• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 1-15 KASIM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻🙏🏻

Bazı ovulasyon testleri beta hcg ye de duyarlı olabilirmiş ama adet öncesi de lh ın arttığı yani ovulasyon testinin gebelik olmadan pozitifleştiği oluyormuş, ben bu sabah ikisiyle de yaptım adetime 6 7 gün var ovulasyon testi seninkine benzer ,çok çok silik bir gebelik çizgisi oldu gebelik testinde yarın ve öbür gün tekrar gebelik testi yapacağım eğer onlarda pozitiflik olursa demek ki öyle bir ihtimal varmış gerçekten
Anlamadım gebelik testiniz de mi silik çizgi cikti ovulasyon testinizde mi?

Korkulacak bir işlem değil ağrı bile hissetmiyorsunuz boşuna anestezi alıp gününüzü öldürmeyin bence,acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen karıncalanma dışında hiçbir şey hissetmedim
Ya oyle demeyin kisiden kisiye degisiyor:( ben anestezili girecektim son anda hemsire ikna etti bos yere almayin bilmem ne dedi anestezisiz girmis bulundum evet birkac dk suruyor ancak ben mahvoldum bir daha boyle girmem:(

Gebelik testi silik ovulasyon testi aynı sizin gibi yukarıdaki mesajlara eklemiştim yine ekleyeyim, burada şeyi gördüm belli olsun diye siyah beyaz yapıyorlar gebelik testini öyle de atayım ucu düz olan ovulasyon testi diğer ikisi aynı fotoğraf

Eklentiler

• 1000043295.webp
    1000043295.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 53
  • 1000043289.webp
    1000043289.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000043288.webp
    1000043288.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 48
Gebelik testi silik ovulasyon testi aynı sizin gibi yukarıdaki mesajlara eklemiştim yine ekleyeyim, burada şeyi gördüm belli olsun diye siyah beyaz yapıyorlar gebelik testini öyle de atayım ucu düz olan ovulasyon testi diğer ikisi aynı fotoğraf
Buraya atınca fotoğraf çok değişiyor sanki normalde bayağı belirgin özellikle siyah beyaz olanda yanlış mı yükledim acaba yeniyim

Ayyy bilmiyorum yaa benim regl guni yarin hiçbir belirtim de yok

Yerimizi alalımmm😇 ovu takibi yapan var mı? Ben ilk defa yapicam adet bitiminden hemen sonra mi baslamam gerekiyor bugün reglimin son günü.
Ben bu ay yaptım 1 kasımda pik oldu 17 si adet günüm bakalım ne olacak , bugün 3 kasım aşırı olmamakla birlikte kasık sol taraf ve arada seğirme gibi oluyor , özellikle ve bel ortam ağrıyor ama kafamı takmayacağım diye içim içimi yiyor

Ben 1 erken test dpo 10 da 1 kaset yaptım dpo 11 de ikiside negatif batta bıdaja mı yapsam ıcımden bir ses hala var dıyor 😭 hatta erkende çizgi görür gibi oldum yada görmek istediğim için de olabilir 😂 atmaya kıyamadım bat a 3-4 gün var awox aldım kargoda gelince yapsam mı bidaha 🥲 sadece kasıklarımda sayılı batmalar var birde 10 gun önce göbek deliğim etrafında yanma ve batma vardı dedim hatta göbeğim düştü galiba ama galiba yok bu ay elendim ilk ay denemem birde çok heyecanlıydım neyse ilk deneme olduğu için çok üzülmedim ama insan yine bi buruk oluyor 🥲🥲

Ben 1 erken test dpo 10 da 1 kaset yaptım dpo 11 de ikiside negatif batta bıdaja mı yapsam ıcımden bir ses hala var dıyor 😭 hatta erkende çizgi görür gibi oldum yada görmek istediğim için de olabilir 😂 atmaya kıyamadım bat a 3-4 gün var awox aldım kargoda gelince yapsam mı bidaha 🥲 sadece kasıklarımda sayılı batmalar var birde 10 gun önce göbek deliğim etrafında yanma ve batma vardı dedim hatta göbeğim düştü galiba ama galiba yok bu ay elendim ilk ay denemem birde çok heyecanlıydım neyse ilk deneme olduğu için çok üzülmedim ama insan yine bi buruk oluyor 🥲🥲
Regl olmadığımız sürece hakkımız var bence ben de ilk kez bugün yaptım bana ve chat gbt ye silik bir çizgi var gibi geldi 😅 ben aslında bat ımı tam hesaplayamadım geçen sefer 10 ekim sabah oldum çatlama da 24 ekim sabah oldu ağrısını falan çok net hissettim ovulasyon testi ile de takip ettim takvim uygulamasında çatlama 26 ekim adet 10 kasım diyor acaba benim bat 8 kasım mı oluyor şimdi

Benim 21 ekim idi ,kızlar ovulasyon testi ile gebelik öğrenen varsa yazsın bizi kurtarın bu meraktan🤭
Daha bugün yaptim tekrarsan ovülasyon testi. Yumurtlama da bile t çizgisi hu kadar koyu çıkmıyordu😆 kan verdim sonuç bekliyorum. Benim gebelik testlerim de silik çıktı

Eklentiler

• IMG_7223.webp
    IMG_7223.webp
    103 KB · Görüntüleme: 45
Back
X