Hayır hatta kortizon kullanmak zorunda kaldım bu hafta. O yüzden cuma olmam gereken iğneyi ne olur ne olmaz diye pazara bıraktım. Yani neredeyse 9 gün uzamasına rağmen böyle bir durum oluşmadı. Sizde de yoktur umarım :)Maşallah maşallah ne güzel gidiyor.
Enjeksiyon gününüz geldiğinde iştahta bir hareketlenme oluyor mu?
Geçmiş olsun. Normalde yok ama enjeksiyon günü yaklaştıkça tedirginleşiyorum. Ya gece yemelere başlarsam diye.Hayır hatta kortizon kullanmak zorunda kaldım bu hafta. O yüzden cuma olmam gereken iğneyi ne olur ne olmaz diye pazara bıraktım. Yani neredeyse 9 gün uzamasına rağmen böyle bir durum oluşmadı. Sizde de yoktur umarım :)
Merhaba ben de ilk dozumu dün oldum. Midemde yanma ve reflü yaptı ki zaten reflüm var ama çok yediğimde olurdu şimdi iğneye bağlı oldu. Mide koruyucu alıyordum ona bir de gaviscon ekledim. İki günüm halsiz, tok ama psikolojik olarak sürekli aç mıyım diye kendimi sorgulayarak geçti. Yani yesem yermişim de ama tokmuşum gibi. Sizde de böyle mi oluyor? Bir de ilk gecemde uykusuzluk yaptı duzelecegini dusunuyorumBende sadece midede yanma yaptı, gastrit var zaten. Onu da ilaçla çözüverdim. Umarım böyle devam eder.
2.dozunuz ne zaman?
Merhaba ben de ilk dozumu dün oldum. Midemde yanma ve reflü yaptı ki zaten reflüm var ama çok yediğimde olurdu şimdi iğneye bağlı oldu. Mide koruyucu alıyordum ona bir de gaviscon ekledim. İki günüm halsiz, tok ama psikolojik olarak sürekli aç mıyım diye kendimi sorgulayarak geçti. Yani yesem yermişim de ama tokmuşum gibi. Sizde de böyle mi oluyor? Bir de ilk gecemde uykusuzluk yaptı duzelecegini dusunuyorum
Merhaba ben de ilk dozumu dün oldum. Midemde yanma ve reflü yaptı ki zaten reflüm var ama çok yediğimde olurdu şimdi iğneye bağlı oldu. Mide koruyucu alıyordum ona bir de gaviscon ekledim. İki günüm halsiz, tok ama psikolojik olarak sürekli aç mıyım diye kendimi sorgulayarak geçti. Yani yesem yermişim de ama tokmuşum gibi. Sizde de böyle mi oluyor? Bir de ilk gecemde uykusuzluk yaptı duzelecegini dusunuyorum
Cok tesekkur ederim. Normalde de midem cok hassas oldugundan bu uyarılar cok isime yarayacak. Mide gec bosaldigi icin sanki yedigim bir lokma da olsa doluyor böyle her an cikacak gibi. Su konusunda sorunum var lakin fazla su da gegirme ve bulanti yapiyor. Bugun ilk dozdan bu yana 4. Gün umarım daha da hafifler yan etkiler. İkinci dozdan sonra bir yan etki artisi da yasamaz isem super olur.Merhabalar
Bende herhangi bir yan etki olmadı. Ama doktorumun bana söylediklerini size ileteyim.
“Çok küçük küçük ye.
Hızlı yeme kusarsın.
Yağlı yeme kusarsın.
Ve 3 litre su iç. Az su içersen yine kusarsın.”
Ben mümkün mertebe uymaya çalıştım sadece bir kez yağlı yediğimde mide ağrısı çektim. Siz de bunlara dikkat edin, genelde mideyle ilgili şikayetler 2-3 güne geçmiş, sizin de geçecektir inşallah.
Bir sorum olacak. 4. Dozu da 2,5 mu oldunuz? Ben de ilk bir ay 2,5 la devam edecegim. Acaba 2,5 la kilo verilmiyor mu? Sadece baslangic dozu mu diye merak etim. TsklerMerhabalar
Şekerim 105
Kilom: 92.1
Yani 15 Ağustos’tan bu yana toplamda ilginç bi şekilde tam 8 kilo vermiş oldum, çok şükürBugün 4. Dozumu yapacağım. İnşallah bu hafta da güzel geçer. Bu arada bir hafta pilates yaptım ve bundan sonra devam edeceğim. Ki 2 kilo kas kaybım olduğunu düşünürsek ciddi yürüyüşler de eklemem gerekecek hayatıma. Bakalım belki denerim bu hafta.
