- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
- Konu Sahibi Janet Jak Esim
-
Özel mesaj atamiyorum telden giriyorum arkadaşlık isteğimi kabul edip bana boş bi mesaj atın ben de size karşılık cevap yazayım bu arada Allah razı olsun ;-)
Cok korkuncmus tuylerim diken diken oldu simdi nasil lavaboya gitcem benBenımkı dogaustune gırıyormu bılmem ama cok korkmustum...
ben kucuklugumden berı gecelerı lavobaya tek gıdmeeyen bırıyım
bunun nedenı ıse kucukken odamın lavobonun yanında olması ve banyoda sureklı şap şap terlık sesleri gelmesıydı.
bu benı cok etkıledı evlendım hala gecelerı lavobaya gıdemıyordum esımde artık kızmaya basladı adamı surkelı kaldırıyorum gecelerı , evımıze tasındıgımızda bır oturma odasında yattık yatak odamız kurulu degıldı neyse esımı durtukledım dedım , ben cok sıkıstım benı lavobaya gotururmusun ama karnımda patlayacak agrıdan olucem esım bır gecede benı rahat bırak dedı bıraz daha bekledım durtukledım kalkmıyor en snunda dayanamadım yerımden kalktım kolıdorun sonunda lavoba varoray kadar butun ısıkları acıp gıttım kolıdorun sonunda yatak odasından cıkarken esımı gordum karsıma gectı ve guldu bende ıcımden okuyarak lavobaya gırdım ellerımı yıkadım ve cıktım oda arkamdan geldı ve ben hızla oturma odasına yoneldım bır baktım esım koltukta uyuyor arkama dondum baktım kımse yok bundan sonra psıkolojım bozuldu esımd ebenı korkutmmamak ıcın o bendım dedı ama o olmadıgını bılıyorum zaten gıttıgımde uyuyordu oysa kı o arkamdan gelıyordu onume gecıp yatması ustune 1 dk ıcınde uyuması mumkun degıl .
Benımkı dogaustune gırıyormu bılmem ama cok korkmustum...
bunun nedenı ıse kucukken odamın lavobonun yanında olması ve banyoda sureklı şap şap terlık sesleri gelmesıydı.
bu benı cok etkıledı evlendım hala gecelerı lavobaya gıdemıyordum esımde artık kızmaya basladı adamı surkelı kaldırıyorum gecelerı , evımıze tasındıgımızda bır oturma odasında yattık yatak odamız kurulu degıldı neyse esımı durtukledım dedım , ben cok sıkıstım benı lavobaya gotururmusun ama karnımda patlayacak agrıdan olucem esım bır gecede benı rahat bırak dedı bıraz daha bekledım durtukledım kalkmıyor en snunda dayanamadım yerımden kalktım kolıdorun sonunda lavoba varoray kadar butun ısıkları acıp gıttım kolıdorun sonunda yatak odasından cıkarken esımı gordum karsıma gectı ve guldu bende ıcımden okuyarak lavobaya gırdım ellerımı yıkadım ve cıktım oda arkamdan geldı ve ben hızla oturma odasına yoneldım bır baktım esım koltukta uyuyor arkama dondum baktım kımse yok bundan sonra psıkolojım bozuldu esımd ebenı korkutmmamak ıcın o bendım dedı ama o olmadıgını bılıyorum zaten gıttıgımde uyuyordu oysa kı o arkamdan gelıyordu onume gecıp yatması ustune 1 dk ıcınde uyuması mumkun degıl .
Allah razı olsun teşekkür ederim ;-) tamam atarım sana da ama bana özel mesaj at sana karşılık vereyim. Telden girdiğim için mesaj atamiyorum..Bende o istiare duasini istiyorum :) ... Ha bu arada Rabbim yuvanizdan huzuru eksik etmesin .. :)
Cok korkuncmus tuylerim diken diken oldu simdi nasil lavaboya gitcem ben
hay okumaz olaydim, sonunu merak ede ede okudum ...Benımkı dogaustune gırıyormu bılmem ama cok korkmustum...
Oğlum olmasını çok istiyordum 6 yıl önce bir erkek evlat doğurdum çocuk doktoru konturol etti genel durumu iyi dedi bir aylık olmuştu hemen hemen genel konturol için oturduğumuz yerde çok ünlü bir çocuk doktoruna diğer çocuklarım gibi götürdün doktor bana oğlunuz Şaş ve az görüyor çocuğu bir arajtırma hastanesinde göz muanesini yaptırın dedi internetten arajtırma yaptım profösör göz doktoru buldum Nişantaşı'nda telefonla randovu aldım ve gittik muanede oğlumun iki gözündede körlük hiç bir şekilde görmediğine dair bir kağıt verdi elimize yıkıldım ertesi günü arajtırma hastanesine gittim oradada yüzde doksan dokuz kör raporu verildi ve istanbulda ne kadar arajtırma ve göz profösör varsa hepsine götürdüm hepsi aynısını dedi hele diğer teşhisleride cabası kan kanseri artı zeka geriliği raporlu bir şekilde elime verildi bir iki yerden değil hepsinden özellerde devlette hangi doktorun kapısını çaldıysam hep aynı şeyler perişan olduk eşim ben eşimin ailesi benim ailem eşim gece yarısında evden çıkardı sabah ezanına kadar camide namaz kılarak ağlardı yalvarırdı Allah'a bende doktora ve hastanelere artık götürmedim oğlumu yapılacak bir şey yok tedavisi yok deniliyor ama her gittiğimizde oğlumda altı tüp kan alınıyor çocuğum nasıl ağlıyor karar verdim çok istedim oğlumu isyan etmedim dedim yaradAn bunu bana verdi onun emaneti ve ben hamdolsun ondan gelene Rabbim ne eylerse güzel eyler dedim oğlum iki buçuk aylık oldu kızgın güneşe baka bilen oğlum güneşe bakamıyordu hemen çocuk göz doktoruna randovi aldım muane sonucu oğlum yüzde doksan dokuz iki gözünede görür raporu verildi inanamıyordum ve oğlum için görmüyor zeka geriliği ve kankanseri teşhisi konulan arajtırma hastanelerinden birine gittim çocuğumun son derece sağlıklı olduğunu böyle bir şeyin mümkün olmadığını inanmakta güçlükte çekselerde kurban olduğum yoktan var eden merhametlilerin en güzelinin sınavına tabi tutulmuştuk ve sabır ve ibadetle sınavı geçti karşılığında aslanımın sağlığı verildi Rabbim binlerce kez minnetkarım sen Kerim'in sen merhametlilerin en merhametlisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?