Başınızdan geçen ilginç ve esrarengiz olaylar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benımkı dogaustune gırıyormu bılmem ama cok korkmustum...
ben kucuklugumden berı gecelerı lavobaya tek gıdmeeyen bırıyım
bunun nedenı ıse kucukken odamın lavobonun yanında olması ve banyoda sureklı şap şap terlık sesleri gelmesıydı.
bu benı cok etkıledı evlendım hala gecelerı lavobaya gıdemıyordum esımde artık kızmaya basladı adamı surkelı kaldırıyorum gecelerı , evımıze tasındıgımızda bır oturma odasında yattık yatak odamız kurulu degıldı neyse esımı durtukledım dedım , ben cok sıkıstım benı lavobaya gotururmusun ama karnımda patlayacak agrıdan olucem esım bır gecede benı rahat bırak dedı bıraz daha bekledım durtukledım kalkmıyor en snunda dayanamadım yerımden kalktım kolıdorun sonunda lavoba varoray kadar butun ısıkları acıp gıttım kolıdorun sonunda yatak odasından cıkarken esımı gordum karsıma gectı ve guldu bende ıcımden okuyarak lavobaya gırdım ellerımı yıkadım ve cıktım oda arkamdan geldı ve ben hızla oturma odasına yoneldım bır baktım esım koltukta uyuyor arkama dondum baktım kımse yok bundan sonra psıkolojım bozuldu esımd ebenı korkutmmamak ıcın o bendım dedı ama o olmadıgını bılıyorum zaten gıttıgımde uyuyordu oysa kı o arkamdan gelıyordu onume gecıp yatması ustune 1 dk ıcınde uyuması mumkun degıl .

yine bir gece rüyamda teyzemin öldüğünü gördüm.çok etkilenmiştim neyse okula gittim geldim evde kimse yok.salonda kolonya vardı,hemen felaket senaryoları yazdım.teyzem öldü annem fenalaştı kolonya ile sakinleştirdiler falan.sonra ne yazık ki bunun gerçek olduğunu öğrendim.hiç şaşırmamıştım içimden biliyordum dedim sadece.canım teyzem nur içinde yat

Cok korkuncmus tuylerim diken diken oldu simdi nasil lavaboya gitcem ben

Bismillahirrahmanirrahim Ayy çok kötü ya valla çok cesaretliymissiniz helal olsun size..

Bende o istiare duasini istiyorum :) ... Ha bu arada Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin .. :)
Allah razı olsun teşekkür ederim ;-) tamam atarım sana da ama bana özel mesaj at sana karşılık vereyim. Telden girdiğim için mesaj atamiyorum..

Konu başlığı çok güzel böyle mucizelere inanırım yaşanılan bu olaylar kesinlikle yüce Allahın varlığının bir kanıtı...ve okuduklarım çok güzel ve hepside çok etkileyici gerçekten..
Ben kendi yaşadığım değilde duyupta çok etkilendiğim bişeyler anlatacağım..Ben şehit aileleriyle ilgili bir dernekte çalışıyorum oraya acılı şehit anneleri babaları eşleri çocukları gelir acıların paylaşırlar birbirleriyle, bir tane şehit annesi ve babası geçen yıl umreye gitmişlerdi şehit babası orada şehit olan oğlunu gördüğünü hatta ona dokunduğunu yanaklarını sevdiğini sonrada kaybolduğunu gözleri dolu dolu anlatmıştı o kadar etkilendim ki bende onlarla bir ağladım .. aslında bir kaç şehit ailesinden bunları duydum şehit yakınlarının öldükten sonra onlara göründüğünü ben bunların gerçek olduğuna kesinlikle inanıyorum zaten şehitlerimizin ölmediği söylenir hep Allah herkese nasip etmiyor şehitlik mertebesini...

Düğünüme bir hafta kala çeyizlerimin olduğu odada kuzenlerle oturmuş laklak yapıyoruz. Birden annem içeri geldi kapıyı da hızlıca itti. Kapı kapandı ve kendi kendine kilitlendi. Anahtar yere düştü. Tıngır tıngır sesi hala kulağımda. Bunlar hepsi bir kaç salise içinde gerçekleşti. Biz hepimiz donup kaldık. Kuzenim kapıyı zorladı açmak için açılmadı. Abim duymuş geldi anahtarı yerden aldı kapıyı açtı. Sonra bir laf bir azar "siz manyak mısınız kendinizi neden odaya kitliyorsunuz" falan dedi. Biz tabi hepimiz. Anahtar dışarıda tabi asıl manyaklık onda. O şekilde nasıl kendimizi kilitleyelim? Neyse o ara çok korkmuştum acaba bu evlenmemem için bir işaret mi diye. Tuhaf olmuştuk hepimiz. :44:

