Başkalarının hamile haberini duyunca kendimi kötü hissediyorum

serendipity16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
505
221
53
30
Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir

Seni çok üzülerek anlıyorum, hatta ve hatta ben de martta hamile kaldım mayısın başında kaybettim. Artık instagramda karşıma çıkan hamilelik haberleri bile derin bir üzüntüyle gözlerimi dolduruyor

çok iyi anlıyorum gördüğüm her anne bebek her hamile içimi acıtıyordu. bana hamileliğini haber vermeyen bir arkadaşım vardı. sanırım nazar değer diye düşünüyorlardı. her yerden engelledim çok canım sıkılmıştı.
inşallah rabbim tez vakitte seni mucizene kavuşturur

sen hissetmesen bile cevren hissettiriyodur zaten。 aaa bebek yokmu hadi artik sira sizde korunmayin。vs cumleleri o psikolojiye sokuyor insani。 en kisa zamanda bebeginiz olmasi dilegiyle
Kesinlikle katılıyorum,kimsenin kendine bu tarz sorular sormasına izin vermeyen bir akrabam var şimdi onun bebeği oldu ve şimdi aynı soruları bana soruyor imalarda bulunuyor üstelik daha yeni bir düşük yaşadığımı bilmesine rağmen

sen hissetmesen bile cevren hissettiriyodur zaten。 aaa bebek yokmu hadi artik sira sizde korunmayin。vs cumleleri o psikolojiye sokuyor insani。 en kisa zamanda bebeginiz olmasi dilegiyle
Çevrenin lafı ayrı sinirimi bozuyor zaten o yüzden kimseyle görüşmek istemiyorum evimde olmak istiyorum hep teşekkür ederim amin inşallah

Belki üzülmeyin diye söylemiyorlardı?

Seni çok üzülerek anlıyorum, hatta ve hatta ben de martta hamile kaldım mayısın başında kaybettim. Artık instagramda karşıma çıkan hamilelik haberleri bile derin bir üzüntüyle gözlerimi dolduruyor
benim de nisan ayında düşük oldu o az zaman bile insanı mutlu ediyor ama nasibimiz değilmiş geçmiş olsun size de evet bende öyleyim o haberleri görünce hemen değiştiriyorum sayfayı

Valla bende çevreme bana haber vermeyin diyesim geliyor böyle şeyler maalesef üzüyor bizi insanlar fark etmiyor. Amin inşallah teşekkür ederim

benim de nisan ayında düşük oldu o az zaman bile insanı mutlu ediyor ama nasibimiz değilmiş geçmiş olsun size de evet bende öyleyim o haberleri görünce hemen değiştiriyorum sayfayı
Size de geçmiş olsun, veren de rabbim alan da rabbim belki ilerde evladımızın daha büyük bir sorunu olacaktı elimizden hiçbir şey gelmeyen bir sorunu o yüzden böylesi daha hayırlıymış diye şükrederek teselli buluyorum ancak . Yoksa hala çok içim acıyor

Şaka gibi ya bi de kendisi de tepki veriyormuş bazı insanlar cidden anlayışsız

Bende öyle düşündüm aslında kendimi çok yıpratmadım düşük olduğunda çünkü çevrem düşük sonrası daha kolay hamile kalınıyor falan dedi hep ama 3 aydır olmadı daha öyle olunca üzülmeye başladım

Eğer özel olmazsa sizin düşük sonrası adetleriniz nasıl oldu ? Ben düşük kanaması bitince (kendiliğinden ilaçsız düşük oldu bu arada) ilk adeti 28 gün sonra oldum , ikinciyi 18 gün üçüncüyü de 15 gün sonra oldum

Benim aslında tam şu zaman adet oldum diyebileceğim bi tarih yok çünkü düşükten sonra kanama bitti sandım 6 gün sonra tekrar geldi 2 3 geldi tekrar bitti sonra tekrar geldi kaç kere doktora gittim içeride parça kaldı da o mu kanama yapıyor diye yok yani rahim temiz hcg tamamen sıfırlanmıştı artık en sonunda doktor kanam kesilsin diye hap verdi ondan sonra normal adet oldum yani 12 nisan gibi düşük oldu 4 mayıs gibi yeniden adet oldum ama dediğim gibi ara kanamalar hep oldu bende benimde kendiliğinden düştü bu arada sadece keseydi düştüğünü hissetmemiştim bile

ben 20 gunluk evliyken baslamislardi。 ayni muhabbet。 usteliK
BEnimde dusuk yaptigimi bildikleri halde kizim 7 aylik olunca ikinci cocuk icin yapildi。kendi kizi benden once evlenen kadin onu birakmis annemin yaninda korunma hap falan kullanma diyor。 bu cocukluklar sanki leylekle geliyor。edepsizlikten baska bisey degil。 simdi de aman yeter iki tane tupleri baglat 。he size soracagiz aile planlamami dedim sustu biri ama hangi birine laf yetistireceksin。allah yardimciniz olsun。

Keşke insanlar sadece kendi hayatlarıyla ilgilense , herkes kendi hayatını yaşasa kalp kırmayım diyip susuyoruz ama onlar bizim kalbimizi kırıyor .Bir gün birine fena patlatacağım

Keşke insanlar sadece kendi hayatlarıyla ilgilense , herkes kendi hayatını yaşasa kalp kırmayım diyip susuyoruz ama onlar bizim kalbimizi kırıyor .Bir gün birine fena patlatacağım
bu saatte sIZI uykusuz koyan tek neden besik sallamak olsun ins duanin gucune inaniyor iseniz meryem suresini。tavsiye。ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…