BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

IMG_1949.webp
3 ay önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum doktor 2 adet sonrası bekleme denededi pik olan günler değerlendirdim bekliyorum bir umutla Bat 7 kasım

Günaydın kızlar benim yumurtlamadan beri geçmeyen sağ tarafta ağrı arada kasığımda iğne batması ve sanki daha önceki aylarda olmayan akıntım var sanki hergün yumurtluyorum gibi hissediyorum

Merhaba, cuma sabah çatlama oldu. Bugün sabahta duphaston başladım. Aranızda kullan var ya da kullanan oldu mu hiç?

Merhaba kızlar bende ovilasyon yapmadım kendim takip ettim 19 21 24 26 değerlendirdim 22 23 24 akıntı yoğundu beyaz 25 akşam şeffaflaştı muhtemelen çatlama oldu hemen 25 26 ya bağlayan gece ilişki oldu şimdi 2 gün ara ile değerlendirmeye devam eğer gecikme olmazsa benimde 5 10 kasım arası regl

Merhaba, cuma sabah çatlama oldu. Bugün sabahta duphaston başladım. Aranızda kullan var ya da kullanan oldu mu hiç?
Merhaba Bende bu ay Duphastona başladım cuma Gecesi
çatlama oldu bendede bat 7 İlk gebeliğimde duphaston kullandıktan hemen sonra gebe kalmıştım reglimin 11.gunu basladım 4 kasıma kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor Bakalım İnşallah hayırlı haberler alırız

Merhaba Bende bu ay Duphastona başladım cuma Gecesi
çatlama oldu bendede bat 7 İlk gebeliğimde duphaston kullandıktan hemen sonra gebe kalmıştım reglimin 11.gunu basladım 4 kasıma kadar kullanmam gerektiğini söyledi doktor Bakalım İnşallah hayırlı haberler alırız
İlk hamileliğiniz nasıl oldu doğum oldu mu düşük mü oldu? Ben ağustosta klomen ovitrelle kullandım o zaman duphaston vermedi doktor. Bu ay gonal f ovitrelle ve kendisi hesapladı 26. Sabah başla duphaston sabah akşam iç adet olursan gel olmazsan test yaptır dedi. Tutunmada size onun mu yardımcı olduğunu düşünüyorsunuz?

İlk hamileliğiniz nasıl oldu doğum oldu mu düşük mü oldu? Ben ağustosta klomen ovitrelle kullandım o zaman duphaston vermedi doktor. Bu ay gonal f ovitrelle ve kendisi hesapladı 26. Sabah başla duphaston sabah akşam iç adet olursan gel olmazsan test yaptır dedi. Tutunmada size onun mu yardımcı olduğunu düşünüyorsunuz?
İlk Gebeliğimde bebeğimde anomali olduğu için 8 aylıkken erken doğum Oldu ve kaybettim.Haziran 27 2024 te Çocuk istedik 4 aya kadar sonuç alamadık Tabi evlendikten sonra adet düzensizliklerimde vardı O ay çok şiddeti karın ağrısından dolayı doktora gitmiştim inanızlmaz regl ağrım vardı doktor adetimin düzene girmesi için duphaston yazmıştı Ama tabi nasıl kullanacağı mı söylememişti Eczacıyada sormamıştım Adet bitiminden sonra başlayıp adet olana Kadar kullanıyordum günde 1 defa olacak şekilde ve Her Ay Düzenli bir şekilde çocuk denememe rağmen Tutunmadı ama o Ay sadece 1 kere ilişki yaşadım Regılden Hemen 1 gün sonra birde genelde yumurtlama tarihlerim Reglimden 14 15 gün sonra olurdu ve o ay hamile kaldım Düşükte olmadı Betamda çok iyi Artmıştı.Ama İşte Bebekte Sorun olduğu için 32 haftalıkken kaybettim

Ve zaten Bu ilaç Adeti düzene sokmak la berabar bebeğin tutunmasınıda sağlıyor doktorum bu ay tekrardan yazdı bana döllenme olursa tutunur olmazsa ise adetin sökülür demişti

Ve zaten Bu ilaç Adeti düzene sokmak la berabar bebeğin tutunmasınıda sağlıyor doktorum bu ay tekrardan yazdı bana döllenme olursa tutunur olmazsa ise adetin sökülür demişti
Başınız sağ olsun. Allah sabırler versin. İnşallah yeniden sağlıklı aklı yerinde evlatlarınız olur. Embriyo oluşursa demek ki tutunmaya etkisi büyük.

Evet büyük düşük riski olanlara bile duphaston oneriliyor
Benim bu konuları konuşacak ne akraba ne arkadaşım var o yüzden burada okuyarak kafamda bi şeyleri yerleştiriyorum. Tanıdığım gebelik için doktora gider ilaçlarını saklardı, hamile kaldı yine nasıl kaldı sakladı, düşük riski vardı doktor ne yazdı neye iyi geliyor derdim saklardı, düşük yaptı yine ilaç işimi veya gidişatı sorunca saklıyor. Elinden ilacını veya tedavisini alacağım sandı galiba şimdi kimseye bir şey anlatmıyorum burada yazılanları gözlemliyorum. Allah inşallah sağlıklı çocuklarnasip eder size de bana da

Benim bu konuları konuşacak ne akraba ne arkadaşım var o yüzden burada okuyarak kafamda bi şeyleri yerleştiriyorum. Tanıdığım gebelik için doktora gider ilaçlarını saklardı, hamile kaldı yine nasıl kaldı sakladı, düşük riski vardı doktor ne yazdı neye iyi geliyor derdim saklardı, düşük yaptı yine ilaç işimi veya gidişatı sorunca saklıyor. Elinden ilacını veya tedavisini alacağım sandı galiba şimdi kimseye bir şey anlatmıyorum burada yazılanları gözlemliyorum. Allah inşallah sağlıklı çocuklarnasip eder size de bana da
Emin olun buradaki çoğu insan Aynı durumda.O yüzden bildiklerimi başıma gelenleri Neye neyin iyi geldiğini sürekli yazıyorum ve tabi merak ettikleriminde burda yanıtını alıyorum herzaman Rabbim kimseye muhtaç etmesin Ve sağlıklı sıhhatli Salih çocuklar nasip etsin.

Back
X