hay okumaz olaydim, sonunu merak ede ede okudum ... ... Zaten tirsak biriyim üstüne tuz biber oldu. Gelde bu saatte yalniz yat bakalim :18:

benzer bi olay basima gelmisti 8 yil gecti üzerinden ...ögle vaktiydi en son biyere yetisme calisiyordum caddede kenarda bi kadin vardi dilenmiyordu biseyler satiyordu sanirim aslinda para vermek aklimda yoktu ama kadinla göz göze geldigimde duraklatim para verdim öylesine tam verirken ellerim ellerine degdigi o an öyle icimde bir sicaklik hissettmistim cok garip duyguydu, sanki kadin bana sevgi depoladi , sadece gülümsedi ve kafasini salladi tesekkür amacli okadar sicak bakislari vardi ki birkac saniye öyle bakakaldim , ayni günün aksami kizarkadasimla sehir disina yola ciktik, otobanda aksam trafigin yogunlugu sebebiyle ,bir süre sonra acilinca sürat yapti birinci seritdeyiz , oara ben cd playeri ayarlamaya calisirkene bu tam baktigi ara ,arabinin kontrolunu kaybetti , allahim bi yandan fren biryadan o otobanda yuvarlak halkalar seklinde dönüyoruzda dönüyoruz , tabi ben kelime i sahadet getirmistim artik cünki diger arabalar vurcakti ki en son kisa dakklar önce tir sollamisti yada bariyerlerin yanindan ucurumdan düsücektik , sonrasi nasil oldu bilmiyorum ücüncü seritde durduk ki kendisi bile bilmiyor nasil oldugunu akillim gözlerini kabatmis ( sonradan ögreniyorum) durdugumuz an arabalar yeniden cikti ortaya ay ne aglamistik birbirimize sarilip ( ama o olaydan kurtulmamiz gercekten mucizeydi kaza olsaydi yere yakin bir spor arabasiyla kurtulmamiz imkansiz olurdu, zaten o durdugmuz an bilmiyorum neden (o korku arasinda)kadinin bakislari gelmisti aklima ....

Son düzenleme:
Buradakiler kadar ilginç bir şey hatırlamıyorum.. Bir şey olduysa da farkında değilim sanırım. Küçük şeyler olur ara ara, hisler, eminlik duygusu.. Hiç işe yarar, önemli bir konuda da olmadı
Ama evleneceğim kişiyi görmek istiyorum, tanımadığım kişiler gördüm ama hep farklı farklı insanlar.. İstihare düşünüyorum. Bir iş bir de eş dönüm noktaları...
Bir rüyamın çıktığını bilirim, ben küçükken annem riskli bir ameliyata girecekti. Rüyamda hastanenin önünde geniş bir çukur vardı, hava karanlık, beyaz önlüklü bir doktor annemi çukurdan kurtarıyordu.
Bir de annemin rüyaları çok çıkarmış.. Bu sene ameliyat oldu her şey yolunda tek bir şey kaldı o da patoloji sonucu.. Annem gergin, herkes merakta, takipte. Aslında büyük oranda iyi huylu ama kesinleşsin diye bekliyoruz.. Uzun sürdü gerçekten.. Bir gece rüya görmüş annem ütünün fişini çekiyormuş, ve kendisi sonuç belli oldu diye yorumladı, hatta emin gibiydi söylerken.. Ve gerçekten o gün çıkmış sonuç fakat hastalara 1 hafta sonra veriliyormuş. Çıkış tarihi yazıyordu...
İlginç gelen rüyalarım oldu, ya henüz çıkmadı ya yorumunu bilmediğimden çıktıysa da anlamadım ya da bir anlamı yok bilmiyorum.

MUCUKSS, sizin olayı okuyana kadar iyi hissediyordum kendimi, uzun zamandır koridorda koşmamıştım

Son düzenleme:
ben bekarken hep kocamın zenci poposu olucak diye dalga geçerdim arkadaşlarla
delimiyim ney...keşke başka bir şey deseymişim =)

