Bat 24Sıra bize geliyor galiba yavaş yavaş. Bu aydan umudu olanlar birlikte belirtilerimizi takip edip birbirimize güzel haberler verelim mi?
Adetiniz düzenli mi acabaBenimde 30 Ekim iki günde bir değerlendirdim ya tutarsa diye suanlik birşey yok
Evet en fazla 1 2 gün erken gelir gecikmez keşke gecikse umitlensemAdetiniz düzenli mi acaba
Kaç yıldır evlisinEvet en fazla 1 2 gün erken gelir gecikmez keşke gecikse umitlensembir sorun gözükmüyor son gittiğim doktor rahîm filmi çekelim tekrar dedi 1 sene önce çekilmiştim polip ve rahim kalınlığına bakacam dedi
2 seneyi geçtiKaç yıldır evlisin
Ümidim yokAnladım inşallah bu sefer hamilesinizdir
Olur inşallah 3 aylık evliyiz de biz şimdiden başladık bakalım hayirlisi olsunÜmidim yoknasip siz ne zamandır istiyorsunuz sorun var mı sebebsiz infertilite mi
Çok stres yapma kontrol olarak doktora muayene olabilirsiniz ben öyle yapmıştım sonra 1 sene geçince tedaviye başladımOlur inşallah 3 aylık evliyiz de biz şimdiden başladık bakalım hayirlisi olsun
Benim kasıklarimda biraz agri var ve çok fazla lavaboya çıkıyorum bunun dışında kokulara karşı hassaslastim ama psikolojikde olabilir tabi yinede umudum tam inşallahBelirtisi olan var mı? :)
Ne için gidiyosun canim doktorabat 28 ekim yarın doktor kontrolüm var acaba doktor görebilir mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?