- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Korkulacak bi şey yok ki korkunç şeyler değil bunlar aksine insanı ferahlatan şeyler. Hep korktugumuzda başımıza gelen iyi şeyler yani.
Benim değil de abimin başından geçen bi şey anlatayım. Abim bi gün arabayla giderken kamyonun altına girmiş ve o an bırakmış direksiyonu gözlerini kapamis Allah korusun artık öldüm sanmis ama bi açmış gözlerini bariyerlerin karşı tarafında bulmuş arabasıyla birlikte kendini ve akan trafikte yoluna devam etmiş. Resmen arabasini Allah bir seritten diğer şerite almış çok şükür. .
bilgece eşinle ilgili rüyayı okudum tüylerim diken diken oldu..Allah mutluluğunu daim etsin
bazı kişilerin evleneceği kişileri rüyasında görmesi de çok enteresan geliyor bana. tabi burda kastım niyetlenme olmadan (istiara gibi) uyuyup da rüyada görmek... benim başıma gelmedi ama görmek isterdim rüyamda ne yalan söyleyeyim :)
Ben eşimi çok sık görürdüm rüyam da tanışmadan önce..
Saçı,kılığı kıyafeti,hal ve hareketleri aynı..
Yüzü hep fluydu ama.
Bir yerlerden düşerken ve o birden belirip elimi tutarken görürdüm.
Uyandığım da ne ağlardım bee ya..
Ne koşmak ama..Şimdi de ağlayınca kocişinin(?) kollarına koşuyorsun
Ne koşmak ama..
Ben eşimi çok sık görürdüm rüyam da tanışmadan önce..
Saçı,kılığı kıyafeti,hal ve hareketleri aynı..
Yüzü hep fluydu ama.
Bir yerlerden düşerken ve o birden belirip elimi tutarken görürdüm.
Uyandığım da ne ağlardım bee ya..
Bende anlatiyim çok yaşadım bu tarz olaylar.
Bizim tuhafiye dukkanimiz vardı geçen seneye kadar ve her gün mutlaka 5-6 dilenci gelirdi boş cevirdiklerimiz de oldu tabi ki. Hatta yuzsuzluk yapıp verdigin parayi begenmeyip dükkandan bişeyler isteyenlerde oldu. Bi gün teyzemle duruyoruz öğlen olmuş hala siftah yapamadık bi amca geldi ama nasıl dua ediyor Teyzem para ver dedi kasaya yöneldim. Amca ben Para istemiyorum dedi ne istiyosun amca dedik bişey istemiyorum kızım dedi hayırlı işler dilemeye geldim dedi çıktı gitti arkasından çıktık göremedik. Sonra o gün o senenin en iyi hasılatını yaptık yarım günde
fıkra işteherşey olur
Amin,sağolun..süper ya mutluluğunuz daim olsun.
yaklaşık 16 yaşıma kadar rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı görürdüm. nerdeyse haftanın 3, 4 günü.
ve 16 yaşında babamın kullandığı arabayla uçurumdan ailece yuvarlandık. çarpa çarpa,döne döne,
rüyamdaki hissin aynısı.
ve bir çalının üstünde ters dönen arabadan sağ çıktık.
ve o rüyayı bir daha görmedim.
ba buna tırstım :18:
uçurumdan yuvarlanmak nasıl bir duygu, o anda ne düşünüyorsun, öleceğini mi şaşkınlık mı korkumu ne düşünüyor ne hissediyorsun oky
çok kötü bir duygu..
babamın mahvolduk sesini hala unutmam. gündüzdü. ana düşerken etrafı simsiyah görüyordum.dışarsı kapkaranlıktı. gece gibi.
sadece çarpma seslerini duyuyordum..sadece olayın bitmesini bekliyorsun. ama korkmak vs yok .
çok sağol. Allah kimseye göstermesin.Çok geçmiş olsun, babanın söylediği mahvolduk kelimesi bile şu an tüylerimi diken diken yaptı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?