Oğlum olmasını çok istiyordum 6 yıl önce bir erkek evlat doğurdum çocuk doktoru konturol etti genel durumu iyi dedi bir aylık olmuştu hemen hemen genel konturol için oturduğumuz yerde çok ünlü bir çocuk doktoruna diğer çocuklarım gibi götürdün doktor bana oğlunuz Şaş ve az görüyor çocuğu bir arajtırma hastanesinde göz muanesini yaptırın dedi internetten arajtırma yaptım profösör göz doktoru buldum Nişantaşı'nda telefonla randovu aldım ve gittik muanede oğlumun iki gözündede körlük hiç bir şekilde görmediğine dair bir kağıt verdi elimize yıkıldım ertesi günü arajtırma hastanesine gittim oradada yüzde doksan dokuz kör raporu verildi ve istanbulda ne kadar arajtırma ve göz profösör varsa hepsine götürdüm hepsi aynısını dedi hele diğer teşhisleride cabası kan kanseri artı zeka geriliği raporlu bir şekilde elime verildi bir iki yerden değil hepsinden özellerde devlette hangi doktorun kapısını çaldıysam hep aynı şeyler perişan olduk eşim ben eşimin ailesi benim ailem eşim gece yarısında evden çıkardı sabah ezanına kadar camide namaz kılarak ağlardı yalvarırdı Allah'a bende doktora ve hastanelere artık götürmedim oğlumu yapılacak bir şey yok tedavisi yok deniliyor ama her gittiğimizde oğlumda altı tüp kan alınıyor çocuğum nasıl ağlıyor karar verdim çok istedim oğlumu isyan etmedim dedim yaradAn bunu bana verdi onun emaneti ve ben hamdolsun ondan gelene Rabbim ne eylerse güzel eyler dedim oğlum iki buçuk aylık oldu kızgın güneşe baka bilen oğlum güneşe bakamıyordu hemen çocuk göz doktoruna randovi aldım muane sonucu oğlum yüzde doksan dokuz iki gözünede görür raporu verildi inanamıyordum ve oğlum için görmüyor zeka geriliği ve kankanseri teşhisi konulan arajtırma hastanelerinden birine gittim çocuğumun son derece sağlıklı olduğunu böyle bir şeyin mümkün olmadığını inanmakta güçlükte çekselerde kurban olduğum yoktan var eden merhametlilerin en güzelinin sınavına tabi tutulmuştuk ve sabır ve ibadetle sınavı geçti karşılığında aslanımın sağlığı verildi Rabbim binlerce kez minnetkarım sen Kerim'in sen merhametlilerin en merhametlisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya bu ne güzel bir inanç ne güzel bir iman. Allah evladinizi size bağışlasin. Rabbim bi şeyi istedimi ona sadece ol der ve olur. Çok sevindim ne güzel imtihaninizi sabırla geçmişsiniz. Helal olsun size ;-)

bir kız arkadaşım vardı ..allah rahmet eylesin onu tanıdıktan kısa bir süre sonra vefat etti
birde onun siyah bir kedisi vardı..o kedi bir kez bana yaklaştı ve nefesim kesildi resmen..
ben siyah kedilerin uğursuzluğuna inanmazdım ama o kedinin bana verdiği negativi anlatamam..
kızı hatırladıkça kediyi ve ölüm aklıma gelir...kısaca siyah kediyi ölüm diye kodlamışım sanırım beynimde
bundan 8ay önce bu eve taşındığımızda daha 2aylık siyah bir kedi bir bebek ayakkabılarımın üstüne çıkmış miyavladı
çok tatlıydı,ama acelemiz vardı çarşıya gitmemiz gerekti ilgilenemedim..kediyi sevdim ama o korku o ağırlığı yine hissettim
dün sabah eşim...evden çıkmış ,apartmanın önünde yine aynı şekilde 2aylık bir siyah kedi görüp eve getiriyor
çookkkk tatlıdııı çookk ama nerdeyse ağliycaktım beni onla sakın evde yalnız bırakma diye

neyse az yemek verdik sonra gitti annesinin yanına bıraktı geri..
yine o korkuyu o ağırlığı hissettim..ölümü hissettim...yoksa tesadüf mü..?
aklım çok karışık....dahada ilginç olan bu kedilerin aynı beyaz bir beneği olduğu...

