Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde var esrarengiz henüz klmseye anlatmamıştım ilk kez kk ile paylaşacağım ama bugün değil biraz uzun olabilir anlatacaklarım ama benim ki gerçek hayal değil

Çok iyiymiş bu

Benimde var esrarengiz henüz klmseye anlatmamıştım ilk kez kk ile paylaşacağım ama bugün değil biraz uzun olabilir anlatacaklarım ama benim ki gerçek hayal değil

Buradaki kimsenin hayal urunu seyler yazdigini dusunmuyorum.ve sizin konunuzuda cok merak ettim.

Çok iyiymiş bu

benimkiler pek korkunç değil,genelde işe yarar şeyler oluyor ,adres tarifleri ,bilmediğim şeylerin cevapları ,bir ara ciddi ciddi sayılar görüyordum ,eşim sayısal filan oynamaya başlamıştı ,gerçi büyük ikramiye hiç vurmadı ama 3 -4 - 5 bilmişliğim var ,şabanın şiki şiki baba sı gibi eşim her sabah sorardı ,varmı sayı diye

Ilkokulda hoslandigim bi cocuk vardı sınıf arkadaşım çocukluk aşkı işte :) 5. Sınıfa kadar beraber okuduk sonra benim okulum değişti çocuğu bi daha görmedim. Liseye giderken bi gün rüyamda gördüm ölmüş simsiyah bi tabutun içinde deli gibi yağmur yağıyor ve ben hüngür hüngür Ağlıyorum arkadaşlarım teselli ediyor falan neyse uyandım ama nasıl etkilendim ortak bi arkadasa mesaj attım. Anıl nasıl rüyamda gördüm onu diye arkadaşımın cevabı hastanedeyiz Anıl dün kaza geçirdi ölümden döndü yoğun bakımda hala ama hayati tehlikesi yok diye. Tabi ben şok oldum

Dayanamadım ben de anlatacağım. Bundan seneler önce ben ilkokula giderken oldu olay. Biz amcamlarla aynı mahallede oturuyorduk. Amcamın oğlunun yani kuzenimin de çok yakın bir arkadaşı vardı ismi Mehmet olsun, sürekli birbirlerinin evlerine gidip atari oynarlardı. Bu arkadaşının da bir ablası vardı. Bu kız bir arkadaşının arabasıyla başka bir şehre gezmeye gidecek 3- 4 arkadaş olarak. Ve gezmeye gitmeden önceki gece kız bir rüya görmüş anlam veremediği. Ertesi gün uyanınca bunu annesine anlatmış ' Anne dün bir rüya gördüm , beyaz bir araba içinde kayboluyorum.' Hep beraber gülüşmüşler acaba kaza mı geçirecen diye. Ertesi gün kız arkadaşlarıyla arabaya binmiş trafik kazası geçirmişler ve kız oracıkta can vermiş. Ve annesi bunu anneme göz yaşları içinde anlatmış , annem sormuş : 'Kaza yaptıkları araba beyaz mıydı?' diye. Kadın cevap vermiş ' Hayır, ama cenaze arabası beyazdı'. Annem bunu bana anlattığında çok etkilenmiştim ,uzun süre aklımdan çıkaramamıştım. Allah mekanını cennet eylesin.

Son düzenleme:

Inanamiyorum ya şu an kaskati kesildim. Ben de böyle bir olay anlatayım. Daha yeni nisanliyim ve eşimin restaurantlari falan var. Doğal olarak dışarı da motorla servis yapıyorlar. Bi gün görüyorum rüyamda eşim karanlıkta motora binmiş bir kamyon var kaldırıma hızlıca çıkarken takla atıyor ve Allah korusun boynu kırılıyor. Ve vefat ediyor Rabbim kimsenin başına vermesin inşallah. Hemen ağlayarak uyaniyorum, bağırıyorum çağırıyorum nefes alamıyorum ablamlar sakinlestiriyor falan hemen arıyorum nisanlimi dualar okuyorum çok şükür bi şey olmadı inşallah olmaz da ama bu rüyadan yaklaşık 10-15 gün sonra motorculari anlattigim şekilde kaza geçirip feci şekilde can veriyor. Tabi herkes mahvolmustu. Allah ailesine sabır versin inşallah. Böyle bi şey benimki de işte. ..

