- 2 Temmuz 2023
- 202
- 147
- 18
- Konu Sahibi serendipity16
-
Duanın gücüne tabi ki inanıyorumbu saatte sIZI uykusuz koyan tek neden besik sallamak olsun insduanin gucune inaniyor iseniz meryem suresini。tavsiye。ederim
oyyy o dusugun acisini ceken bilirDuanın gücüne tabi ki inanıyorumhamileyken ilk kez kusarken bile içimden şükrediyordum düşürdüğümü öğrendim yine hem ağlayıp hem şükrediyordum ,dua edip rabbimize sığınacağız her zaman yapacak en iyi şey ,Allah nasip ederse namaza da başlamayı düşünüyorum
Sen de mi düşük yaptın yoksaoyyy o dusugun acisini ceken bilir
ilk bebegim 6 haftalikken malesef dustu。kurtajda olmadim agrisini ceke ceke aglayarak dusurdum sonra rabbim kizimi verdi。 ileri yas oldugum icin bekleyemedim oglumda geldi。yanliz ben yapabildimse hepinizin olur sadece cokfazla dusunmeyin esimde herturlu cinsel sorun var diyabete bagli。 sperm akisi bile yokken bi damlayla geldi cocukSen de mi düşük yaptın yoksa
Çok geçmiş olsunilk bebegim 6 haftalikken malesef dustu。kurtajda olmadim agrisini ceke ceke aglayarak dusurdum sonra rabbim kizimi verdi。 ileri yas oldugum icin bekleyemedim oglumda geldi。yanliz ben yapabildimse hepinizin olur sadece cokfazla dusunmeyin esimde herturlu cinsel sorun var diyabete bagli。 sperm akisi bile yokken bi damlayla geldi cocuk
amin ins darisi isteyen herkese olsunÇok geçmiş olsunçok sevindim sizin adınıza çocuğun dünyada yiyecek ekmeği varsa gelir derler gerçekten de öyle rabbim isteyince her türlü zorluğu aşıp geliyorlar Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin , acısını göstermesin inşallah
Sizi anlıyorum, üzülmemek elde değil ben de üzülürdüm içime kapanırdım, genel olarak neden olmuyor bebek gittiniz mi doktora , benim de olmuyordu sürekli kist oluşuyordu, amh düşük, fsh çok yüksekti ve erken menapoz sorunum vardı, hayıt macunu seti kullandım, spora yazıldım, sağlıklı beslendim bir de stresi bıraktım üzülmeyi kafaya takmayı hepsini bıraktım, ummadığım anda hamile kaldım, 6 aylık hamileyim şu anda, rabbim sana da hayırlı müjdeler nasip etsin inşallah...Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Sizi anlayabiliyorum bende mayıs ayında boş gebelikten kaybettim hamileyim diye sevinirken meğer bebek hiç oluşmamış bana da öyle söylendi kürtaj sonrası daha çabuk hamile kalınır falan diye ama 3 aydır benimde olmadıBende öyle düşündüm aslında kendimi çok yıpratmadım düşük olduğunda çünkü çevrem düşük sonrası daha kolay hamile kalınıyor falan dedi hep ama 3 aydır olmadı daha öyle olunca üzülmeye başladım
Kendinizi kötü hissetmeyin,bu kıskançlık değil.insansiniz sonuçta çok normal.Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
ilk bebegim 6 haftalikken malesef dustu。kurtajda olmadim agrisini ceke ceke aglayarak dusurdum sonra rabbim kizimi verdi。 ileri yas oldugum icin bekleyemedim oglumda geldi。yanliz ben yapabildimse hepinizin olur sadece cokfazla dusunmeyin esimde herturlu cinsel sorun var diyabete bagli。 sperm akisi bile yokken bi damlayla geldi cocuk
Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Ben de yaşadım buna çok benzeyen bir süreç.Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Bende yıllardır bir bebek bekliyorum, kurban olduğum Rabbim sınıyor belki, üzülme canım daha kısmeti gelmemiştir, Allah isteyen herkese nasip etsin.Merhaba beni en iyi bebek isteyenler anlar diye buraya yazmak istedim çevrenizden yakınlarınızın hamile haberini duyunca kötü hissediyor musunuz ne kadar sevdiğim insanlar da olsa bir süredir imrendiğimi hissettim ben o kişiye karşı da kendimi kötü hissettim bi de 2023’te cidden neredeyse tüm yakın çevrem hamile hatta yıllarca 2. Çocuğu yapmayan akrabalarım bile 2.ye sürpriz hamile falan oluyor bunları duydukça ister istemez üzüldüğümü fark ettim hatta eşime 2023’te bi ben haber veremedim dedim ( mart ayında verdim aslında ama düşük yaşadım ) sizde böyle hissediyor musunuz kendimi kötü hissediyorum böyle hatta yeni evlenen kuzenlerim var içimden diyorum kesin benden önce hamile kalacak bu da sevdiğim insanlara karşı böyle hissetmek istemiyorum ama elimde olmuyor sizin düşünceleriniz nelerdir
Hep evde dediğim tabi ki eşimle dışarı çıkıyoruz geziyoruz akrabalarla pek görüşmek istemiyorum eşimle çok mutluyum çok şükür bi de onunla sorunlarım olsa daha çekilmezdi bu durumhep evde olunca kafanda kurarda kurarsin
Benimde en yakın arkadaşım evlendikten bir ay sonra hemen hamile kaldı şu an çocuğu 2 yaşında geçen gün bana tuvalet eğitiminden çok zorlandığından bahsetti açıkçası içimden banane bu durumdan ben ne ile uğraşıyorum sen çocuğundan şikayetçi oluyorsun diyesim geldi. bi de hep korunuyorlar ikinci çocuğu istemiyor bi süre aman korkuyorum her regl geç kaldığında hamileyim diye faln biz her zaman korunuyoruz falan diyor her an olur diye yani bana kolay hamile kaldığını söylemeye çalışıyor kötü niyetinden söylemiyor biliyorum ama gıcık oluyorum bazı laflarına düşünmeden konuşuyor.Seni çok iyi anlıyorum. En iyi arkadaşımla aynı zamanlarda evlat sahibi olmaya çalıştık o hamilelik haberini verdi bana bir o kadar sevindim mutlu oldum ama gece kendimi ağlarken buldum. Kötü insanmışım gibi hissetmeme sebep oldu ama bi yandan mutluyum da anlayamıyorum..
Doğru diyorsunuz kafaya takmamak hep iyi düşünmek çok önemli ama insanız işte ister istemez kötü şeylerde aklımıza geliyor ayrıca ben yapı olarak stresli bi insanım sadece çocuk konusunda değil her şeyde stres yaparım hemen aklıma kötü şeyler gelir maalesef bu yüzden belki de hep kötü şeyler oluyor hayatımda bilmiyorumSize 12 yıl sonra anne olan biri olarak yazacağım. Oncelikle sizi çok ama çok iyi anlıyorum. Ama lütfen başkalarının hamile haberine üzülmeyin bu hem sizi negatif etkiler hem de ister istemez karşı tarafı da bir şekilde etkiler. Bırakın insanlar sevinçlerini yaşasın. Sizden çekinmesin. Ben hiç üzülmezdim Çünkü hepimizin kaderi farklı. Şunu bilin ki en azından hamile kalabiliyorsunuz. Eninde sonunda eminim ki anne olacaksınız. Size bunu yazmamın sebebi ben hep evrene olumlu mesaj göndermekten yanayım.iyi düşün iyi olsun. Bu süre zarfında mutlaka ama mutlaka kendinize bir uğraş bulun. Ben taş boyadım,kitap okudum,el işi yaptim yürüyüş,spor yaptım kendimi hiç boş bırakmadım. Allah size ve isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?