Ya yarin bat zaten bekleyeyim dedim ama dayanamayip aksam yapıcam galibaTest yaptın mııı
Keşke hemen sonucu öğrenebilsek sınav zamanlarına geri döndük vallaAynıyız sizinle bakalım nekadar dayanabileceğiz test yapmamak için
Ya yarin bat zaten bekleyeyim dedim ama dayanamayip aksam yapıcam galiba
Ben goremedim ama bat kaçtı? Beni gaza getirdin aksam yapayim nolcaksa olsun
25 benimBen goremedim ama bat kaçtı? Beni gaza getirdin aksam yapayim nolcaksa olsun
Sabah ilk idrarla mi denedin? Oyle yapmadiysan sabah bi öyle dene. Burda cok silik olumca gozukmuyor maalesef25 benim
İlk idrarla denedim ışığa tutunca falan görünüyordu ama kaldıkça belirginleşti fotoda görünmüyorSabah ilk idrarla mi denedin? Oyle yapmadiysan sabah bi öyle dene. Burda cok silik olumca gozukmuyor maalesef
Kesin hamilesiniz siz bende de aynı belirtiler vardı hamileyimKızlar ben de bi haller var test yapmaya korkuyorum. Adete 10 gun kala göğüs kasik ağrım basladi. 10 gündür ertesi gun regl olacakmış gibi dolasiyorum. Bugun adete 2 günüm var beyaz kremsi bir akıntı farkettim. Pazar test negatif çıktı. Yine psikolojik olarak belirti mi buluyorum bilmiyorum ama goguslerime dokunamayacak kadar cok ağrıyor. Kac aydir hiç böyle olmadi. Bir de sol kasigima ara ara igne batiyormus gibi oluyor.
test biraz erken olmuş kuzum ya belkide daha net cıkar 24 ekimde falan yapsaydınİlk idrarla denedim ışığa tutunca falan görünüyordu ama kaldıkça belirginleşti fotoda görünmüyor
2 gğn sonra basladı benimKizlar birşey soracağım, ovulasyon akıntısı (uzayan şeffaf) çatlamadan hemen sonra devam eder mi ve çatlamadan sonra progesteron akıntısı (beyaz kremsi) ne zaman başlar?
Ay inşallah ama gogus hassasiyetim bugun azaldi. Yarin bat. Sizin de öyle olmus muydu?Kesin hamilesiniz siz bende de aynı belirtiler vardı hamileyim
Bu fotonun rengi ile oynadım gördüm canım çizgiyi ben hadi insallah vardır yaa hamişlerimiz çoğalsın
Ara ara azalıyordu gögüs hassasiyeti hele gebeliği öğrendikten sonra psikolojik mi bilmiyorum azaldı ama su 2-3 gündür cok ağrıyor yumurtlamadan 2 gün sonra ağrımaya basladı adet tarihine kadar ama dediğim gibi ara ara azalma hissediyordum. Test yaptınız mı bugün. Benim adetten 1 gün önce beta 7.69 cıktı düzenli olarak artıyor suanAy inşallah ama gogus hassasiyetim bugun azaldi. Yarin bat. Sizin de öyle olmus muydu?
Bende sürekli ağlıyorum sulu göz oldum aşırı derecede reels videolarına bile ağlıyorum deli gibi yalnız değilsiniz böyle canımızın cok acıdığı anlarda dua edin duaya sığının hemen o an rabbim zorda olanların yardımcısıdır gönlümüzü ferahlatır elbetDpo 6 olup deli gibi ağlayan var mı her şeye ağlıyorum bu ay neden böyle oldu bilmiyorum namaz kılarken, rüyamda, uyandığımda,yemek yaparken sürekli ağlıyorum kendimize çok yükleniyoruz gerçekten psikolojik olarak iyi yere gitmediğimi farkediyorumnasıl düşünmeden durabiliriz bilmiyorum allah bu grupta bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin
Tutunma olabilir adet olana kadar umut varTest yapmadim bat bekleyeyim diye. Simdi kahverengimsi bir akinti geldi. Ya regl oluyorum galibaama regl gunu goguslerimin komple agrisi gecerdi. Gecmedi de ben aksam bi test yapayim kanama gelmezse olmayacak böyle.
Bakalim akşama doğru belli olur adet olduysamTutunma olabilir adet olana kadar umut var
Bende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe oldugumaTest yapmadim bat bekleyeyim diye. Simdi kahverengimsi bir akinti geldi. Ya regl oluyorum galibaama regl gunu goguslerimin komple agrisi gecerdi. Gecmedi de ben aksam bi test yapayim kanama gelmezse olmayacak böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?