BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Dpo 6 olup deli gibi ağlayan var mı her şeye ağlıyorum bu ay neden böyle oldu bilmiyorum namaz kılarken, rüyamda, uyandığımda,yemek yaparken sürekli ağlıyorum kendimize çok yükleniyoruz gerçekten psikolojik olarak iyi yere gitmediğimi farkediyorum nasıl düşünmeden durabiliriz bilmiyorum allah bu grupta bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• 1000184417.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 1000184416.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 14
Kesin hamilesiniz siz bende de aynı belirtiler vardı hamileyim

Ay inşallah ama gogus hassasiyetim bugun azaldi. Yarin bat. Sizin de öyle olmus muydu?
Ara ara azalıyordu gögüs hassasiyeti hele gebeliği öğrendikten sonra psikolojik mi bilmiyorum azaldı ama su 2-3 gündür cok ağrıyor yumurtlamadan 2 gün sonra ağrımaya basladı adet tarihine kadar ama dediğim gibi ara ara azalma hissediyordum. Test yaptınız mı bugün. Benim adetten 1 gün önce beta 7.69 cıktı düzenli olarak artıyor suan

Test yapmadim bat bekleyeyim diye. Simdi kahverengimsi bir akinti geldi. Ya regl oluyorum galiba ama regl gunu goguslerimin komple agrisi gecerdi. Gecmedi de ben aksam bi test yapayim kanama gelmezse olmayacak böyle.

Bende sürekli ağlıyorum sulu göz oldum aşırı derecede reels videolarına bile ağlıyorum deli gibi yalnız değilsiniz böyle canımızın cok acıdığı anlarda dua edin duaya sığının hemen o an rabbim zorda olanların yardımcısıdır gönlümüzü ferahlatır elbet . Amin canım benim amin tez vakitte …

Test yapmadim bat bekleyeyim diye. Simdi kahverengimsi bir akinti geldi. Ya regl oluyorum galiba ama regl gunu goguslerimin komple agrisi gecerdi. Gecmedi de ben aksam bi test yapayim kanama gelmezse olmayacak böyle.
Tutunma olabilir adet olana kadar umut var

Bende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe olduguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…