- 10 Mayıs 2014
- 3.410
- 7.018
- 358
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Bence kesin yaşlılar kızlar çok dışarıda dolaşmasın hatta gece vakti hiç dolaşmasınlar diye böyle birşey uydurmuşlardır.Uydurmuşlardır değil mi?
Evet genelde sahura kadar vakit geçirmek için buraları okuyorum. Dün gece de bir güzel okudum sonra televizyonda sahur programında da üç harflilerden bahsetti Hoca. Neyse kalktım sahuru hazırlamaya başlamadan bir lavaboya gireyim dedim. Çıktım eşim uyanmış salonun kapısında dikiliyor. Beni niye korkutuyorsun niye kalkarken seslenmiyorsun diye bağırdım zavallıya. Gözlerini ovuşturmaktan ne olduğunu anlamadı geldi sarıldı.Mutfağa geçtik ama dizlerimden aşağısı iptal. Kalbim de güm güm. Biraz kendime geldikten sonra yatak odasına göz attım. Acaba eşim hala orada yatıyor mu diye. :26: Oradaysa bana sarılan kimdi diye.
Bizim memlekette bu kadına Sıbato derler, akşam sokakta tek başına olan kızları kaçırırmış, Benim anaannem de görmüş ve elinden zor kurtuldum diyordu, çok uzun boyluymuş hatta...
Bence kesin yaşlılar kızlar çok dışarıda dolaşmasın hatta gece vakti hiç dolaşmasınlar diye böyle birşey uydurmuşlardır.Uydurmuşlardır değil mi?
bir gece uyandığımda kardeşimin odasında bir ışık gördüm hemen kalktık kardeşim yeni ameliyat olmuştu panikledim kapıya doğru hızla giderken odadan genç bir delikanlı çıktı ışık saçıyordu arkası bana dönüktü kafasını hafif arkaya doğru döndü baktı gülümsedi nereden hissettiysem benden önce 8 aylıkken doğmadan ölen sevgi beslediğim abim olduğunu hissettim aynen şunu dedim kardeşimi ziyarete gelmişş sonra kardeşime baktım ve gittim yattım
Evet genelde sahura kadar vakit geçirmek için buraları okuyorum. Dün gece de bir güzel okudum sonra televizyonda sahur programında da üç harflilerden bahsetti Hoca. Neyse kalktım sahuru hazırlamaya başlamadan bir lavaboya gireyim dedim. Çıktım eşim uyanmış salonun kapısında dikiliyor. Beni niye korkutuyorsun niye kalkarken seslenmiyorsun diye bağırdım zavallıya. Gözlerini ovuşturmaktan ne olduğunu anlamadı geldi sarıldı.Mutfağa geçtik ama dizlerimden aşağısı iptal. Kalbim de güm güm. Biraz kendime geldikten sonra yatak odasına göz attım. Acaba eşim hala orada yatıyor mu diye. :26: Oradaysa bana sarılan kimdi diye.
gerçekten çok etkilendim. benim de abim 2 aylıkken ölmüş ve bende de ona karşı hep bir sevgi vardır. o yüzden çok hoşuma gitti ve duygulandım. sevdiklerimiz ölseler bile yalnız bırakmıyorlar bizi. nur içinde yatsınlar.
mutlulugunuz daim olsun...acaba o istihare yontemini hatrliyorsaniz bana mesaj atar misiniz....cok mutlu olurum
Lise son sınıfta arkadaşlarla hadi kocamizi görmek için istihareye yapalım dedik. Ben yattım ve bir bina vardı balkonu caddeye bakıyordu ama yemyesildi ve beyaz Gömlekli bir adam o balkonu temizliyordu çok ferahti çok güzeldi ve önünde dere vardı, nehir akiyordu, bir anne kedinin yavrusu suya kapılıp olmuştu. Evlendim balkonum caddeye bakıyor ve yemyesil evimin onunde dere var, tuvalette çocuğumu dusurdum ve eşim hep beyaz gömlek giyer. ( di.. şimdi renk renk giydiriyorum) ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?