- 4 Ocak 2013
- 633
- 36
- 53
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
BN uzun uzun bakarım hatta o kadar uzun bakma iyi değildir derler ama otururum makyaj yaparım sacimla ugrasirim kendimi incelerim falan ama geceleri yatarken mutlaka aynaları ters ceviririm, bi tek duvardaki büyük aynayı ceviremiyorum o yüzden gece yatarkennona bakmamaya çalışıyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu Mune'nin uyarısı kızlar. 4. sayfada.
Cinden bahsetmek de yasak diye biliyorum
Ters derken?Ayna kısmını kapatacak şekilde mi?
İvit arkası plastik orayı ceviriyorum
bana da gönderir misiniz rica etsem? acayip merak ettim
Amin çok teşekkürlerçok etkileyici...Allah rahmet etsin...mekanı cennet olsun
Sn iste yükleme yapalım cnm :)
Amin çok teşekkürler
Yükleyelim canım zaten şu tez bitsin bizzat Anıtkabir e gidip Atam a teşekkürlerimi ileteceğim:)
Biraz daha sabret, daktır olucan sonunda
Eylülde kepi atacam inş:)
Giyecem cüppemi ahanda buraya resmimi koyacam:))
Bundan 10 yil once eski oturdugumuz evde ablamla ayni odada ama ayri yataklarda yatiyoruz.. odamiz araclarin yogun gectigi bir cadde ve caddenin isiklari odayi aydinlatmaya yetiyor neyse uyuyorumm bir anda gozlerimi actim karsimda babam bana dioki zeze hadi kalk okula gec kalacaksin ben duvar saatine bakiyorumm saat gecenin ucu baba diorum ne okulu saat gece uc olsun kalk dio gec kalma yok dedim uyucam uykum var benim dedim ve uyumaya devam ettimm ama bunu nedense babama hic sormadim ve babam asla ve asla odamiza giren biri deildir.. cok sasirmistimmm... bu beni etkileyen bir olaydi.. etkisinden cok uzun sure kurtulamamistimm ama babamada birturlu nedense soramamistim sorsaydim kesin ruya gormussundur diyektii.. iyikide kalkip gitmemisim diyorummm
Bende buna benzer birşey yaşadım. İki sene önceydi, babama aksam yatarken sabah beni 7de uyandır dershanede sinavim var geç kalmiyim demiştim neyse sonra yattık, gece babam bana seslendi özlem hadi kalk geç kalicaksin diye telefonu elime aldim saate baktım saat 1 dedim daha sabah olmamış beni niye uyandiriyosun gözlerim hafif açık ama uykuluyum neyse sonra sustu ben uyumusum. Sabah sormak aklıma gelmedi aksam sordum beni niye gece gece uyandirdin diye o da ben sana seslenmedim sen rüya gormussundur dedi ama gözüm hafiften de olsa açıktı yani nasıl rüya göreyim :)
Ay inanamıyorum peki bir şeyler çalmış mi ya?
Arkadaşlar istihare duasını seccademin yanına koydum.Niyet ettim Allah rızası için istihare namazı kılmaya diyip kıldım 2 rekat namazı ve en sonunda namazdan kalkmadan selam verdikten sonra istihare duasını okuyup Allahım bana eşimi hayirlisiyla göster demiştim. Kimseyle konuşmadan yemeden içmeden başım kibleye gelecek şekilde uyumustum. Ve görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?