Başlıyorum: Maunjaro Deneyimim

Benim doktorum da iyi bir endokrinolog. Bana ilk söylediği şey tabi itiraz edecekler çünkü onların devri kapanıyor oldu. Yan etki konusunda hiç germeden o kadar korkutucu değil dedi. Benim yaşadığım en net şey kesinlikle mide yanması ve geğirerek ağzıma acı su gelmesi. Mide koruyucu kullanmama rağmen bu durumdan muzdaribim ama ikinci dozu bugün oldum ve yine arttı. Gaviscon kullanıyorum. Normalde de midemin böyle sorunları vardı ama koruyucu ile gecmisti. Bu yan etkinin azalmasini bekliyorum. Umarım yok olur. Bugun 2. Dozu olmus bulunuyorum ben de

Reactions: AAD
Merhabalar
Haftalık raporumla buradayım.
Güncel kilom 90.5 Bu hafta -1600.
Böylece 15 Ağustos’ta 100.1 ile başladığım yolculuğuma 90.5 ile devam ediyor ve ayı -9,600’le kapatıyorum. Haşimato ve tip 2 diyabet hastasıyım, Endokrinolog kontrolünde ilerliyorum.

Şimdi 5. Dozumu yaptım, 2,5’la devam ediyorum.
Haftada 3 pilatese gideceğim ve bugün itibarıyla yürüyüşe de başlıyorum.

Herkese kolaylıklar diliyorum. Sağlıklı günler bizimle olsun

Harikasınız tebrikler. Ben de hasimato hastasiyim ama diyabet yok. 2. Dozumda daha cok yan etki yapti ozellikle aşırı halsizlik ve beyin sisi diyebilirim. Beslenmem iki gindur cok az ve su dancok az ictim ondan mi acaba? Bir tek ben mi yasiyorum diye meraklandim

Ben korkumdan 3 litreyi geçiyorum. Hele enjeksiyon günleri daha çok içiyorum. Belki beslenmede sıkıntı yaşıyor olabilir misiniz ya. Meyve kuruyemiş falan yiyor musunuz? Vitamin de alın isterseniz. Doktorunuz ne diyor? Üzülüyorum sizin için sürecin bu kadar zorlayıcı geçmesine. Küçük yudumlarla bol su içmeyi deneyin yarın, umarım iyi gelir. Sevgiler

Bugün doktorumu arayacağım. Normalde de midem zaten herşeye bulanır çok hassastır. Hamile kadınlar gibi bir bulantı hissim var ama iğneden sonraki 2 gün fena çarpıyor. Yani düz bir iştahsızlıktan ziyade hasta hissetme durumu var. Bulantı olmasa suya zorlayacağım kendimi. Akşam sebze yemeği yedim zorla sonra gözüm açıldı. Bence cok az besleniyorum ondan oluyor. Bunlar hafif yan etkiler olarak bildirildiginden bas etmeye calisiyorum. Ama net soyleyebillirim ki benim icin hic kolay gecmedi 10 günkilo kaybım 10 günde 4 kg. Ama işte bunu da yönetmem lazım. Çok teşekkür ederim

Vücudunuz bu bulantı stresinden kurtulsa daha fazla kilo verirsiniz büyük ihtimal. Ama beslenin hatta hindi ve tavuk yiyin yiyebiliyorsanız. Vitamin desteğini de ihmal etmeyin.

Vücudunuz bu bulantı stresinden kurtulsa daha fazla kilo verirsiniz büyük ihtimal. Ama beslenin hatta hindi ve tavuk yiyin yiyebiliyorsanız. Vitamin desteğini de ihmal etmeyin.
Sorun şu ki normalde de etten çok hoşlanan bir insan değildim zorla yerdim. Şu anda löp et tarzında hiçbir şeyi yeme isteğim yok çünkü midemde geç boşaldığı için beni rahatsız ediyor ve canım o tip yemekler yemek istemiyor daha çok sıvı yumuşak gıdalara yöneliyorum bugün kesinlikle düne göre daha iyiyim enjektörden sonraki iki gün beni epey sarsıyor bunu anladım elimden geleni yapacağım sebze veya kavrulmuş kıymayı biraz daha tolere edebiliyorum o da bugün:)

Allah yardımcınız olsun. İnşallah yan etkilerin son günü olsun, devamı rahatlıkla gitsin :)

Bugün şekerim 110
Dün 105’ti.
Diş tedavisi yaptırdım. 2 hafta spor yapamazmışım. Üzdü.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah yan etkilerin son günü olsun, devamı rahatlıkla gitsin :)
Cok şükür Salı gününden itibaren çok daha iyiyim şunu fark ettim enjeksiyondan sonra üç gün beni çok bunaltıyor yan etkiler ondan sonra normale dönüyorum genel olarak inşallah üçüncü dozdan sonra çok daha hafif olur etkiler şu an için iyiyim ama çok yoğun çalıştığım için buraya çok sık giriş yapamıyorum sadece şunu merak ediyorum iki haftada 4 kg verdim ama üç gündür kilom sabit gibi bu da normaldir sanırım

Her gün tartılmayın. Vücut bazı zamanlar ödem tutar ve siz bunu tartıda kilo olarak görüp üzüldüğünüzde hem motivasyonunuz düşer hem de vücudu strese sokarsınız. 4 kilo gayet güzel Benim 2. Hafta sadece 1 kilo gitmişti. Gün belirleyip öyle tartılın. Ve stres olmayın. Artı olmadığı müddetçe her sonuç iyidir

Çok teşekkür ederim kesinlikle öyle bir de regli dönemdeyim son günündeyim o yüzden de fazla çıkıyor olabilir aslında benim bununla alakalı korkum 2,5 mg’ın yetmiyor olması çünkü yan etkiler nedeniyle 5 mg’a çıkmayı hiç düşünmüyorum 2:5 işe yarasın istiyorum kilodan ziyade buna takılmış durumdayım

Benim de hedefim 2,5’la 2 ayı geçirmek. Umarım başarırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…