BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Ben 2-3 gün önce kaset test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı bende de. Dün dayanamayıp o erken testten yaptım hiçbir şey çıkmadı dayanamayıp kan vermeye gittim betam 24 çıktı. Kan verin bence. Kan verince de dayanamıyorsubuz artış olacak mı olmayacak mı o da ayrı bir stres
regl gecikmesini bekleyeceğim kan testi için. tesekkür ederim

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻
4 kasım ama 30 Ekim'de dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama erken testi değildi normal testti herhangi bir belirtim yok arada Kasıklarım ağrıyor ama zaten o adet olurken de oluyor yani ben de beklemekten çok yoruldum bunu düşünmeyeceğim diyorum Sürekli düşünüyorum yani şu girdabın İçinden bir an önce çıkarız hepimiz umarım

Ben 2-3 gün önce kaset test yaptım böyle silik çizgi çıkmıştı bende de. Dün dayanamayıp o erken testten yaptım hiçbir şey çıkmadı dayanamayıp kan vermeye gittim betam 24 çıktı. Kan verin bence. Kan verince de dayanamıyorsubuz artış olacak mı olmayacak mı o da ayrı bir stres
Bu şekilde çıktı benim predictor early içini açtım

Eklentiler

• IMG_0494.webp
    IMG_0494.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 40
Benimde elimde productor early var 1 tane
Yarın sabah adet olmazsam yapıcam.bu ak nedir bu kasık ağrısı bende anlamadım.öyle sızlıyorki ara ara bacaklarıma iniyor yani.bende hamileyim hissi oldu hep bu ay hislerime güvenirim aslında ama işte psikolojikte olabiliyor.En güzeli akışına bırakmak gecikme olana kadar test yapmamak aslında.🥲

benimde böyle çıktı ya sanırım test bozuk mu
17987.webp

Eklentiler

• 17951.webp
    17951.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 21
  • 17962.webp
    17962.webp
    81,2 KB · Görüntüleme: 19
1 sene sonunda gidilmeli bencede. Ben 1.5 senelik evliyim esim seneler once varikosel ameliyati olmus daha sonrasinda degerleri duzelmis. Biz 2 aydir deniyoruz. Bende onu test icin ikna etmeye calisiyorum
Bazı erkeklerde bu kafada sorun oluyor ama normal idrar tahlilinden farkı yok eğitim araştırmada üroloji doktorları hasta isterse yaptırıyorlar. En az 4-5 gün cinsel perhiz yapmalı. Hastanede yapılıyor. 20 dk içinde laboratuvara verilmesi gerekiyor. Laboratuvara gidene kadarda koltuk altında vücut ısısında taşınmasılı. Yani bu abartılacak bir olay değil. Eşime daha ilk dediğimde yaptırdı. Hatta değerleri çok yüksek çıkınca daha da bir mutlu oluyor.

Kaç gününüz var bata içi açılabilirse içini açın birde sünger kısmına bi bakın varmı çizgi vs
Belli belirsiz var ama regl tam bilemiyorum çünkü 15 gün gecikmem oldu eğer normal olursam 28 günde bir 7 kasım 30 günde olursam 9 kasım sanırım bilemiyorum 😃

Back
X