- 10 Mayıs 2014
- 3.410
- 7.018
- 358
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Bir tane daha anlatayım.
Yazları hep köye gider babaannemin evinde kalırdık. Oldum olası o evde gece uyumaktan tırsardım hep kapıyı gözetlerdim bir şeyler geçecek mi diye. Bu arada dedem öldü. Hiç hatırlamıyorum. Onun da etkisi olabilir. Neyse. Bir sabah sabah ezanıyla uyandım. Yatakta doğruldum ezanın bitmesini bekliyorum. İçerden bir sesler geliyor. Gölgeler görüyorum. Korktum. Kardeşimi uyandırmaya çalışıyorum uyanmadı. Topladım cesaretimi kalktım ama çok fena haldeyim. Kalbim çıkacakmış gibi atıyor. Çıktım odadan sağa döndüm. Babaannem başı açık bir vaziyette - o şekilde görmeye pek alışık değildim- yere oturmuş gece lambasının ışığında fasülye ayıklıyor. Üstünde beyaz bir gecelik vardı. Yani ilk bakışta tanıyamadım. Çok yabancı geldi. Ay babaanne sen miydin dedim.Hiç kendini bozmadan işine devam etti. Beni fark etmedi sanırım. Sonra ben yatağa döndüm uyudum ama o yaşadığım korkunun tarifi yok.:18:
Babaannemdeyken kardeşimle aynı yatakta yatardık. Yatağın altından devamlı bir tık tık sesi gelirdi. Ben çok korkardım fakat düşünmemeye çalışırdım. Bir gün kardeşimle konuşurken onun da bu sesi duyduğunu öğrendim. Aynı benim gibi her yaz duyuyormuş ama hiç paylaşmamış. Yine o sesi duyduğumuz bir anda babamı çağırdım. Geldi ama birşey duymadı. Dışarıda kargadır dedilerkonuyu kapattılar. Ne hikmetse biz de sesi bir daha duymadık.
ilginç ..son Zamanlarda bir konuda kendimi suçlayıp duruyorum
özel bir konu biraz,sadece kendimle alakalı...
neyse işte bugün yine o konuyu düşünuyordum bir yandan da aynada kendime bakıyordum
içimden bir ses dış kapıyı açmamı söyledi...hemen telaşlandım çünkü eşim anahtarı sıksık unutur kapının üstünde
acaba ondan mı geldi bu kapı açma isteğim diye düşündüm..
açtım kapıyı..önümde ise uçuşan bir kart vizit KADER metal adlı firmanın?
Bir de çok küçükken 3-4 yaşlarındayken benim yatağımın altında şu Coco Pops paketlerinin üstündeki hayvandan yaşıyordu. Hayal meyal hatırlıyorum. Benim hayali arkadaşımdı o.
Akidecim sen ne olaylı hatun çıktın öyle yaa :)ewet bende yıllar geçmesine rağmen hala çok korkarım o gün bugün karanlıkta eşimin yüzüne bakamam(şu an odamızda gece lambası var zaten.bi tane daha anlatayım bak.benim yatak odasından mutfağın kapısı görünüyo.eşim duvar kenarında yatıyodu.ben yattım snra uyuma moduna geçicem mutfaktan ses geldi .bende dolap çalışıyo die bakmadım o tarafa.snra beni bişi dürttü gözlerimi açıp mutfaga doğru baktım.kapıda asılı olarak sallanan kızım !!!ay ya hala tüylerim diken diken oluyo.sıçrayarak kalkmıştım yataktan gene.bu tarz şeyler bende çok olur.o günden snrada duvar tarafına ben geçtim :))
Akidecim sen ne olaylı hatun çıktın öyle yaa :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla canım ilginç mi korkunç mu bilemedim bak şimdi :)) nese bununla ilgili eşimle çok tartıştık ben ısrarla bi hocaya gitmeyi falan istedim eşimde inanmaz böle şeylere..aklına çok takıyosun ondan der.ama ben rüya görürüm mesela ertesi gün aynı şey çıkar.bi gece komşumuzun oğlunu dükkanın önünde bıçaklanırken görmüştüm ertesi sabah gözümün önünde aynı gördüğüm gibi bıçakladılar çocuğu ayyyy(valla başka öle gelmedi şimdi aklıma du bi düşüneyim :44::44:
son Zamanlarda bir konuda kendimi suçlayıp duruyorum
özel bir konu biraz,sadece kendimle alakalı...
neyse işte bugün yine o konuyu düşünuyordum bir yandan da aynada kendime bakıyordum
içimden bir ses dış kapıyı açmamı söyledi...hemen telaşlandım çünkü eşim anahtarı sıksık unutur kapının üstünde
acaba ondan mı geldi bu kapı açma isteğim diye düşündüm..
açtım kapıyı..önümde ise uçuşan bir kart vizit KADER metal adlı firmanın?
Dün akşam işten yorgun argın çıktım eve gittim. Kapının önüne arabayı park ederken bahçede babamı gördüm. Köpek kulübesinin kapısında eğilmiş birşeyler yapıyordu. Arabadan seslendim ama duymadı. Neyse inince selamlaşırım dedim. Arabadan indim bir de baktım ki babam yok. Zaten bütün gün de burda yazılanları okumuşum içim bir tuhaf oldu. Hemen koştur koştur merdivenleri çıktım. Eve girdim bir de baktım babam koltukta uzanmış televizyon izliyor. Öylece dona kaldım. Yazık annem geldi yanıma kızım ne oldu diye sordu. Anlattım tabi böyle böyle oldu diye. Başladı gülmeye. Meğer hakikaten babam aşağıdaymış. Ben seslenince duymamış. Ben arabadan çıkana kadar da maşallah çıkmış yukarı uzanmış televizyon izliyormuş. Ama yaşadığım korkuyu anlatamam.
Güzel anlatmışsın haa bende gerçek sandım sonu güzel olmuş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende bu sene çok sıkıntılı şeyler yaşadım,tez hocamla problemler çok kötüydü. ne zaman dara düşsem rüyamda Atatürk ü gördüm, beni yönlendirmeye çalışıyordu, anlamadığımda da kolumdan çekip sürüklüyordu adeta...bu sene 2kere gördüm bı rüyayı ve ertesi gün hiç beklemediğim güzellikte îşimle ilgili güzel haberler aldım...bu ve bunun gibi geçmîşimdede böyle rüyalar görürdüm.O yüzden rüyalar benim için oldukça önemlîdir...
Rüyada devlet büyüğü görmek cok hayırlıdır derler, seninki de hayırlara cıkmış ne güzel :)
Sn iste yükleme yapalım cnm :)o yüzden hergün bu rüyayı görmek istiyorum :))
Temmuz attı mı mesajı? Ben de istiyorum bu mesajın kopyasını. Bana gelince isteyenlere gönderme için yardımcı da olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?