Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sennde ıkıncı olacak sanrm nasip olursa benm de öyle ama sanki hc tecrübe yasamadm ya da basımdan gecmemskı surekli erken gebelık belırtıleri arastryorm ama oyle bsey yok aslnda ısın özü tek hamılelık belirtisi adet olmamak ve testın pozitf ckması 🤣
ha bu arada 2. degil 3. olcak 😀

bugun cocugu okuldan aldim ordan anneme gectim kizi aldim nasil yol yurudum anlatamam belim ve kasiklarim cok agriyo bacagima vuruyo regl geliyo herhal karbonati birakip uzanicam ugrasamam 😂

Ankarada mı yasıyorsun. Bende ordayım 🤣🤣

suan annemdeym gerçi şehir dısında bende oğlusumla. Bu ay benden bse çıkmaz 20 gun kalırım . 😂 😂 😂 Ama aralık da istikrarlı sekılde devam 😂🤣

Anladım canım benim de diğer ay rahim filmi çekelim dedi doktor, anestezili mi çektirdiniz.. Şükür temiz çıkmış.🙏 Ovulasyonla denediniz mi hiç.
Ben anestezili çektirdim özelde 1100tl..şükür çok kolaydı hiç ağrı sızı kanama olmadı..ovülasyonu 8 aydır deniyorum artık ustalaştım 🤣🤣

Ben de ilk aylar lekelenme olduğunda çok umutlanıyordum..ama artık azıcık dahi bir leke görsem umutlarım bitiyor. 3 gün önceden başlıyor hep lekelenmeler
Benim 1 gün önceden başlıyo adet oldum bende elendim aşılama olcam artık napalım nasip değilmiş

Benim Çarşamba günü 12.gunumdu 16mm olmuş bu gece çatlatma ignesini ol dedi iğneyi Çarşamba akşam 9da vurdum bu sabah 9da da 36.saat doldu hafif bı batma şeklinde oldu çatladimi catlamadimi anlamadım :KK43:
Hemen şey yapma çatlatma iğnesinden kaynaklı da oluyo bazen ben daha önce çatlatmada vurunmuştum benimde batmalar kaşık ağrılarım olmuştu tabi bu sende çatlamazsın anlamına gelmiyor belki de çatlıyor bilemeyiz ben bana olanı anlattım yumurtam büyüdü çatlamadı o ay stres yapma ama canım umarım senin ki çatlamıştır🙏🏻

Kızlar reglime 2 gün kaldı erken gebelik testi yaptım negatif ilk defa bir eczacı bana “After 10” adında bir gebelik testi verdi daha önce duyan var mı ?

Ben anestezili çektirdim özelde 1100tl..şükür çok kolaydı hiç ağrı sızı kanama olmadı..ovülasyonu 8 aydır deniyorum artık ustalaştım 🤣🤣
Ooo kime diyorum ben maşşallah 8 ay iyi sabretmişsiniz 🤣🤣 3 ay yaptım strese soktu beni daha çok ama onsuz da net anlaşılmıyor önümüzdeki ay tekrar ovulasyonla denicem sanırım 🤭

Ankarada mı yasıyorsun. Bende ordayım 🤣🤣

suan annemdeym gerçi şehir dısında bende oğlusumla. Bu ay benden bse çıkmaz 20 gun kalırım . 😂 😂 😂 Ama aralık da istikrarlı sekılde devam 😂🤣
evet ankaradayim bunaldim artik ya saldım iyice hakkimizda hayirlisi olsun insallah

Hemen şey yapma çatlatma iğnesinden kaynaklı da oluyo bazen ben daha önce çatlatmada vurunmuştum benimde batmalar kaşık ağrılarım olmuştu tabi bu sende çatlamazsın anlamına gelmiyor belki de çatlıyor bilemeyiz ben bana olanı anlattım yumurtam büyüdü çatlamadı o ay stres yapma ama canım umarım senin ki çatlamıştır🙏🏻
Umarım canım göbek altimda bı gerginlik bı batmalar var oksurunce falan kasılıyor akintida beyaz yumurta akı gibi şeffaf lavaboda peceteye silince geldi çamaşıra bulaşacak kadar çok değil

Umarım canım göbek altimda bı gerginlik bı batmalar var oksurunce falan kasılıyor akintida beyaz yumurta akı gibi şeffaf lavaboda peceteye silince geldi çamaşıra bulaşacak kadar çok değil
Benimde öyle geliyordu beyaz çatladığı zamanlar ama akıntım çok geliyordu bende çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyordum

İyi akşamlar hanımlar😊 benimde bat 14 kasım . Ağustos’ta kürtaj oldum 2 regl korunduk inşallah bu ay yine güzel sonuçlanır 🤲🏻 Sol kasıkta batma ve ağırlar var. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin, kucağımız boş kalmasın🤲🏻

Back
X