Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar hayıt suyu konusu geçmişken benimde aklıma geldi bende 1bucuk yıldır deneyip klomen çatlatma iğnesi kullanıp hiç bir gebelik oluşmamıştı aktardan hayıt ektratı karışımı alıp sabah aksam içmistim 15 gün yumurtlama olunca bıraktim o ay gebelik oluştu dış gebelikle sonlandı bu ayda kullandım ümitliyim bana iyi geldigini düşünüyorum

Merhaba hanimlar BAT 10-15 Kasım olanlar beraber bekleyelim hadi 😊 Kullandığınız kür veya ilaç var mı ? Kac yıldır gebelik istiyorsunuz? Daha önce hiç gebe kaldınız mı ? 💫

Sevm57 Sevm57 15 Kasım
@sz969 Kasım
@arvenelendil12 Kasım
@greengirl110 Kasım
@- Janna -5-12 Kasım
mboncuk mboncuk 15 Kasım
H a s s a H a s s a 18 Kasım
@Gulsenmug347 Kasım
@Kindergarden267 Kasım
@MiLissy9 Kasım
@arin1610 Kasım
-- Blabla -- -- Blabla -- 10 Kasım
@Yolculuksever12 Kasım
@deros847-8 Kasım
@Minnakpandam12 Kasım
@fifii10 Kasım
@Pikachu_11 Kasım
@Queenkbr15 Kasım
@Bahar_Darcan486 Kasım
@yorgun777715 Kasım
@zeynepmuratselo12 Kasım
@Teach_11 Kasım
@Esen636310 Kasım
@Ales6714 Kasım
11 Kasım Kübranurs

Hanımlar hayıt suyu konusu geçmişken benimde aklıma geldi bende 1bucuk yıldır deneyip klomen çatlatma iğnesi kullanıp hiç bir gebelik oluşmamıştı aktardan hayıt ektratı karışımı alıp sabah aksam içmistim 15 gün yumurtlama olunca bıraktim o ay gebelik oluştu dış gebelikle sonlandı bu ayda kullandım ümitliyim bana iyi geldigini düşünüyorum

İnşallah saglıklı gebeliklere de vesile olur

Benim de soğan kürümün son günü. Yarın aslan pençesi çayına başlayacağım. Sağlıklı gebeliklerimiz olsun inşallah 🥰

Merhaba 🌺 benimde bat 11 Kasım. Adetim bittikten sonra gün aşırı değerlendirdik. Üç aydir istiyoruz. Umarım bu ay müjdeli haber alırız. Şimdiden bulantı olur mu bilmiyorum ama . Gün içerisinde ara ara bulantı yaşamaya başladık bugün ?

bisey desem size belki sacma gelebilir gecen ay reglime 5 gun kala karbonat testi gormustum onu yaptim hic bi tepki vermemisti az once yine yaptim baya köpürdü hareketli 😀 demis miydim psikolejim bozuk diye 😂

Merhaba 🌺 benimde bat 11 Kasım. Adetim bittikten sonra gün aşırı değerlendirdik. Üç aydir istiyoruz. Umarım bu ay müjdeli haber alırız. Şimdiden bulantı olur mu bilmiyorum ama . Gün içerisinde ara ara bulantı yaşamaya başladık bugün ?

İnşallah vardır. 🌸 Bulantılar için erken ama bazen olabılıyormus. Psıkolojık de olabılır 😊
Az kalmış zaten yakında belli olur. Gönlüne göre olsun 😊😊

bisey desem size belki sacma gelebilir gecen ay reglime 5 gun kala karbonat testi gormustum onu yaptim hic bi tepki vermemisti az once yine yaptim baya köpürdü hareketli 😀 demis miydim psikolejim bozuk diye 😂

Ben şuan neye işesem köpürür 🤣🤣 enfeksıyonm var cnku 😬 yapmayın bole seyler 🤣😂

hamiş anneler bize bi kabartma tozu testini yapsalarda anlatsalar para vermekten biktim teste 😀 gecen ay 5 gun kala yine yapmistim hic bi tepki vermemisti .. az once aklima dustu bi yapim dedim kopurdu bayada hareketliydi anlamadim 🙄

Ben şuan neye işesem köpürür 🤣🤣 enfeksıyonm var cnku 😬 yapmayın bole seyler 🤣😂

hamiş anneler bize bi kabartma tozu testini yapsalarda anlatsalar para vermekten biktim teste 😀 gecen ay 5 gun kala yine yapmistim hic bi tepki vermemisti .. az once aklima dustu bi yapim dedim kopurdu bayada hareketliydi anlamadim 🙄

Çamaşır suyu testi de var 🤣🤣 ya diyorum ki idrar zaten asidik bir şey her zaman köpürtmesi gerekmiyor mu?

Sennde ıkıncı olacak sanrm nasip olursa benm de öyle ama sanki hc tecrübe yasamadm ya da basımdan gecmemskı surekli erken gebelık belırtıleri arastryorm ama oyle bsey yok aslnda ısın özü tek hamılelık belirtisi adet olmamak ve testın pozitf ckması 🤣

Sennde ıkıncı olacak sanrm nasip olursa benm de öyle ama sanki hc tecrübe yasamadm ya da basımdan gecmemskı surekli erken gebelık belırtıleri arastryorm ama oyle bsey yok aslnda ısın özü tek hamılelık belirtisi adet olmamak ve testın pozitf ckması 🤣
zaten bu site beni alt ust etti bildigim seyleride unutturdu bana 😂

Back
X