Gebeliğe Hazırlık BAT 10- 15 Kasım olanlar beraber bekleyelim 😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 14 Kasım saat 8 gibi test yaptım pedictor marka yanılma payı var mı acaba daha önce bu testle öğrenen doğru sonuç alan? Hemen ikinci çizgi belirdi

Eklentiler

• 4807448F-82AB-47D0-8238-3D4CC7578E5B.webp
    4807448F-82AB-47D0-8238-3D4CC7578E5B.webp
    24 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bat 14 Kasım saat 8 gibi test yaptım pedictor marka yanılma payı var mı acaba daha önce bu testle öğrenen doğru sonuç alan? Hemen ikinci çizgi belirdi
Yaaa hayirli olsuuumn😍🤩 bu kadar netken yanilma payi zor olur bende bu marka test yapmistim hayali cok cok silik cizgi cikiyodu o yanlisti ama bu bildigin pozitif 🤩🤩🤩🤩 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmm😍

Zamanı gelmemiş demek, mucizeniz size ömümüzdeki ay saglıkla göz kırpar umarım. Ben daha yapmadım olacak mıyım, hamilelik olabilir mi hiçbilmiyorum, öyle bekliyorum 🤷🏻‍♀️
Siz benim gibi yapmayın bir kaç gün daha bekleyin umarım siz güzel haberi alırsınız

Yaaa hayirli olsuuumn😍🤩 bu kadar netken yanilma payi zor olur bende bu marka test yapmistim hayali cok cok silik cizgi cikiyodu o yanlisti ama bu bildigin pozitif 🤩🤩🤩🤩 rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmmm😍
Amin inşallah canım 🤲🏻😍😍 1 kimyasal gebelik 1 tane de 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum ağustosta 2 regl dönemi korunma vermişti doktor bu ay bırakmıştık korunmayı inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻🧿. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda sağlıkla inşallah 🤲🏻😍😍🥰

Amin inşallah canım 🤲🏻😍😍 1 kimyasal gebelik 1 tane de 9 haftalık kalbi durdu kürtaj olmuştum ağustosta 2 regl dönemi korunma vermişti doktor bu ay bırakmıştık korunmayı inşallah sağlıkla ilerler 🤲🏻🧿. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda sağlıkla inşallah 🤲🏻😍😍🥰
Cok zor zamanlarmis 🥺 ben 1 kimyasal gecirmeme ragmen yıkılmıştım 🤷‍♀️ bu gebeliginiz sagliklinolurnguzel sonuclanir insallaaaaaaahhh🤩

Merhabalar, 29 yaşımdayım ben de.. 2 yıldır istiyoruz, şimdiye kadar hiç olmadı:KK43: inşallah hepimizin olur 🧡
Sagliklisi olsun insallaaaahh🤲 bende 1.5 senedir istiyodum hep derdim bende sorun var heralde kimyasalda olsa boş gebelikte olsa hic biri olmadi bu kadar zamanda diyodum en sonunda pozitif gordum ama kimyasala döndü malesefff 😔

Bat a 4 gün var ovulasyon testim böyle cikti normal gebelik testi yaptim cikmadi ama umutlanmali miyim sizce 🤔 2 gun onceye kadar yok gibiydi gozle zor gorunur cizgi vardi

Eklentiler

• 20211112_122538.webp
    20211112_122538.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 64
Back
X