- 8 Şubat 2018
- 951
- 2.051
- 113
- 35
Allah dualarımızı kabul etsin kardeşim. Bir an önce özlemimizi dindirsin hayırlısıyla.İnşallah bu ay olurdua etcem sizn için ve kendim için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah dualarımızı kabul etsin kardeşim. Bir an önce özlemimizi dindirsin hayırlısıyla.İnşallah bu ay olurdua etcem sizn için ve kendim için
![]()
Hemde nasıl.her ay gebelik belirtisi yasayip yine yeniden regl olmak can sıkıcı ...
Anladım belki kaliteli bir yumurta değildir 20 21mm olanlar var 16mm benimki ondandır belkiBenimde öyle geliyordu beyaz çatladığı zamanlar ama akıntım çok geliyordu bende çalıştığım için mecbur günlük ped kullanıyordum
Arkadaşım bende iki hafta önce kimyasal geçirdimAnladim bende 2 hafta once kimyasal gecirdim malesefbakalim simdi 2 haftam kaldi insallah bu ay saglikli olur da
![]()
Doktor kontrol etti benimkini çatladığını o gözlemledi zaten akıntın olabilir bu zamanda demişti ağrında olabilir benim işimde yeri geliyo ayakta kalıyoruz ayakta ister istemez haliyle geliyo akıntı adet gibi gelmiyor du evde olmadım için ıslaklık rahatsız ediyo o yüzden günlük ped kullandımAnladım belki kaliteli bir yumurta değildir 20 21mm olanlar var 16mm benimki ondandır belki![]()
Bende de bulantı var nedense benımde 12 kasım bat ve adet olcakmıs gibi karın ağrısıMerhababenimde bat 11 Kasım. Adetim bittikten sonra gün aşırı değerlendirdik. Üç aydir istiyoruz. Umarım bu ay müjdeli haber alırız. Şimdiden bulantı olur mu bilmiyorum ama . Gün içerisinde ara ara bulantı yaşamaya başladık bugün ?
Bende aşırı bi göğüs ağrısı var ama çok umudum yok.10 kasimcilar 5 gunumuz kaldi durumlar ne![]()
5 gün varmış ama biraz daha bekle arkadaşım yeni hamile 5 gün önce o akıllı test yapıyo negatifi sonra adeti 1 hafta geçiyo test yapıyo pozitif adet olana kadar her zaman umut vardır Benim de ilk defa kendisi femera ile çatladı ama tutmadı sen gibiyim benim de 1.5 yıl oldu şimdi doktora geldim aşılama için ön kontroller kist var mı oluşmuş mu bakacak bakalım inşallah yoktur5 gün var ama erken gebelik testi yaptım kalbim kadar temiz en ufak Bi çizgi yok.. Bu ay da hayal kırıklığıkeşke doktor iğne vursaymış doktor çoğul gebelik riskine karşı vermiyorum diyo. Çoğul olsun nolcak.. Şu bir yıl da henüz hiç bir şekilde gebelik olmadı bence tutunma da sıkıntı var sanırım
![]()
Evet adet olana kadar hep umut var beş aydır hiç erken test yapmadım hep adeti bekledim. Bu ay klomen kullanınca ve doktor çok güzel 4 tane sağlıklı Yumurta oluşmuş deyince beklenti içine girdim sanırım.. İnşallah kist Vs oluşmamıştır haber ver sürecini lütfen.. Allahım hepimizin yardımcı olsun5 gün varmış ama biraz daha bekle arkadaşım yeni hamile 5 gün önce o akıllı test yapıyo negatifi sonra adeti 1 hafta geçiyo test yapıyo pozitif adet olana kadar her zaman umut vardır Benim de ilk defa kendisi femera ile çatladı ama tutmadı sen gibiyim benim de 1.5 yıl oldu şimdi doktora geldim aşılama için ön kontroller kist var mı oluşmuş mu bakacak bakalım inşallah yokturVakit kaybetmek istemiyorum
Amin inşallah hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz artık bazen dalga geçiyorum ya ne uzak yoldan geliyorsun bebeğim kestirmeden gel uzun yolu seçme diyeEvet adet olana kadar hep umut var beş aydır hiç erken test yapmadım hep adeti bekledim. Bu ay klomen kullanınca ve doktor çok güzel 4 tane sağlıklı Yumurta oluşmuş deyince beklenti içine girdim sanırım.. İnşallah kist Vs oluşmamıştır haber ver sürecini lütfen.. Allahım hepimizin yardımcı olsun![]()
Ahh ah ben de pat diye hamile kalabilenlere imreniyorum.. Ne kadar kolay gibi görünen bir şey bazılarımız için sınav haline dönüşüyor.. Her ay farklı ruh hallerindeyim Bi senin gibi gülüp dalgaya aldığım zamanlar oluyor Bi karalar bağlayıp umutsuzluğa düştüğüm.. İnşallah hepimiz kavuşuruz miniklerimizeAmin inşallah hepimiz minik mucizelerimize kavuşuruz artık bazen dalga geçiyorum ya ne uzak yoldan geliyorsun bebeğim kestirmeden gel uzun yolu seçme diye![]()
Bende aynıyım yeri geliyo ağlıyorum doktor dan çıktım doktor yumurtalıkların öncekine göre çok çok iyi haldeler femera dan sonra şenlenmişler dedi ayın 15 de randevu verdi ultrasonda yine bakcak o gün kist var mı diye duruma göre de aşılama yapabilir de yapmayabilir de yapmazsa başka bi gün kesecekAhh ah ben de pat diye hamile kalabilenlere imreniyorum.. Ne kadar kolay gibi görünen bir şey bazılarımız için sınav haline dönüşüyor.. Her ay farklı ruh hallerindeyim Bi senin gibi gülüp dalgaya aldığım zamanlar oluyor Bi karalar bağlayıp umutsuzluğa düştüğüm.. İnşallah hepimiz kavuşuruz miniklerimize![]()
Oh bu iyi haber çok sevindim iyi durumda olmasına.. Hadi bakalım en güzel şekilde sıkıntısız ilerlesin süreçlerimiz inşallahBende aynıyım yeri geliyo ağlıyorum doktor dan çıktım doktor yumurtalıkların öncekine göre çok çok iyi haldeler femera dan sonra şenlenmişler dedi ayın 15 de randevu verdi ultrasonda yine bakcak o gün kist var mı diye duruma göre de aşılama yapabilir de yapmayabilir de yapmazsa başka bi gün kesecek
İnşallah hepimiz güzel ilerleriz umarım ya rabbim bizi evlatsızlıkla sınamasınOh bu iyi haber çok sevindim iyi durumda olmasına.. Hadi bakalım en güzel şekilde sıkıntısız ilerlesin süreçlerimiz inşallah![]()
Anladım hayırlısı ya 14gun sonra belli olur artık nasipDoktor kontrol etti benimkini çatladığını o gözlemledi zaten akıntın olabilir bu zamanda demişti ağrında olabilir benim işimde yeri geliyo ayakta kalıyoruz ayakta ister istemez haliyle geliyo akıntı adet gibi gelmiyor du evde olmadım için ıslaklık rahatsız ediyo o yüzden günlük ped kullandım
Benim arkadaşın yumurtası 13 ml di doktor bu ay olmaz demiş..döllenmiş hamileAnladım belki kaliteli bir yumurta değildir 20 21mm olanlar var 16mm benimki ondandır belki![]()
Öncelikle testin markası nedir .eğer prodoctorsa hek ümitlenmeyin..bi çizgi göremedim canım kurumadırKızlar bu sabah test yaptım çok ince silik bir çizgi görüyorum bi bakar mısınız sizde. Kuruma çizgisi dedikleri bu mu? Umutlanmalı mıyım?
Evet o markaÖncelikle testin markası nedir .eğer prodoctorsa hek ümitlenmeyin..bi çizgi göremedim canım kurumadır![]()