Ne dusunecegimi şaşırdım açıkçası hissediyorum sanki ama çok hayal kirikligi oldu. Bir de simdi bu akintiyi gorunce iyice gitti bende. Biliyorum yerlesme de olabilir ama regl gibi sanki. Hayırlısı diyelim.Bende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe olduguma
Kuzucum sende bursadaydın eşin için de test yaptırdın mı ?Psikolojik aşkım kesin ya saldım ben bi şekilde salabildim kendime zaman verdim şubata kadar
Adetten önceki gün muayene mi oldunuz bişey dedimi doktor bakınca acaba melisa hanım hani gebelik olabilir vardır gibisindenBende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe olduguma
İnşallah ya iki gündür farklı marka testlerle çok çok silik çıkıyor ne zaman belirginleşir acabaBu fotonun rengi ile oynadım gördüm canım çizgiyi ben hadi insallah vardır yaa hamişlerimiz çoğalsın
Hadi insallah bebiş haberi olsun yarın akşam ya da cuma sabahı yaparsın canım beta zaten 48 saatte bir yükseliyorOf çok heyecanlandım ya
İnşallah ya iki gündür farklı marka testlerle çok çok silik çıkıyor ne zaman belirginleşir acaba
Valla yarın son bi test yapıp kan vermeyi düşünüyorum bekleyemiyorum adetin geçmesiniHadi insallah bebiş haberi olsun yarın akşam ya da cuma sabahı yaparsın canım beta zaten 48 saatte bir yükseliyor
Yumurtalamadan kaç gün geçti 9 gün kandada idrarda da çıkması için çok erken sankiBu ilk 5 dakika sonrasında daha da koyulaştı days doctor test kandan baktırdım 0.2 adete 9 gün var yükselir mi
İki ginde bir iki katina cikiyor hcg dayanabilirseniz iki gun sonra daha koyu cikmaliOf çok heyecanlandım ya
İnşallah ya iki gündür farklı marka testlerle çok çok silik çıkıyor ne zaman belirginleşir acaba
17 ekim yumurtlama günümdü 5 gün anca geçmişYumurtalamadan kaç gün geçti 9 gün kandada idrarda da çıkması için çok erken sanki
Cumaya kadar beklicem sanırım ya ama çok farklı hissediyorum yumurtlamadan beridir beyaz akıntım var hiç kesilmedi normalde böyle olmazdı bilmiyorum 8 aydır bekliyorum onun gerginliği sabırsızlığı var üstümdeİki ginde bir iki katina cikiyor hcg dayanabilirseniz iki gun sonra daha koyu cikmali
Yumurta rahme döllendikten 6-10 gün sonra yerleşiyormuş. Yani daha rahimde bile değildir ki hcg artsın. Benim de 7 gün oldu ve sabırsızlıkla beklemeye çalışıyorum.17 ekim yumurtlama günümdü 5 gün anca geçmiş
Ay yani yükselebilme ihtimalı var demi inşallah vardır sende deYumurta rahme döllendikten 6-10 gün sonra yerleşiyormuş. Yani daha rahimde bile değildir ki hcg artsın. Benim de 7 gün oldu ve sabırsızlıkla beklemeye çalışıyorum.
O kadar iyi anliyorum ki bende iki dk da bir kanamam artiyor mu diye bakiyorum. Benim regl muhtemelen. Siz farkli testlerde de silik gormussunuz, hamilesiniz muhtemelen. Kanda da cikar aslinda idrar da varsa yarin kana da bakabilirsiniz.Cumaya kadar beklicem sanırım ya ama çok farklı hissediyorum yumurtlamadan beridir beyaz akıntım var hiç kesilmedi normalde böyle olmazdı bilmiyorum 8 aydır bekliyorum onun gerginliği sabırsızlığı var üstümde
Ya forumlarda falan o kadar çok kimyasal vb şey okudum ki korkuyorum çok şey bilmekte kötüymüşO kadar iyi anliyorum ki bende iki dk da bir kanamam artiyor mu diye bakiyorum. Benim regl muhtemelen. Siz farkli testlerde de silik gormussunuz, hamilesiniz muhtemelen. Kanda da cikar aslinda idrar da varsa yarin kana da bakabilirsiniz.
Hepsi bir dertYa forumlarda falan o kadar çok kimyasal vb şey okudum ki korkuyorum çok şey bilmekte kötüymüş
Benimde 16 Ekim pik gün başladı 17 Ekim çatalama oldu17 ekim yumurtlama günümdü 5 gün anca geçmiş
Hayırlısı olur inşallah bat ne zamanBenimde 16 Ekim pik gün başladı 17 Ekim çatalama oldu
2 Kasım sizinHayırlısı olur inşallah bat ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?