İlacı işyerimin karşısında bulunan büyük bir eczaneden aldım hatta depolarda azalmıştı buldular. Her ay alerji ignemi de ordan alıyorum. Çalma olamaz herhalde eczaneden direk eczacı hanım depodan getirtti.Bu arada ilacı güvendiğiniz eczaneden aldınız değil mi? İlaca olan rağbetten dolayı çakmalarını piyasaya çıkmış maalesef dikkatli olmak gerekiyor. Mide şikayetleriniz geçince çok rahat bir zayıflama süreci geçireceksiniz inşallahbaşarılar ve de mutluluklar diliyorum
İlacı işyerimin karşısında bulunan büyük bir eczaneden aldım hatta depolarda azalmıştı buldular. Her ay alerji ignemi de ordan alıyorum. Çalma olamaz herhalde eczaneden direk eczacı hanım depodan getirtti.
Evet hatta iştahım geri gelmezse 2.ayı da öyle geçirmek istiyorum. Zira doz yükseltmenin sonu yok. Etki devam ettiği müddetçe devamm :) Ben 3 haftada 8 kilo verdim. Bu hafta da 2 kilo verirsem inşallah, ayı 10 kilo ile kapatmak istiyorum.Bir sorum olacak. 4. Dozu da 2,5 mu oldunuz? Ben de ilk bir ay 2,5 la devam edecegim. Acaba 2,5 la kilo verilmiyor mu? Sadece baslangic dozu mu diye merak etim. Tskler
3 haftada 2,5 mg ile 8 kilo çok başarılı bir tablo. Nazar degmesin. Aslında bu iğnenin iştah baskılamasının yanısıra yağ yakma mekanizmasını da etkileyerek kilo verdirdiğini okudum yabancı makalelerde. Ayrıca 2,5 mg kilo verme değil alıştırma dozu asıl en düsük tedavi edici doz 5 mg olarak yazıyor. Ama bana da doktorum eğer 2,5 yeterli gelirse 5 e gecmene gerek yok dedi. Ben de sizin gibi devam edeceğim henüz ikinci dozu yarın olacağım. Umarım sağlıkla inceliriz. Bilgi icin cok tesekkur ederim. Yan etki konusunda cok pimirikliyim deEvet hatta iştahım geri gelmezse 2.ayı da öyle geçirmek istiyorum. Zira doz yükseltmenin sonu yok. Etki devam ettiği müddetçe devamm :) Ben 3 haftada 8 kilo verdim. Bu hafta da 2 kilo verirsem inşallah, ayı 10 kilo ile kapatmak istiyorum.
Ahh çok sevindim3 haftada 2,5 mg ile 8 kilo çok başarılı bir tablo. Nazar degmesin. Aslında bu iğnenin iştah baskılamasının yanısıra yağ yakma mekanizmasını da etkileyerek kilo verdirdiğini okudum yabancı makalelerde. Ayrıca 2,5 mg kilo verme değil alıştırma dozu asıl en düsük tedavi edici doz 5 mg olarak yazıyor. Ama bana da doktorum eğer 2,5 yeterli gelirse 5 e gecmene gerek yok dedi. Ben de sizin gibi devam edeceğim henüz ikinci dozu yarın olacağım. Umarım sağlıkla inceliriz. Bilgi icin cok tesekkur ederim. Yan etki konusunda cok pimirikliyim deDesteginiz cok iyi geliyor. Cok tsk ederim
İncelmek sağlık ve zerafet demek bu net. Ancak elbette moral bozmak istemem ama bu ignelere açılan davalar ve özellikle diyetisyenlerin yaptığı korkutucu yorumlar canımı sıkmıyor diyemem. Öte yandan bu ilaca cok ihtiyacım var. Bunu doktoruma ozellikle soracağım fırça yemezsemAhh çok sevindimNeticede bu yolu birlikte yürüyüp sağlık ve şifa bulacağız inşallah. Kolaylıkla geçsin. Gelişme ve değişimleri yazıp birbirimizi haberdar edelim, motive oluruz Ben de yabancı literatürü takip ediyorum ki çok ilginç sonuçlar var. Özellikle kalp damar sağlığı alanında. Neyse şifa Allahtan
Bende henüz iştah durumu oluşmadı pazar günü 5. Dozu yapacağım. Bu arada size ilginç bir şey söyleyeyim bir arkadaşla birlikte kullanıyoruz kızın basen ve popo sorunu vardı. Şu 3 haftada verdiği bütün kiloları oradan verdi, resmen bacakları eridi. Şimdilik sorun değil de bende de aynı durum var. Benim oralarda sorun yoktu tüm kilolar üstte önce göbekten gitti ama şuan kalçam ciddi anlamda eridi napcam bilmiyorum
İncelmek sağlık ve zerafet demek bu net. Ancak elbette moral bozmak istemem ama bu ignelere açılan davalar ve özellikle diyetisyenlerin yaptığı korkutucu yorumlar canımı sıkmıyor diyemem. Öte yandan bu ilaca cok ihtiyacım var. Bunu doktoruma ozellikle soracağım fırça yemezsem
Siz de takip ettiyseniz beni güncelleyin
Yolumuz güzel ve sorunsuz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?