Bende anlatayim. Seneler once otobuste kulagimda kulaklik cistik cistik son ses muzik dinliyorum . Neyse inecegim duraga geldim. Tam otobusten inicem bi kartin dusme sesini duydum sanki. Tabi otobusun basamaklarindan inerken. Sonra inince ceplerime baktim otobus kartim ve isyeri kartim cebimdeydi ama ara ara yok. Ve kartin dusme sesini duymamanada imkan yok. Neyse otobuste artik gittigi icin heralde otobuste dustu artik diye dusundum.Bu arada bi taraftanda yuruyorum karsidan karsiya gecmen lazim. Tam karsidan karsiya gecerken son surat bi araba resmen az kalsin carpmak uzereydiki onumden gecti. 2 kartimda arabanin arkasindan yere dustu. Tamamen saniyelik bi olay.. Yani otobusten inerken ceplerime bakip kart aramasaydim belkide o araba bana carpicakti. Kulakliklarlada hic bisey duyamazdim..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok güzel bir konu olmuş bir kaç hikaye bende de var: ilki şu
işe yeni başlamıştım aradan 6-8 ay geçti o güne kadar hiç kimse ile çıkmamıştım üniversite yılları da dahil. artık ciddi tanışma teklifleri değerlendiriyordum. İşyerinden bana yüksek lisans tezimin konusu ile ile ilgili bi genç müşavir yardımcı olmak istediğini söyledi ve bana çıkma teklif etti. Neyse haftasonu buluştuk konuştuk beni evimin olduğu sokağa bıraktı. İçimden geleceği parlak, kariyeri de var tipi de idare eder belki evleneceğim adam budur diye geçiriyordum. Evde yalnız kalıyordum apartmana girdim ve neredeyse 10 yıldır bildiğim apartmanda tam dairemin kapısının önünde bir kedi vardı bana bakıyordu. Çok şaşırdım hayvanları yakından sevemem dokunmamam pek. Girmek için Kapıyı açtım kedi de aradan girdi koşa koşa yatak odama gitti. Odaya gittim yatağa çıkmış inmiyor. Bu ne iş ya dedim çık dışarı diye kediyle uğraştım zorla yatak odamdan çıkarttım bu sefer de evin kapısından dışarı çıkmıyor benden bi beklentisi var bunun dedim ne istiyor? Yüzüne bakıyor uzun uzun. Dolaptan süt çıkarttım o kapla yavaş yavaş dışarı çıkarttım sonra aynı gündü sanırım yatak odamın camından içeri gece yarasalar girdi. Böyle bir şey o güne kadar başıma hiç gelmemişti. Bu istenmeyen hayvanlar bir işaret sanırım dedim özellikle de kedi beni çok etkilemişti. Neden benim ev ve neden direk yatak odam ev üç odalı ve salon daha geniş kaçmak için. Neyse sonra o elemanı araştırdım ve nişanlı olduğunu tam bir yalancı ve niyetinin benden faydalanmak olduğunu, bir çok kıza sulandığını, bilgisayarımın içine bile korsan programlarla girdiğini öğrendim. Bir süre takip etti sonra hiç şansı olmadığını anlayınca umudunu kesti.

İşyerinde biraz fiziksel engelli konuşmakta zorlanan evrak dağıtıcısı bi çocuk vardı. İki kez evlenmiş ve ikinci evliliğini yeni yapmıştı. Terbiyeli kimseye zararı olmayan bi adamdı. Bir de bu çocukla aynı yaşlarda kendini birşey zanneden havalı, tipine fazla güvenen çapkın bi makam şoförü vardı. Bu adam diğerine darbeli markap diye lakap takmıştı. Ona heryerde öyle sesleniyordu başkalarını da teşvik ediyordu ve bu belli ki evrak dağıtıcısı adamın hoşuna gitmiyordu. Dayanamadım bir gün şoförü uyardım ayıp ediyordunuz ona öyle dememelisin insanların kusurları ile dalga geçilmez bu kimsenin elinde değil dedim. Bana boşver yas ne olacak biz takılıyoruz sadece dedi. Aradan bi kaç ay geçti bi de baktık ki şoförün ağzı yamulmuş insan içine bile çıkamıyor Meğerse yüz felci olmuş. O kadar tipine düşkün birisi için bu felaketi. O zaman dedim işte ilahi adalet bu!

Yilllar once teyzemin oglu igne yutuyor. Maddi olarak durumlari cok kotu. Doktorlar ameliyat olmasi gerektigini soyluyorlar, fakat kulfetli bir ameliyat. Ertesi gune randevu veriyorlar. Teyzem eve geliyor kafasinda nasil ameliyat ettiririm elde avucta birsey yok dusuncesiyle butun gun aglayarak dua ediyor, ederken uyuyakaliyor. Ruyasinda beyaz sakalli, heybetli kuvvetli bir zat teyzemin oglunu bir sedyeye yatiriyor bir guzel ameliyat ediyor, o igneyi cikartip teyzeme gosteriyor ve gulumsuyor. Teyzem sabah uyanir uyanmaz hastaneye goturuyor oglunu ve doktorlar ignenin kayboldugunu soyluyorlar. Rabbimin kudretinden sual olunmaz, ol der ve olur cok sukur.

LG G2 D802

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…