Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Babacigin nur icinde ayatsin Allah size saglikli omur versin

Ya inanamiyorum bende kucukken kac defa canan diye bir kiz goruyordum ruyamda. Sarisin, renkli gozlu cok guzeldi. Hic unutmuyorum pembe bir tisort pacalari cicekli kot pantolon giyiyordu. Bunu butun ailrm bilir. Bana ben cok temiz oldum o yuzden Allah beni gorevlendirdi, seni cok seviyorum ama seni almam lazim diyordu. Bende aglayip yalvariyordum. Bir tanesin de bana bir bavul getirdi. Su eski demir agizli bavullardan. Bi agacin altina oturduk hadi dedi hazirlan gidiyoruz. Bende aglaya aglaya bavulu hazirliyor bir yandanda yalvariyordum. Bana bir anda sana kiyamiyorum orda seni goturmeyince bana eziyet ediyorlar ama raziyim dedi pat diye bavulu elimin ustune kapatti. O aciyla uyandim ellerimde. Canan serim var benim. Onun oldugu ruyalarim. Sizdende duyunca cok sasirdim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunu bana bir tanidik anlatmisti bende yazayim dedim.
Bunlarin evleri 3katli aile binasi binanin onunde bahce var icindede incir agaci var evin onunu kapatiyor diye incir agacini kesiyorlar o gece kapi caliyor ama sadece bir kisi duyuyor (evin kizi) kalkip camdan bakiyor kim bu saate biye bi bakiyor kucuk bi kiz cocugu buda endiseleniyor kaybolmus herhalde diye kapiyi acmaya gidiyor kapiyi aciyor kiz yok ortalikta saga sola bakiyor yok sonra kapiyi kapatiyor bi bakiyor kiz evde buna kosarak geliyor bu bagirinca kayboluyor sonra yorgani kafasina cekip uyumus.sabah uyanmislar tam anlaticakken olanlari bi bakmislar kestikleri incir agaci hala yerinde!!!

Ben dinleyince cok tirstim yazarken bileee

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

sizinki de çok ilginçmiş, acaba o yaşlarda henüz masum oldugumuzdan malum mu oluyordu nedir?
bu hayali arkadaştan çok daha başka bişey sanırım, ama çözemedim tabi ne olduğunu....

benimkinde o hep kazandayken konusuyorduk, ben ölmedim diye aglıyordu, boncuk gozlerınden nasıl yas akıyor ama, o aglıyor ben aglıyorum....baska hıcbır yerde konusmuyorduk, sadece orda:)) ay şimdi düşünüyorumda annem babam haklıymıs, kızımda bana anlatsa boyle bırseyı hayal ürünü diye düşünürüm....

Ben de sizden duyunca çok şaşırdım:))

annemin incir ağacıyla ilgili yasadıgı bır olaydan sonra nedense incir ağaçlarından hep korkuyorum, annemın bahcesınde de var kocaman bır agac ve ben her seferınde korkuyorum.

Gercekten oyle😊 ben korkmuyordum mesela o sanki arkadasimdi. Bir keresinde de yuzumu makasla cizmisti onla gitmiyorum diye. Birinde de beni yataga itiyordu, yatak gul doluydu ama ben dusunce dikenleri her yerime batmisti.Ahh canan ahh cocukluk travmam oldu😊 okuyunca sizden sok oldum isim bile ayni. Baska canan magduru varmi acaba. Daha sonra hic gormedim ruyamda😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakmayın affınıza sıgınarak....... çok tatlı yaaaaaa

Bu olay ağlattı beni, allah sağlıkla sıhhatle yaşatsın bebeğinizi.

annemin incir ağacıyla ilgili yasadıgı bır olaydan sonra nedense incir ağaçlarından hep korkuyorum, annemın bahcesınde de var kocaman bır agac ve ben her seferınde korkuyorum.

Bende kucukken incir acaginin dibinden gecmistim tuhaf seyler olmusti ama anlatamam ceza alirim :)

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Ben annemlerin gençken şahit olduğu çok acı bir olay anlatmak istiyorum. Bir aşk hikayesi ama.
Köylerinde bi kızla bi çocuk varmış diyelim ki Ayşeyle Ali, bunlar birbirlerini yıllarca seviyorlar neler neler yapıyorlar ama aileleri istemiyormuş, vermiyorlarmış, annem ağlayarak anlatırdı çünkü aşklarından o kadar etkilenmiş ki ahh Ali ah Ayşe diyordu.
Neyse bir gün Ali demiş ki" Allah'ım sen bana Ayşemi nasip et sadece bir gün kalsın yanımda yeter" demiş. Ve bir şey olmuş evlenmişler ve düğünlerine aşklarını duyan herkes ama herkes gelmiş, çok güzel geçmiş, gece evlerine geçtiklerinde banyo yapmışlar ve kazandan zehirlenip ölmüşler..

Bi gün de memlekette annem en büyük abimin sesini duymuş ( Allah rahmet eylesin abim 26 yaşında vefat etti ) abim öyle acıyla ağlıyormuş ki gitmiş bakmış ki ne bakkalcı abimi öyle dövüyor ki, annem bağırmış almış elinden, ne olmuş ne yapıyorsun benim oğluma demiş, bakkalcı da o hırsızlık yaptı demiş, abim de ağlayıp valla yapmadım anne diyormuş, annem de oğlum yalan söylemez yemin et oğlumun hırsızlık yaptığına demiş, adam da "oğlumun ölüsünü göreyim ki yaptı" demiş. Neyse annem parasını vermiş eve gelmişler, sabah bi sesle uyanmışlar, sanki kıyamet kopuyor gibi, bi bakmışlar bakkalcının oğlu damdan düşüp ölmüş......

Bizim memlekette bu kadına Sıbato derler, akşam sokakta tek başına olan kızları kaçırırmış, Benim anaannem de görmüş ve elinden zor kurtuldum diyordu, çok uzun boyluymuş hatta...

Bizim memlekette bu kadına Sıbato derler, akşam sokakta tek başına olan kızları kaçırırmış, Benim anaannem de görmüş ve elinden zor kurtuldum diyordu, çok uzun boyluymuş hatta...

aaaa ilkkez duydum boyle bırsey, neden oyle bırsey var, kaçırıp ne yapıyor?
dizinden altı yokmu yanı ucuyor mu?

bir de dıkkatımı cekıyor bu tarz yazılardan, yasananlar hep anneanneerımız zamanında ve genelde koylerde yasanıyor, benım yasadıklarım da dahıl....

Evet uçuyormuş çok hızlı hareket ediyormuş, ben de bilmiyorum neden köylerde ve gerçekten anaannelerimiz zamanında? Bunu ben de bilmiyorum, kaçırıp götürüyormuş, bi daha da haber alınamıyormuş, ne yaptığını kimse bilmiyor...

bu varlik hangi alemden acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…