Son düzenleyen: Moderatör:

Allah rahmet eylesin , başınız sağ olsun. Bir adam vardı böyle , bilmem biliyor musunuz, defalarca ölümden dönmüştü. İşte birgün geç kalıyor uçağa, uçak düşüyor, başka birgün tren kaza yapıyor vs, şimdi bir araştırayım ben bakalım bulabilecek miyim.

Son düzenleme:

Amin Allah razı olsun. Evet hatırlıyorum o adamı ama galiba en son Yıldırım mi çarpmisti yoksa karıştırdım mi bilmiyorum..

başımdan geçen unutamadığım 2 tane doğaüstü olay var ama mune abla tembihlediği için anlatamıyorum sonunda ban yemek var.sadece konu başlığına cevap vermek istedim

Herkes anlattı ya siz de anlatın çok mu korkunç?:18:

doğaüstü olduğu için sıkıntı olabilir diye dedim.aslında birini hiç yorumda bulunmadan anlatabilirim.bu daha sıradan gibi...çocuğum daha bebekken onu emziğe alıştırmaya çalışıyorum.o dönem emziği de alıyordu.bir gün emziği ağzından çıkartınca ben de ortadaki sehpaya koydum.5 dk geçti geçmedi tekrar ağlayınca emziği vereyim yine dedim ama baktım emzik sehpada koyduğum yerde yok.aradım taradım dalgınlıkla başka yere mi koydum acaba diye evi didik didik ettim yok Allah yok.günler sonra aklıma geldikçe dip köşe aradım yok.yaklaşık 1 sene sonra o evden taşınırken aklımda olan tek şey emziği bulmaktı ama bulamadım :18:

tama başka bişey anlatmıcam çünkü öbürüyle konu kapanır kesin yorumda bulunmayın da konu kapanmasın bari

Ama eger korkuncsa anlatmasin yoksa konu kapanabilir. Size özelden anlatsa çünkü konu kapansın istemiyorum ve herkesin hikayesini gerçekten öğrenmek istiyorum. Lütfen konu kapanmasinnn yaaa :-(

Tamam o zaman anlatmasın ama bence şimdiye kadar okuduklarımın hepsi korkunç geldi bana Çok korkunçsa anlatma Nepertes, yani burada yazılanlardan daha da mı korkunç hikayen?

Tamam o zaman anlatmasın ama bence şimdiye kadar okuduklarımın hepsi korkunç geldi bana Çok korkunçsa anlatma Nepertes, yani burada yazılanlardan daha da mı korkunç hikayen?

okuduklarımız sır kapısındaki olaylar gibi açıklanması zor tesadüfler...benimki doğaüstü bir olay olduğu için açıklanması hiçte zor değil o yüzden bence fazla zorlama

Bende bu rüyayi çok görüyorum. Arabayla uçurumdan düşeriz. Allah korusun...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir tane daha geldi aklıma.lisedeyken sabaha doğru rüyamda okula gidiyorum derse biraz gecikiyorum sınıfa girdiğimde hoca sınav yapıyordu ve en arka sırada olmama rağmen hoca beni orta sıranın en önüne koyuyordu.tabi ders çalışmayan ben strese giriyordum.neyse uyandım okula gittim derse geç kaldım sınıfa girdiğimde hoca sınav yapıyordu ve hatırlayamadığım bir nedenden dolayı beni orta sıranın en önüne koymuştu.sınavda biraz mantığa dayalı cevaplar vererek 50 falan almıştım Allahtan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…