- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
o zaman bir derdim vara konu açardım ,patronumdan dayak yedim diye :) ,yazık adamcağız iyiydi ,rüyamda bruce lee gibiydi ama
yine rüya ile ilgii bir enstantenem var , ablamın düğün olacak ve aklımda bir tek elbise modeli var ve o elbise hiç bir yerde yok ,son çare çizdim ve diktiricem artık o derece ,moda evi bana 10 yıl önce 1500 tl dedi ki abiyeler 150 tl civarıydı ,karalar bağladım o gece çok üzüldüm ,öyle üzgün üzgün uyumuşum,rüyamda elbiseyi bakırköy de bir butikte 180 tl ye aldığımı ,hatta butiğin nerde olduğunu gördüm,bir ümit gittim o sabah ve aynı butikten ,aynı elbiseyi ,rengine kadar aynı ,180 tl den indirimle 150 ye aldım.günlerdir aradığım heryeri alt üst ettiğim elbise rüyam sayesinde artık benimdi .
Benimde var esrarengiz henüz klmseye anlatmamıştım ilk kez kk ile paylaşacağım ama bugün değil biraz uzun olabilir anlatacaklarım ama benim ki gerçek hayal değil
Çok iyiymiş bu
Dayanamadım ben de anlatacağım. Bundan seneler önce ben ilkokula giderken oldu olay. Biz amcamlarla aynı mahallede oturuyorduk. Amcamın oğlunun yani kuzenimin de çok yakın bir arkadaşı vardı ismi Mehmet olsun, sürekli birbirlerinin evlerine gidip atari oynarlardı. Bu arkadaşının da bir ablası vardı. Bu kız bir arkadaşının arabasıyla başka bir şehre gezmeye gidecek 3- 4 arkadaş olarak. Ve gezmeye gitmeden birgün önce kız bir rüya görmüş anlam veremediği. Ertesi gün uyanınca bunu annesine anlatmış ' Anne dün bir rüya gördüm , beyaz bir araba içinde kayboluyorum.' Hep beraber gülüşmüşler acaba kaza mı geçirecen diye. Ertesi gün kız arkadaşıyla arabaya binmiş trafik kazası geçirmişler ve kız oracıkta can vermiş. Ve annesi bunu anneme göz yaşları içinde anlatmış , annem sormuş : 'Kaza yaptıkları araba beyaz mıydı?' diye. Kadın cevap vermiş ' Hayır, ama cenaze arabası beyazdı'. Annem bunu bana anlattığında çok etkilenmiştim ,uzun süre aklımdan çıkaramamıştım. Allah mekanını cennet eylesin.
Inanamiyorum ya şu an kaskati kesildim. Ben de böyle bir olay anlatayım. Daha yeni nisanliyim ve eşimin restaurantlari falan var. Doğal olarak dışarı da motorla servis yapıyorlar. Bi gün görüyorum rüyamda eşim karanlıkta motora binmiş bir kamyon var kaldırıma hızlıca çıkarken takla atıyor ve Allah korusun boynu kırılıyor. Ve vefat ediyor Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah. Hemen ağlayarak uyaniyorum, bağırıyorum çağırıyorum nefes alamıyorum ablamlar sakinlestiriyor falan hemen arıyorum nisanlimi dualar okuyorum çok şükür bi şey olmadı inşallah olmaz da ama bu rüyadan yaklaşık 10-15 gün sonra motorculari anlattigim şekilde kaza geçirip feci şekilde can veriyor. Tabi herkes mahvolmustu. Allah ailesine sabır versin inşallah. Böyle bi şey benimki de işte. ..
Allah rahmet eylesin , başınız sağ olsun. Bir adam vardı böyle , bilmem biliyor musunuz, defalarca ölümden dönmüştü. İşte birgün geç kalıyor uçağa, uçak düşüyor, başka birgün tren kaza yapıyor vs, şimdi bir araştırayım ben bulabilecek miyim.
başımdan geçen unutamadığım 2 tane doğaüstü olay var ama mune abla tembihlediği için anlatamıyorum sonunda ban yemek var.sadece konu başlığına cevap vermek istedim
Herkes anlattı ya siz de anlatın çok mu korkunç?:18:
Herkes anlattı ya siz de anlatın çok mu korkunç?:18:
Ama eger korkuncsa anlatmasin yoksa konu kapanabilir. Size özelden anlatsa çünkü konu kapansın istemiyorum ve herkesin hikayesini gerçekten öğrenmek istiyorum. Lütfen konu kapanmasinnn yaaa :-(
Tamam o zaman anlatmasın ama bence şimdiye kadar okuduklarımın hepsi korkunç geldi banaÇok korkunçsa anlatma Nepertes, yani burada yazılanlardan daha da mı korkunç hikayen?
Konuyu nereye acacagimi bilemedim yönetim uygun yere taşır muhakkak ve böyle bir konu açmak yasak mı onu da bilmiyorum. Büyüyen falan bahsedilmezse yasak olmaz herhalde. Ben yine de şansımı deneyeyim.
Evet basimizdan geçen ilginç olayları burada anlatabiliriz. Ilk ben başlayayım o zaman.
2 yıl önce anneler gününde anneme hediye almak için dışarı cikmistim ve yanımda sadece 10 kuruş bozuk var. Diğerleri hep yüksek miktarlar. Ben dilencileri asla geri çevirmem. Yaşlı beli bükük fakat yüzünde müthiş bir nur olan dilenci bir kadın beni durdurup kızım Allah rızası için dedi. Ama ben nasıl mahçup olmuşum nasıl utanıyorum, şey teyze ya bozuk yok yani 10 kuruş var yani teyze diyorum çok mahcubum ama verdim yine de ve tam gidiyordum ki kadın kolumdan tutup beni kendine çekti ve gözlerime derin derin bakıp 'Allah ne muradın varsa versin, Allah seni bağışlasin, Allah razı olsun senden, 'gibi bir sürü ama bir sürü dua etti o 10 kuruş için. Sonra tekrar baktığımda teyzenin yerinde yeller esiyordu. Ve ben bi kaç gün etkisinden kurtulamamistim...
( Ayrıca lütfen konu polemige dönüşmesin.. )
Selametle... ;-)
yaklaşık 16 yaşıma kadar rüyamda uçurumdan yuvarlandığımı görürdüm. nerdeyse haftanın 3, 4 günü.
ve 16 yaşında babamın kullandığı arabayla uçurumdan ailece yuvarlandık. çarpa çarpa,döne döne,
rüyamdaki hissin aynısı.
ve bir çalının üstünde ters dönen arabadan sağ çıktık.
ve o rüyayı bir daha görmedim.
gece gece nerden gırdım bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?