Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Valla bende ama meraktan benimkisi yaş tam merak yaşı olunca evet evet eğleniyoruzda Ramazan Ramazan bilemedim şimdi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mune kızacak bize
Uzatmayalım , canım cuma süresi evlilik isteyenler okur, bu sürenin etkileri bu şekil de .
Biliyorsun dua kaderi bile değiştirir , kısmetini çağır.

Mune kızacak bize
Uzatmayalım , canım cuma süresi evlilik isteyenler okur, bu sürenin etkileri bu şekil de .

Ayy evet Mune abla kızcak kesin :))

Mune kızacak bize

Aa anlattigin çok iyi oldu canım okurum bir ara onu ben sahil :-*

Ayy evet Mune abla kızcak kesin :))

En azından okuyan insanlar biraz da olsa korkularından uzaklaşmış olur gülerler :)

Ay bi de düzgün yazabilseemm yazdiklarimi tekrar okuyunca krize giriyorum ee yok mu başka hikaye

Ay bi de düzgün yazabilseemm yazdiklarimi tekrar okuyunca krize giriyorum ee yok mu başka hikaye

Millet uyuyor kız ne hikayesi :))

Baaayanlar sizleri yarin da burada görmek istiyorum ortam çok iyi :)

Baaayanlar sizleri yarin da burada görmek istiyorum ortam çok iyi :)

Valla ben kndi adıma söyliyim burda olucam inşAllah :)) sevdim sizi yaa

Valla ben kndi adıma söyliyim burda olucam inşAllah :)) sevdim sizi yaa

Bende sevdim ya sohbet koyuuu :) hadi canım iyi geceler yatiyrm ben

Bir tane daha anlatayım.
Yazları hep köye gider babaannemin evinde kalırdık. Oldum olası o evde gece uyumaktan tırsardım hep kapıyı gözetlerdim bir şeyler geçecek mi diye. Bu arada dedem öldü. Hiç hatırlamıyorum. Onun da etkisi olabilir. Neyse. Bir sabah sabah ezanıyla uyandım. Yatakta doğruldum ezanın bitmesini bekliyorum. İçerden bir sesler geliyor. Gölgeler görüyorum. Korktum. Kardeşimi uyandırmaya çalışıyorum uyanmadı. Topladım cesaretimi kalktım ama çok fena haldeyim. Kalbim çıkacakmış gibi atıyor. Çıktım odadan sağa döndüm. Babaannem başı açık bir vaziyette - o şekilde görmeye pek alışık değildim- yere oturmuş gece lambasının ışığında fasülye ayıklıyor. Üstünde beyaz bir gecelik vardı. Yani ilk bakışta tanıyamadım. Çok yabancı geldi. Ay babaanne sen miydin dedim. Hiç kendini bozmadan işine devam etti. Beni fark etmedi sanırım. Sonra ben yatağa döndüm uyudum ama o yaşadığım korkunun tarifi yok.:18:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…