- 29 Haziran 2014
- 69
- 10
- 18
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
yaklaşık 16 yaşıma kadar rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı görürdüm. nerdeyse haftanın 3, 4 günü.
ve 16 yaşında babamın kullandığı arabayla uçurumdan ailece yuvarlandık. çarpa çarpa,döne döne,
rüyamdaki hissin aynısı.
ve bir çalının üstünde ters dönen arabadan sağ çıktık.
ve o rüyayı bir daha görmedim.
Esimin basina gelen bi olayi anlaticam ve kime anlatsam tuyleri diken diken olmustur :)
Esim mezarliklarin onunden gcerken bi fatiha okur bide selam verir.mezarlikta selamunaleykum dedikten sonra aleykum selam demek gerekir onlar cevap veremedigi icin sen cevabi almis gibi aleykum selamdersin esim ozaman bilmiyormus selamin geri alinmasi gerektigini gece isten donerken mezrligin yaninda selam vermis devam etmis biraz ilerlerim yolun kosesinden bi adam gelmis aleykum selam demis gitmis ama birinin onu duymasi gelmesi falan imkansizlis baya ilerledikten sonra gelmis adam ogun bugundur hep bi mezrliktan gecerken o gelir aklima :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüylerim diken diken olduuu
Bu gece bana uyku haram :)
Ben de size erkek arkadaşımla ilgili gördüğüm rüyadan bahsedeyim :) erkek arkadaşım benim ilkokul arkadaşım. Ilkokulda cocuktuk aramizda bisi yoktu liseye gecince de onlar taşındı gitti. Lise 2 ye giderken onu rüyamda lacivert bir pantolon ve cirtlak turuncu bir sweetshirtle elele sevgili olarak gördüm. Uyandigimda gülerek anneme anlattim ne alaka falan diye. Seneler geçti bir sekilde yollarimiz kesisti biz sevgili olduk. Gecen hafta çalıştığı yere ziyarete gittim çalışırken giydigi resmi kiyafetleri bilmiyordum görünce sok gecirdim uzerinde cart turuncu tshirt ve lacivert pantolon vardı direk ruyam aklima geldi :)) kismetse de evlenecegiz
Sabah kalktım ,anneme dedimki anne babaannemleri bi arasana ,rüyamda gördüm ,annemde ararız kalkmamışlardır dedi,bütün gün içimde kaldı ama ,akşama düğüne gittik ,haber geldi ,babaannem rahmetli olmuş ,o gece apar topar memlekete gittik ,kapıdan girdiğimde dedemi rüyamdakinin aynısı ,ellerini başının arasına koymuş ağlarken gördüm,tam 11 yıl oldu ,mekanı cennet olsun ,yıkılmıştım ,keşke son kez sesini duysaydım o gün.annem hala söyler ,kadıncağızı bi aramadık o gün diye.
Amin canim insallah ruyayi goreli 8 sene gecti gecenlerde animsamak garip oldu :)Ooo süpermiş.
Allah ayırmasın inşallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim yasadigim cok sey var ama bi olay deyil surekli yasadigim birsey yazayim cocukken ne zaman canim cok bişey istese örneğin simit babam babam aksama elinde onunla gelirdi biz hic soylemeden hatta annemlerle sasirir kalirdik ayni seyi simdi esimle yasiyorum her aklimdan gecen deyil tabiki cokk canim istediginde telepatik mesaj gonderiyorum sanirim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annem dogarken dedem olmus.ananem pek ilgilenememis evlatlariyla.annem tahmini 6yaslarindayken koyde cocuklarin yaktigi ateste elbiselerinin tutsmasi sonucu bacaginin diz hizasindan belinin ust kismina kadar olan buyukce bir bolge yanmis.garip anami koyluk yerde ne doktora goturen olmus ne ilac veren.ananem annemi evde tek koyar uzerine kapiyi kitler o yanik haliyle bir basina kor tarlaya gidermis sabahtan aksama kadar.annem hep derki ben aglardimacilarimdan bir bakardim beyazlar icinde sevimli bir nine gelir benim yattigim yere dogru cuvalda duran soganlardan yuvarlar bende ona yuvarlardim oynardik.bana gulumserdi alirdi sanki acilarimi diye anlatir hep.
Başınız sağ olsun. İçim ürperdi okurken:18:
Bu olacakları önceden rüyada görme olayı bana da çok oluyor, yalnız artık eskisi kadar olmuyor bu iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemiyorum.
Esimin basina gelen bi olayi anlaticam ve kime anlatsam tuyleri diken diken olmustur :)
Esim mezarliklarin onunden gcerken bi fatiha okur bide selam verir.mezarlikta selamunaleykum dedikten sonra aleykum selam demek gerekir onlar cevap veremedigi icin sen cevabi almis gibi aleykum selamdersin esim ozaman bilmiyormus selamin geri alinmasi gerektigini gece isten donerken mezrligin yaninda selam vermis devam etmis biraz ilerlerim yolun kosesinden bi adam gelmis aleykum selam demis gitmis ama birinin onu duymasi gelmesi falan imkansizlis baya ilerledikten sonra gelmis adam ogun bugundur hep bi mezrliktan gecerken o gelir aklima :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
rüyaların bilimsel açıklaması var ,ya gün içinde yaşadıklarımızdan etkileniyoruz ,yada olacak şeylerden küçük haberler alıyoruz ,bunlar bazen acı şeylerde olabiliyor ,benim başıma gelen gibi ,
bir keresinde rüyamda patronum ağzıma tekme atmış dişlerim elime dökülüyor kanla beraber görmüştüm ,aynı günün sabahı ,patronum ofistekilere ve bana memleketten getirdiği elmalardan verdi ,hepimiz elma yiyoruz ,ben yerken kırt diye bir ses,arka dişlerimden biri kırıldı,avucumu açtım kanla beraber diş elime geldi ,bu da ilginçtir mesela
Yok canım bilinçaltı rüyaları ya da o gün başımıza gelen olaylarla ilgili rüyalar değil de işte bu senin anlattığın gibi geleceği gören rüyalarımız çok ilgi çekici ve biraz da ürkütücü. O patron olayı mesela...:18: Bu arada ben bir ara ciddi ciddi yazdığını okurken patron ağzına tekme atacak sandım korktum iyi bari adam elma vermiş, günahını aldım yok yere
Ha konu açılmışken şunu da söyleyeyim ek bilgi olarak tüm KK okurlarına: Her gece uyandıktan sonra hatırlasak da hatırlamasak da rüya görürüz. Dün gece hiç rüya görmedim demek dün gece hiç nefes almadım demekle eş değer yani imkansız.
Yok canım bilinçaltı rüyaları ya da o gün başımıza gelen olaylarla ilgili rüyalar değil de işte bu senin anlattığın gibi geleceği gören rüyalarımız çok ilgi çekici ve biraz da ürkütücü. O patron olayı mesela...:18: Bu arada ben bir ara ciddi ciddi yazdığını okurken patron ağzına tekme atacak sandım korktum iyi bari adam elma vermiş, günahını aldım yok yere
Ha konu açılmışken şunu da söyleyeyim ek bilgi olarak tüm KK okurlarına: Her gece uyandıktan sonra hatırlasak da hatırlamasak da rüya görürüz. Dün gece hiç rüya görmedim demek dün gece hiç nefes almadım demekle eş değer yani imkansız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?