın siyah bir pijamasıı yoktu
Valla ben bilmem hayatta kimseye güvenmem,gelen kişinin ufak kızı taciz amaçlı gelmediğini nereden bileceğim , yakalandığın da efendim ben yardım amaçlı eve giriyordum deyip kendini aklamaya çalışacağını ?"Iyilik yap denize at" dememisler bosuna :)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
bir kız arkadaşım vardı ..allah rahmet eylesin onu tanıdıktan kısa bir süre sonra vefat etti
birde onun siyah bir kedisi vardı..o kedi bir kez bana yaklaştı ve nefesim kesildi resmen..
ben siyah kedilerin uğursuzluğuna inanmazdım ama o kedinin bana verdiği negativi anlatamam..
kızı hatırladıkça kediyi ve ölüm aklıma gelir...kısaca siyah kediyi ölüm diye kodlamışım sanırım beynimde
bundan 8ay önce bu eve taşındığımızda daha 2aylık siyah bir kedi bir bebek ayakkabılarımın üstüne çıkmış miyavladı
çok tatlıydı,ama acelemiz vardı çarşıya gitmemiz gerekti ilgilenemedim..kediyi sevdim ama o korku o ağırlığı yine hissettim
dün sabah eşim...evden çıkmış ,apartmanın önünde yine aynı şekilde 2aylık bir siyah kedi görüp eve getiriyor
çookkkk tatlıdııı çookk ama nerdeyse ağliycaktım beni onla sakın evde yalnız bırakma diye
neyse az yemek verdik sonra gitti annesinin yanına bıraktı geri..
yine o korkuyu o ağırlığı hissettim..ölümü hissettim...yoksa tesadüf mü..?
aklım çok karışık....dahada ilginç olan bu kedilerin aynı beyaz bir beneği olduğu...
Ben de ortaokuldayken erkek kardeşimle aynı odada uyurdum... birden uykumda bir sıkışma hissettim...uyandım..üzerimde bir yük..bağıramıorum,hareket edemiyorum... kardeşime döndüm baktım uyuyor...hava hafif aydınlık...odanın içini görüyorum ve gözlerim açık... bilidğimiz karabasan olayı yani... daha önce de başıma geldiği için dualar okudum... ama tabii korkuorum..birden kalktı gitti üzerimden o his... ve odanın kapısı açıldı.. ben korkuyla yatakta doğruldum... bi baktım babam..siyah bir pijama giymiş... hiçbişey söylemeden bana baktı uzun uzun... ben de ona baktım... biraz da rahatladım tabi babamı görünce...sabah ezanı okunmaya başladı o an ve babam da kapıyı kapatıp gitti...
sonradan kafama dank etti... bir kere babam sabah ezanı vakti beni yatakta korku içinde oturmuş görse mal mal bakmaz, kızım ne oldu hayırdır diye bir sorardı.....
ikincisi de babamın siyah bir pijamasıı yoktu
Ağlaya ağlaya okudum..
Rabbim oğluşunuzu size bağışlasın derdini göstermesin inşallah
Yillar once evdeki herkes uyuyor bende gecenin 3u pc basindayim neyse uykum geldi pcyi kapattim yan taraftaki kendi odama gidicem isigi kapattim bi baktim mutfaktan bembeyaz biri bana dogru geliyor ben sok oldum kaldim oyle geldi uyudugum odaya girdi isigi yaktim yoktu sonra ben o korkuyla nasil uyudum bilmiyorum.
Sabah annemlere anlatinca babannemde binanin altinda onemli bir zatin mezari varmis o gelmistir dedi gittik arastirdik gercekten varmis oyle biri.bide bizim wcler onun yattigi yere bakiyor rahatsiz oldugu icin geliyormus gozukuyormus...
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Eyvahlar olsun o evde nasil yasamaya devam ediyorsunuz.surekli gorunmuyormu :18:
Eyvahlar olsun o evde nasil yasamaya devam ediyorsunuz.surekli gorunmuyormu :18:
temmuz, sen ne zaman anlatıcaksın:)) merakla senınkını beklıyorum :)
Ben yazarsam konu kapanir arkadasim.birde şutlanirim.
Ben yazarsam konu kapanir arkadasim.birde şutlanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?