Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 21 baya en pik günümdü 20-22 arası benim yumurtlama ama göbel deliğim etrafında yanmaşar değişik batmalar var anlam veremiyorumYumurtlama günün ne zaman
Ben de 6-7 kasım bekliyorum hadi hayırlısıEki Görüntüle 3664385 3 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum doktor 2 adet sonrası bekleme denededi pik olan günler değerlendirdim bekliyorum bir umutla Bat 7 kasım
Bat 5 KasımBende 7 kasım bekliyorum![]()
Bata kaç gün varGünaydın kızlar benim yumurtlamadan beri geçmeyen sağ tarafta ağrı arada kasığımda iğne batması ve sanki daha önceki aylarda olmayan akıntım var sanki hergün yumurtluyorum gibi hissediyorum
6 gün kaldıBata kaç gün var
Erken gebelik testi yapabilirsin6 gün kaldı
Kesin olsun diye bekliyorum ama zor dayanıyorumErken gebelik testi yapabilirsin
Stres yapma o halde bekle bakalimKesin olsun diye bekliyorum ama zor dayanıyorum
Merhaba Bende bu ay Duphastona başladım cuma GecesiMerhaba, cuma sabah çatlama oldu. Bugün sabahta duphaston başladım. Aranızda kullan var ya da kullanan oldu mu hiç?
İlk hamileliğiniz nasıl oldu doğum oldu mu düşük mü oldu? Ben ağustosta klomen ovitrelle kullandım o zaman duphaston vermedi doktor. Bu ay gonal f ovitrelle ve kendisi hesapladı 26. Sabah başla duphaston sabah akşam iç adet olursan gel olmazsan test yaptır dedi. Tutunmada size onun mu yardımcı olduğunu düşünüyorsunuz?Merhaba Bende bu ay Duphastona başladım cuma Gecesi
çatlama oldu bendede bat 7 İlk gebeliğimde duphaston kullandıktan hemen sonra gebe kalmıştım reglimin 11.gunu basladım 4 kasıma kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor Bakalım İnşallah hayırlı haberler alırız
İlk Gebeliğimde bebeğimde anomali olduğu için 8 aylıkken erken doğum Oldu ve kaybettim.Haziran 27 2024 te Çocuk istedik 4 aya kadar sonuç alamadık Tabi evlendikten sonra adet düzensizliklerimde vardı O ay çok şiddeti karın ağrısından dolayı doktora gitmiştim inanızlmaz regl ağrım vardı doktor adetimin düzene girmesi için duphaston yazmıştı Ama tabi nasıl kullanacağı mı söylememişti Eczacıyada sormamıştım Adet bitiminden sonra başlayıp adet olana Kadar kullanıyordum günde 1 defa olacak şekilde ve Her Ay Düzenli bir şekilde çocuk denememe rağmen Tutunmadı ama o Ay sadece 1 kere ilişki yaşadım Regılden Hemen 1 gün sonra birde genelde yumurtlama tarihlerim Reglimden 14 15 gün sonra olurdu ve o ay hamile kaldım Düşükte olmadı Betamda çok iyi Artmıştı.Ama İşte Bebekte Sorun olduğu için 32 haftalıkken kaybettimİlk hamileliğiniz nasıl oldu doğum oldu mu düşük mü oldu? Ben ağustosta klomen ovitrelle kullandım o zaman duphaston vermedi doktor. Bu ay gonal f ovitrelle ve kendisi hesapladı 26. Sabah başla duphaston sabah akşam iç adet olursan gel olmazsan test yaptır dedi. Tutunmada size onun mu yardımcı olduğunu düşünüyorsunuz?
Ve zaten Bu ilaç Adeti düzene sokmak la berabar bebeğin tutunmasınıda sağlıyor doktorum bu ay tekrardan yazdı bana döllenme olursa tutunur olmazsa ise adetin sökülür demiştiİlk hamileliğiniz nasıl oldu doğum oldu mu düşük mü oldu? Ben ağustosta klomen ovitrelle kullandım o zaman duphaston vermedi doktor. Bu ay gonal f ovitrelle ve kendisi hesapladı 26. Sabah başla duphaston sabah akşam iç adet olursan gel olmazsan test yaptır dedi. Tutunmada size onun mu yardımcı olduğunu düşünüyorsunuz?
Başınız sağ olsun. Allah sabırler versin. İnşallah yeniden sağlıklı aklı yerinde evlatlarınız olur. Embriyo oluşursa demek ki tutunmaya etkisi büyük.Ve zaten Bu ilaç Adeti düzene sokmak la berabar bebeğin tutunmasınıda sağlıyor doktorum bu ay tekrardan yazdı bana döllenme olursa tutunur olmazsa ise adetin sökülür demişti
Evet büyük düşük riski olanlara bile duphaston oneriliyorBaşınız sağ olsun. Allah sabırler versin. İnşallah yeniden sağlıklı aklı yerinde evlatlarınız olur. Embriyo oluşursa demek ki tutunmaya etkisi büyük.
Benim bu konuları konuşacak ne akraba ne arkadaşım var o yüzden burada okuyarak kafamda bi şeyleri yerleştiriyorum. Tanıdığım gebelik için doktora gider ilaçlarını saklardı, hamile kaldı yine nasıl kaldı sakladı, düşük riski vardı doktor ne yazdı neye iyi geliyor derdim saklardı, düşük yaptı yine ilaç işimi veya gidişatı sorunca saklıyor. Elinden ilacını veya tedavisini alacağım sandı galiba şimdi kimseye bir şey anlatmıyorum burada yazılanları gözlemliyorum. Allah inşallah sağlıklı çocuklarnasip eder size de bana daEvet büyük düşük riski olanlara bile duphaston oneriliyor
Emin olun buradaki çoğu insan Aynı durumda.O yüzden bildiklerimi başıma gelenleri Neye neyin iyi geldiğini sürekli yazıyorum ve tabi merak ettikleriminde burda yanıtını alıyorum herzaman Rabbim kimseye muhtaç etmesin Ve sağlıklı sıhhatli Salih çocuklar nasip etsin.Benim bu konuları konuşacak ne akraba ne arkadaşım var o yüzden burada okuyarak kafamda bi şeyleri yerleştiriyorum. Tanıdığım gebelik için doktora gider ilaçlarını saklardı, hamile kaldı yine nasıl kaldı sakladı, düşük riski vardı doktor ne yazdı neye iyi geliyor derdim saklardı, düşük yaptı yine ilaç işimi veya gidişatı sorunca saklıyor. Elinden ilacını veya tedavisini alacağım sandı galiba şimdi kimseye bir şey anlatmıyorum burada yazılanları gözlemliyorum. Allah inşallah sağlıklı çocuklarnasip eder size de bana da