- 1 Aralık 2020
- 178
- 45
- 48
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam benimde bat 2 kasım bugün DPO 11 negatif çıktıArkadaşlar yarın dpo 12. Gün olacak erken gebelık testı yağdan çıkar mo acaba
Selam kızlar benim de bat 1 kasim hepimize bol şanslarSelam benimde bat 2 kasım bugün DPO 11 negatif çıktı![]()
Bende test yapmaya korkuyorum canm belırtın var mıSelam benimde bat 2 kasım bugün DPO 11 negatif çıktı![]()
Benimle aynıSelam kızlar benim de bat 1 kasim hepimize bol şanslar
Dpo nedir bu arada??![]()
Ayy teşekkür ederim yeni yeni şeyler öğreniyoruzBenimle aynıdpo yumurtlamadan sonraki günler canm sayılınca
Benım de aynı zamanlardı ovulasyon testınde bakalm nasıp olursaAyy teşekkür ederim yeni yeni şeyler öğreniyoruz.
Benim yumutalama 18 ekimi gösteriyordu ama ben 11 ve 19 ekimi tek değerlendirebildim nasipte varsa yakalamıştır bilmiyorum.
Belirtilerin var mı peki?
İğne kullanmadığın için 10-12 günde çıkar iğne kullansan yalancı pozitif görebilirsinOnları bilmiyorum canım normalde bel ağrım olmaz bakalım. En erken ne zaman çıkıyordu kanda beta
Hadi inşallah iyiye işaret olsun diyelim değerlendirmissen neden olmasınBenım de aynı zamanlardı ovulasyon testınde bakalm nasıp olursabenım kasıgımda ağrı var belımde Bıraz ağrı ve göğsüm şis bu belırtıler her ay oluyo ama farkı nasıl anlıcaz bılemıyorum
![]()
Rabbım sağlıcakla nasıp etsın hepımızeHadi inşallah iyiye işaret olsun diyelim değerlendirmissen neden olmasın
Bende bu ay hiçbir şey yokya da vücudumu dinlenmiyorum artık çünkü geçen ay öyle şartlandim ki regle 5 gün kala pempe akinti bile geldi iste yerleşme dedim değilmiş, bu ay saldım kismet artık, inan farkını bilmiyorum hiç tecrübem olmadi kasim ayı ile 4.yillim olacak evlilik ve çocuk denemem
![]()
Ah amin amin inşallah rabbim büyüktür vardır nasibimizde zamani bekliyoruzRabbım sağlıcakla nasıp etsın hepımızeama vücudu dınlıyoruz ama adetle belırtıler aynı olunca tabıkı kafalar karışıyor
hayırlısı olsun ınsallah
![]()
Belki de oldu ama tutunamadı canım nerden bilebiliriz ki.Hadi inşallah iyiye işaret olsun diyelim değerlendirmissen neden olmasın
Bende bu ay hiçbir şey yokya da vücudumu dinlenmiyorum artık çünkü geçen ay öyle şartlandim ki regle 5 gün kala pempe akinti bile geldi iste yerleşme dedim değilmiş, bu ay saldım kismet artık, inan farkını bilmiyorum hiç tecrübem olmadi kasim ayı ile 4.yillim olacak evlilik ve çocuk denemem
![]()
Canım normal regli belirtisi ama sanki yarın olcakmış gibi ilk kez bu kadar erken başladı nasip artık bilemiyorum çok ümidim kalmadıBende test yapmaya korkuyorum canm belırtın var mı
Benım kasık ve göğsümde ağrı şişlik var canım devam eden yarın sabahtan test yapayım dıyorum 12. Gün olacak ıkı belırtı de bırbırıne benzıyo umıtsızlık yok canmCanım normal regli belirtisi ama sanki yarın olcakmış gibi ilk kez bu kadar erken başladı nasip artık bilemiyorum çok ümidim kalmadı
Senin var mı?
Slm kızlar bende 3aydir çocuk düşünüyorum bugün bat günüm inşaallah bende hamileyimdirrBAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM![]()
Valla yakın arkadaşım gebe olduğunu böyle bir şey yaşayınca anlamış regl oluyorum sandım bir şey aktı diyor bir baktım hiçbir şey o zaman hamile olduğumu düşündüm demişti ama umut vermek gibi de olmasın her kadının belirtileri kendine özeldir sonuçta. Negatif gelirse yaşayacağınız o olumsuz duyguyu çok iyi biliyorum çünküKızlar çok sulu akıntı yaşayan var mı? Hayatımda ilk defa böyle bir anda su gibi akıntı boşandı çok şaşırdım. Kokusuz renksiz çok tuhaf.