Siz yine de bir hematoloğa sorun bence çünkü doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyorlar bazıları gerek yok diyor kan sulandırıcı için bazıları kesinlikle var diyor. Hematolojinin ne diyeceği önemli. Bazı pıhtılaşma değerleri mesela gebelik yokken normal gebelik oluşunca 2-3 katına çıkabiliyor. İnşaAllah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız...Çok hafif dedi doktor ilaç kullanmana bile gerek yok dedi
Zaten bu değerlendirmeyi genetik doktoru yaptı ama yinede hamilelikte kadın doğum takibinde olmalısın dedi öncesinde ilaca gerek yok dedi inşaalh hepimiz muradımıza ererizSiz yine de bir hematoloğa sorun bence çünkü doktorlar bu konuda 2 ye ayrılıyorlar bazıları gerek yok diyor kan sulandırıcı için bazıları kesinlikle var diyor. Hematolojinin ne diyeceği önemli. Bazı pıhtılaşma değerleri mesela gebelik yokken normal gebelik oluşunca 2-3 katına çıkabiliyor. İnşaAllah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınız...
Amin inşaAllah o zaman, zamanını bekliyor senin yavrunZaten bu değerlendirmeyi genetik doktoru yaptı ama yinede hamilelikte kadın doğum takibinde olmalısın dedi öncesinde ilaca gerek yok dedi inşaalh hepimiz muradımıza ereriz
Bat ne zaman sizinBenimde son 4 testim kaldı ve almayacağım artık söz verdim eşime
Ah kuzum bilmez miyim yaoay zeka yazışmalarını atsam gülmekten ölürsünüzHer seferinde de bu farklı ağrı diyoruz
Var evet ama ilte bilemiyorum artık normal mi değilmi.Farklı hissediyorum ama bakalım nasipAy bende ya yarın sabah yine yapacağım belirtin var mı
3 Kasım ama genelde 1 gün erken oluyorumBat ne zaman sizin
Günaydın. Dpo7 benim de akıntı yok. Şiddetli bel ve kasık ağrısı var günlerdirGünaydın benimde dpo 5 burada çoğunluk akıntım var diyor bende hiç yok bende mi gariplik var kendimi eksik hissediyorum
Herkes aynı belirtiyi yaşamaya bilir canımGünaydın benimde dpo 5 burada çoğunluk akıntım var diyor bende hiç yok bende mi gariplik var kendimi eksik hissediyorum
Ben gonal f ovitrelle ve duphaston kullanıyorum normalde yumurtalıklarımda böyle ağrı hissetmiyorum ilaçlar yapıyor. Bel ağrısı adet zamanı olurGünaydın. Dpo7 benim de akıntı yok. Şiddetli bel ve kasık ağrısı var günlerdir
Akıntım var diyip negatifi görende var aslında bunlara çok takamamak lazım ama takıyorumHerkes aynı belirtiyi yaşamaya bilir canım
Benim regl sonrası 5 günden sonra akıntım başlar ta ki regl olana kadar sen düşün sürekli akıntım vardırAkıntım var diyip negatifi görende var aslında bunlara çok takamamak lazım ama takıyorum
Evet en iyisi batı beklemekAkıntım var diyip negatifi görende var aslında bunlara çok takamamak lazım ama takıyorum
Onları bilmiyorum canım normalde bel ağrım olmaz bakalım. En erken ne zaman çıkıyordu kanda betaBen gonal f ovitrelle ve duphaston kullanıyorum normalde yumurtalıklarımda böyle ağrı hissetmiyorum ilaçlar yapıyor. Bel ağrısı adet zamanı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?