Merhabalar
Yeni sonuçlarımla geldim. Güncel kilom 88.80 :) Bu hafta -1700'le ve 2,5 mg ile devam ediyorum.
Şekerim 125. Herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum.
Merhabalar
Bu hafta 200 gr vermişim :) 88.6 ile devam ediyorum. Spor yapamadım ve birkaç gün uzun süre aç kaldım. Protein de alamadım. Sanırım bu açlıklardan olsa gerek daha az gitti. Olsun onun yağdan olması güzel en azından. Şekerim de 110
Merhabalar, ben de 118 kiloyla 22 eylülde 2,5 mg ile başladım, bir hafta da 1.900 kg. verdim. 29 eylülde 2. dozumu yaptım, dün gün için de iyiyken gece mide bulantım çok oldu. Yeşil elma yemek iyi geldi.
Merhabalar
Bu hafta 200 gr vermişim :) 88.6 ile devam ediyorum. Spor yapamadım ve birkaç gün uzun süre aç kaldım. Protein de alamadım. Sanırım bu açlıklardan olsa gerek daha az gitti. Olsun onun yağdan olması güzel en azından. Şekerim de 110
Merhabalar
Hoşgeldiniz aramıza
Kilo bir tana şekerimin düzelmesi beni çok mutlu ediyor. Zira bu durum ağrı, halsizlik, enfeksiyon ve regl düzeninizi bile etkiliyor. Ve bu iğneyle şunu anladım benim kilo verememin sebebi Haşimatodan daha çok diyabetmiş. İnşallah daha güzel olur her şey
2 ay sonra siz de güzel kilolar vermiş olacaksınız, sağlıkla gitsin
5 Ekim 2025 sonuçlarım
2,5’la devam ediyorum. Bu hafta sadece 100 gr vermişim. 88,5’la devam ediyorum. Şekerim 115. Bu hafta reglin de eşlik ettiği yoğun yorucu ve gergin bir hafta oldu. Bu hem kiloma hem şekerime yansıdı maalesef. Herkese sağlıklı zayıflamalar
Merhabalar
12 Ekim pazar sonuçlarım
Şekerim 105. Kilom 85.85. Bu hafta 2,7 vermişim. Toplamda 14,3 ile devam ediyorum. Böylece 2 kutuyu bitirmiş oldum. Yeni ayda da yükseltmeden 2,5’la devam etmeyi planlıyorum. 5’liği 2’ye bölüp kullanıyorum. Herkese sağlıklı zayıflamalar
Merhabalar
Son iğnemi 10 Ekim’de yaptım. İdrar yolu enfeksiyonu yaşadığım için iyileşene kadar yapmama kararı aldım.
Bugün endokrin randevum vardı.
15 Ağustos-10 Ekim arası 2 ay kullanmış oldum. Triglyceride ve kötü huylu kolesterol değerlerim düşmüş, 3 aylık kan şekerimde de doktorumu şaşırtıp mutlu edecek kadar ciddi bir düşüş var. Karaciğer enzimlerim ve diğerleri de iyi durumda. Haşimato hastasıyım Tsh’ım 7,9’dan 0,001’e düşmüş. T3 ve T4’üm normal aralıkta. Ultrasonda da herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Yüksek ateş ve enfeksiyonu çözdükten sonra iğneye devam etmemi söyledi doktor ve tebrik etti. Açıkçası bu sonuçlara çok sevindim zira insan ister istemez tedirgin oluyor. İlaçlar iğneler şuan 87 kiloyla devam ediyorum. Haftaya mounjaroya devam edeceğim inşallah. Herkese sevgiler