Arkadaşlar pkosum bunu evliligimin 4 ayında doktor söyledi başka bir doktor değilsin dedi. Ne olur ne olmaz eşim sperm testi verdi fakat üroloji doktoru bizi yaniltarak gayet iyi dedi %5 ileri hızlı sperm oranına

neyse aklıma geldikçe çıldırıyorum. Tabi sorun bende diyerek kendime odaklanıyorum...mayıs ayında hsg çekildi bir tupte hafif yapisiklik vardı açıldı dedi doktorum. Temmuzda gebe kaldım 4 gün süren sevinçten sonra düşük yaptım. Bu arada devlette devam edeyim dedim ve tekrardan tüm testleri istedi hormon sperm vs bir de ne görelim asıl problem eşimdeymiş verikosel spermleri yüksek oranda etkiliyormuş. Bu arada bende ki pkos hafif hormonlar normal kilo iyi beslenme konusunda kendimi bildim bileli dikkatliyim hayatımda paket ürün gazlı içecek yoktur yüzüm bebek gibi sivilce vs hiç biri yok. Adetleri ise 38 en kötü 39 gunde bir olur. Vel hasıl kelam bu yazımı okuyacak herkese tavsiyem doktorlar bazen bizi anlamıyorlar işim ehline düşmek zor ama biz çok güçlüyüz Allahın izniyle  dünyaya bir insan getirmeyi planliyoruz. İcınıze sinene dek tek doktorla kalmayın umutsuzluğa düşmeyin bir gün bizde anne olacağız kızlar