Başlıyorum: Maunjaro Deneyimim

AAD

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2013
157
51
298
Merhabalar
Bugün zayıflama iğnesine başladım. Doktor gözetiminde ilerleyeceğim. Tahlillerim yapıldı ve endokrinolog tavsiyesiyle 100 kilo ile açtığım bu sayfada ilk iğnemi yaklaşık 12 saat önce yaptım. Şimdilik vücudumda herhangi bir değişiklik hissetmiyorum. Bakalım yarın ola hayrola. Gelişmeleri buradan yazacağım. Bu arada 2,5 mg’lık olanı 9000’e eczaneden temin ettim. Herkese bu yolculukta sağlıklı zayıflamalar diliyorum

Tip 2 diyabet hastasıyım.
Dolayısıyla bu süreçteki şeker takibimi de buradan paylaşacağım. Zaten bu iğne esasen diyabet için piyasaya sürülmüş bir tedavi aracı. Bugün nispeten bir düşüş var.

15 Ağustos 168
16 Ağustos 143

Şifa bulun inşallah. Bende insülin direnci+ hormon kaynaklı kilo alımı vardı.
İlk dozumu dün yaptım.

Reactions: AAD
Teşekkür ediyorum size de iyi gelsin inşallah.
Siz kaç kilosunuz şuan ?

Merhabalar
Bugün şekerim 133
Açlık hissetmiyorum. Doktorum bu süreçte gerçekten çok su içmemi ve yemekleri oldukça yavaş yememi söyledi aksi halde ilaç yan etki yapar kusarsın, mide ağrısı çekersin dedi. Şimdilik uyabiliyorum. Ben de bir yan etki yok umarım 5 mg’da da böyle devam eder.

Fazla yokmuş aslında Insülin direncinizi kırmada işe yarayacağını düşünüyorum. Şeker takibi yapacak mısınız?
Boyum kısa bir de menopoz başlangıcı da var. Vücudum kiloyu çok seviyor 55'ten bu kiloya 6 ayda çıktım.
Hayır şeker ölçerim yok evde tahlil veririm sanırım.

Şu iştahı kesmesi harika
Şekeriniz de ne güzel düşmüş maşallah

Boyum kısa bir de menopoz başlangıcı da var. Vücudum kiloyu çok seviyor 55'ten bu kiloya 6 ayda çıktım.
Hayır şeker ölçerim yok evde tahlil veririm sanırım.
Ooo hızlı bir artış olmuş vücudu yormuştur. İnşallah güzel sonuçlar alırız.
Ben de 3 ayda tahlil vereceğim.

Bugün şekerim 126
Açlık hissetmiyorum ve canım bir şey çekmiyor. Gerçekten ilginç bir deneyim benim için.
Tartılmadım ama göbeğimde bir inme hissediyorum. Cuma gününü merakla bekliyorum

Bugün şekerim 126
Açlık hissetmiyorum ve canım bir şey çekmiyor. Gerçekten ilginç bir deneyim benim için.
Tartılmadım ama göbeğimde bir inme hissediyorum. Cuma gününü merakla bekliyorum
Maşallah pek güzel. Ben dayanamayıp tartıya çıktım henüz bir değişiklik yok.

Aynen ben de. Sabah 2 yumurta biraz peynir salatalık akşam da protein almaya çalışıyorum. Bağırsak düzeni için de elma kefir yapıyorum.

Aynen ben de. Sabah 2 yumurta biraz peynir salatalık akşam da protein almaya çalışıyorum. Bağırsak düzeni için de elma kefir yapıyorum.
Kefirin tadını sevemedim bir türlü. Onun yerine süt veya soda ayran yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…