- 18 Eylül 2025
- 25
- 9
- 1
- 25
Fotoğrafta çok net değil ama gözle bakınca direk farkediliyor aşağı doğru daha silik amaEki Görüntüle 3655653
Kızlar testime bi bakabilir misiniz bat 17 ekim meraktan sabredemeyip test yaptım bişey çıkmasınıda beklemiyordum ama ilk 2 dkda böyle çıktı var mı sizce birşey yoksa test mi bozuk acaba
hayırlısını mı isteseniz yanı erkek kız ne fark eder sağlıkla hamile kalın daMerhaba benim de bat 17 ekim ,tahmini ovulasyon 3 ve 4 ekim ,erkek bebek istiyorum
Merhaba evet var bence ben görüyorum hayırlı olsunEki Görüntüle 3655653
Kızlar testime bi bakabilir misiniz bat 17 ekim meraktan sabredemeyip test yaptım bişey çıkmasınıda beklemiyordum ama ilk 2 dkda böyle çıktı var mı sizce birşey yoksa test mi bozuk acaba
Ovulasyon testinde 2 ekimde pik gördüm 1 ekimdeki randevumdada 24 mm yumurtam olduğunu söylemiçti doktor. Kasıklarımda hafif kramp oldu bir de normalde pek sivilcem olmaz adet döneminde olur sadece 1-2 gündür aşırı sivilcelendim. Onun dışında bir belirtim yok. Çok teşekkür ederimMerhaba evet var bence ben görüyorum hayırlı olsunherhangi bir belirtiniz var mıydı bide yymurtlama ne zaman oldu
hangi markaEki Görüntüle 3655653
Çok erken yapmışsın testi canım. Yarın sabah tekrar yap testi bakalım aynı mı çıkıcak yineOvulasyon testinde 2 ekimde pik gördüm 1 ekimdeki randevumdada 24 mm yumurtam olduğunu söylemiçti doktor. Kasıklarımda hafif kramp oldu bir de normalde pek sivilcem olmaz adet döneminde olur sadece 1-2 gündür aşırı sivilcelendim. Onun dışında bir belirtim yok. Çok teşekkür ederiminşallah vardır. çokta umutlanmak istemiyorum sonrası hayal kırıklığı oluyor
Kesin var bence kan ver canımmmOvulasyon testinde 2 ekimde pik gördüm 1 ekimdeki randevumdada 24 mm yumurtam olduğunu söylemiçti doktor. Kasıklarımda hafif kramp oldu bir de normalde pek sivilcem olmaz adet döneminde olur sadece 1-2 gündür aşırı sivilcelendim. Onun dışında bir belirtim yok. Çok teşekkür ederiminşallah vardır. çokta umutlanmak istemiyorum sonrası hayal kırıklığı oluyor
Benimde bat 17 ekim de test icin cok erken test markası nedirEki Görüntüle 3655653
Softec marka evet çok erken yaptım zaten çıkmaz diyerek ama böyle de çıkınca şaşırdım anlayamadım bakalım işteyim eve gidince tekrar yapacağımhangi marka
Tabiki öyle, bi oğlum olmuş olsaydı bi de kızım olsun derdim .tabiki hayırla ve sağlıklahayırlısını mı isteseniz yanı erkek kız ne fark eder sağlıkla hamile kalın da
Şu an 1 kızım var rabbimin emaneti,Allah onu bağışlasın. Bir de oğlum olsun isterim sonuçta 2 çocuk planladık ne olursa olsun cinsiyetiTabiki öyle, bi oğlum olmuş olsaydı bi de kızım olsun derdim .tabiki hayırla ve sağlıkla
hiç duymadım yine de daha güvenilir markalarla deneyin üzülmemeniz adınaSoftec marka evet çok erken yaptım zaten çıkmaz diyerek ama böyle de çıkınca şaşırdım anlayamadım bakalım işteyim eve gidince tekrar yapacağım
İnşallah canım merhabalarMerhabalar bende yerimi alayım son adet baslangıcı 3 ekimdi bat 30unda gözüküyor. Bu topic hepimize şans getirsin
Afet döngün kaç gün ben 5 Ekim adet oldum bugün son günümfğ bat 30Merhabalar bende yerimi alayım son adet baslangıcı 3 ekimdi bat 30unda gözüküyor. Bu topic hepimize şans getirsin
Evet inşallaj aklıma geldıkce bende dınlemeye calısıyorumO zaman manifest yapalım bu ay hamileyizz inşallah rabbim önündeki engelleri kaldırsın sağlıcakla evlatlar nasip etsin bolca Meryem süresi oku lütfen
Amh değeriniz kaç acaba ?Bende Ekim için çabalıyorum ovulasyon testi yapıyorum bat 15 Ekim ama daha pik görmedim bakalm inofolic yumurta geliştirici kullanıyorum pcos var bende ve yumurtaliklarim gelişmiyor küçük dedi doktor haftaya randevum var amh yüksek bende bklm umutla denemeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?