- 26 Aralık 2020
- 433
- -180
- 18
Evet canım ateşim hafif yüksek gibi hala, ıslaklık, göğüste koyulaşma vsBelirtilerin var mıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım ateşim hafif yüksek gibi hala, ıslaklık, göğüste koyulaşma vsBelirtilerin var mıydı
Anladım canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahEvet canım ateşim hafif yüksek gibi hala, ıslaklık, göğüste koyulaşma vs
Ben dayanamayıp yaptım bugün sonuç negatifBen de beklemekten yanayım. Bat 1 gün geçti ama hsg çektirmiştim bu ay belki ondandır. Bir hafta geçerse test yapacagım bakalımUmarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
![]()
Zamanı gelmemiş demek, mucizeniz size ömümüzdeki ay saglıkla göz kırpar umarım. Ben daha yapmadım olacak mıyım, hamilelik olabilir mi hiçbilmiyorum, öyle bekliyorumBen dayanamayıp yaptım bugün sonuç negatif![]()
Yaaa hayirli olsuuumnKızlar bat 14 Kasım saat 8 gibi test yaptım pedictor marka yanılma payı var mı acaba daha önce bu testle öğrenen doğru sonuç alan? Hemen ikinci çizgi belirdi
Siz benim gibi yapmayın bir kaç gün daha bekleyin umarım siz güzel haberi alırsınızZamanı gelmemiş demek, mucizeniz size ömümüzdeki ay saglıkla göz kırpar umarım. Ben daha yapmadım olacak mıyım, hamilelik olabilir mi hiçbilmiyorum, öyle bekliyorum![]()
Amin inşallah canımYaaa hayirli olsuuumnbu kadar netken yanilma payi zor olur bende bu marka test yapmistim hayali cok cok silik cizgi cikiyodu o yanlisti ama bu bildigin pozitif
rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmm
![]()
Cok zor zamanlarmisAmin inşallah canım1 kimyasal gebelik 1 tane de 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum ağustosta 2 regl dönemi korunma vermişti doktor bu ay bırakmıştık korunmayı inşallah sağlıkla ilerler
. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda sağlıkla inşallah
![]()
Sagliklisi olsun insallaaaahhMerhabalar, 29 yaşımdayım ben de.. 2 yıldır istiyoruz, şimdiye kadar hiç olmadıinşallah hepimizin olur
![]()
Hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinİnanamıyorummm ÇİFT ÇİZGİ![]()
Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsinCok zor zamanlarmisben 1 kimyasal gecirmeme ragmen yıkılmıştım
bu gebeliginiz sagliklinolurnguzel sonuclanir insallaaaaaaahhh
![]()
Belirti var miydi?Amin inşallah canım Rabbim herkese nasip etsin![]()
2 gunde 2 katindan daha fazla olmuşNasıl kızlar
Tebrik ederim canımİnanamıyorummm ÇİFT ÇİZGİ![]()
Aminnn çok teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsinTebrik ederim canımçok sevindim adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah