BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Rahim filmi şart oldu sanırım çünkü tam 1 senelik evliyim ve hiç korunmadim sadece hormon testi vermiştim DHEAS yüksek çıktı çok az diğer her şey normal. Eşimi ikna edemiyorum daha teste vs gitmek için erken olduğunu düşünüyor bana sadece Allah'a bırak çok kasiyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
1 sene sonunda gidilmeli bencede. Ben 1.5 senelik evliyim esim seneler once varikosel ameliyati olmus daha sonrasinda degerleri duzelmis. Biz 2 aydir deniyoruz. Bende onu test icin ikna etmeye calisiyorum

Rahim filmi şart oldu sanırım çünkü tam 1 senelik evliyim ve hiç korunmadim sadece hormon testi vermiştim DHEAS yüksek çıktı çok az diğer her şey normal. Eşimi ikna edemiyorum daha teste vs gitmek için erken olduğunu düşünüyor bana sadece Allah'a bırak çok kasiyorsun diyor ne yapacağımı şaşırdım artık
Acele ike yaptım işe giderken testide evde bıraktım eve gidince tekrar bakıcam bi umut arıyor insan minnacık çizgi🥹

1 sene sonunda gidilmeli bencede. Ben 1.5 senelik evliyim esim seneler once varikosel ameliyati olmus daha sonrasinda degerleri duzelmis. Biz 2 aydir deniyoruz. Bende onu test icin ikna etmeye calisiyorum
Biz koşa koşa gidiyoruz testlere hastaneye erkekler neden böyle anlamıyorum...
İkna etmek için izleyeceğin bir yol varsa bana da öner lütfen 🙏🏻

Biz koşa koşa gidiyoruz testlere hastaneye erkekler neden böyle anlamıyorum...
İkna etmek için izleyeceğin bir yol varsa bana da öner lütfen 🙏🏻
Aslinda benim esim ilgileniyor kendisi ogretmen ozel derse gittigi bir velisi kadin dogum uzmani. Stres yaparsaniz olcagi varsa bile olmaz demis deneyin ama denediginizi unutun surekli akliniz orda olmasin demis bu bir sureç 1 sene sonunda gelin degerlerinize bakalim demiş oda bu yuzden rahat davraniyor

Aslinda benim esim ilgileniyor kendisi ogretmen ozel derse gittigi bir velisi kadin dogum uzmani. Stres yaparsaniz olcagi varsa bile olmaz demis deneyin ama denediginizi unutun surekli akliniz orda olmasin demis bu bir sureç 1 sene sonunda gelin degerlerinize bakalim demiş oda bu yuzden rahat davraniyor
Aynı benim eşim gibi. İlgisiz değil sadece rahat çünkü stres yüzünden olmadığını düşünüyor. Çok yeni ablası doğuma 4 ay kala bebeğini kaybetti ve o evlendiği ay hamile kalmıştı. Şimdi bana bak hemen hamile kaldı ama böyle oldu erken hamile kalmak da çare değil diyor...
Hayırlısını versin Allah.

Aynı benim eşim gibi. İlgisiz değil sadece rahat çünkü stres yüzünden olmadığını düşünüyor. Çok yeni ablası doğuma 4 ay kala bebeğini kaybetti ve o evlendiği ay hamile kalmıştı. Şimdi bana bak hemen hamile kaldı ama böyle oldu erken hamile kalmak da çare değil diyor...
Hayırlısını versin Allah.
Belkide onların yontemi daha doğru bilemiyoruzz kii ama Rabbim en dogru zamanı biliyor illaki bir gün bizede nasip olur insallah tevekkul etmeliyizz 😔

Pespembe çizgi daha ne olsun birde buraya yükleyince kaliteden dolayı HD düşüyor bende ilk gebeliği mi böyle öğrenmiştim kan verin derim :) Hayırlı olsun Bat 8 bu ay yumurtlamam çok geç oldu emin bile değilim olduğundan umarım bu sefer bizden yana olur 😂🤲🏻
tesekkür ederiiim yarın tekrar test yapacağım emin olmak icin. insallah sen de en kısa sürede güzel haberler alırsın

Kesinlikle var o zaman benim bat 6 kasim 3 gun vr aramizda benim ki dumduz negatif 🤣 hayirlisi olsun insallab Rabbim kucaginiza almayi nasip etsin 🥰🥰
insallah cok tesekkür ederim kan tahlili yapınca emin olacağım sanırım. siz de en kısa sürede bu mutlu haberi alırsınız insallah ❤️

ya artı med sakın almayın ovulasyon testleri iyi ama gebelik kaset testlerı cok yalancı pozitif veriyor. resmen dava etmelik:)
Kesinlikle öyle 3 testte pozitifti ilk dakikada ama teste güvenmediğim için umutlanmadım
Mimea daha belirgin çıkınca umutlanmıştım ama oda güvenilir değil.After 10 diye bir marka var onu yaptım ondada silik çıktı gece.iyice ümitlendim.ama bu sabah hem erken hem kaset testte negatif görünce emin oldum olmadığına.demekki yalancı pozitif veriyor bu 3 markada.🥲🥹

Kizlar dpo 7 de baslayan sarımtırak seffaf akintim vardi 3 gundur devam ediyor ama bugun daha cok azaldi. Ovu testi yaptim en alttaki bugun sabah 2. Idrar olan bir ustu dun 18.20 gibi yapmisttim. 21 ekimde pik olmustu oysaki adete 5 gun varken koyulasmaya baslamasi normal mi ? Ikinci yumurtlama falan mi 🙄

Eklentiler

• 1000083631.webp
    1000083631.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 24
Sanırım bende elendim bat 4 -5kasım pik günüm 20 siydi , dayanamayıp predictor early erken test yaptım adet öncesi 6 günden sonuc verenden ama maalesef böyle çıktı ilk denemem olduğu için cok heyecanlandım ve dıger aylar ıcın ders olsun diye erkenden yaptım bundan sonra gecıkırse adetım öyle yapacağım 🥲
Ümitsizliğe kapılmayın bende dün bu testten yaptım hiç çizgi çıkmadı sonra kan vermeye gittim dayanamadım 24 çıktı beta hcg

kızlar bat 3 kasım dayanamadım test yaptım silik çizgi görüyorum sizce hamile miyimdiir? gören var mı
Ben 2-3 gün önce kaset test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı bende de. Dün dayanamayıp o erken testten yaptım hiçbir şey çıkmadı dayanamayıp kan vermeye gittim betam 24 çıktı. Kan verin bence. Kan verince de dayanamıyorsubuz artış olacak mı olmayacak mı o da ayrı bir stres

Ben 2-3 gün önce kaset test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı bende de. Dün dayanamayıp o erken testten yaptım hiçbir şey çıkmadı dayanamayıp kan vermeye gittim betam 24 çıktı. Kan verin bence. Kan verince de dayanamıyorsubuz artış olacak mı olmayacak mı o da ayrı bir stres
Ayy gerçekten mi bide o kadar para verip alıyoruz erken test diye 330 tl ye aldım şimdi 50 tllik bir test aldım onuda regl günü yapmayı planlıyorum

Back
X