- 14 Temmuz 2021
- 1.591
- 1.077
- 53
- 30
amin inşallah bakalım yarın bir şey söyleyecek mi :)Evet onu söyler bence, yumurtlama olduysa da kalıntısını görüyorlar, fikir verir size. Belki geç olgunlaşan da vardır hem hala şansınız devam ediyor da olabilir
çok düşünmeyin lütfen çok kafanıza takarsanız da hayal kırıklığı kötü oluyor söylemesi kolay bende ilk başlarda böyleydim ama sonra sonra anladım ki ben isteyince değil Allah nasip edince olacak o yüzden sabırla bekliyorum...Ah bide sabredebilsemteşekkür ederim
bence mevsimsel ben onu yormadım gebeliğe ama bu ayda göğüs hassasiyetim yok o yüzden bu ayda olmadığından çok çok eminim diyebilirim...Belkide olabilir
Doğrudur canım dokunamıyorum göğüslerime birde uçları kırmızı kırmızı enfeksiyon da olabilir bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı olsun hakkımızda inşallahbence mevsimsel ben onu yormadım gebeliğe ama bu ayda göğüs hassasiyetim yok o yüzden bu ayda olmadığından çok çok eminim diyebilirim...
Darısı isteyen herkesin başına inşallah da bana umut vermeyinHep böyle ummadiklari aylarda gebe kalmış birçok üye :) darısı başınıza umarım
aaaa hassasiyetin varsa sen kesin gebe olabilirsin bak o zaman hadi hayırlısı...Doğrudur canım dokunamıyorum göğüslerime birde uçları kırmızı kırmızı enfeksiyon da olabilir bakalım zaman ne gösterecek hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Belki de psikolojik diyorum bakalım işte regli günümü bekleyeceğim geçerse kan vereceğimaaaa hassasiyetin varsa sen kesin gebe olabilirsin bak o zaman hadi hayırlısı...
aynen bende öyle yapacağım günüm geçmeden testte yapmam kan da vermem zaten yarın doktor kontrolünde umudum var belki orada rahim kalınlaşmış falan der :)Belki de psikolojik diyorum bakalım işte regli günümü bekleyeceğim geçerse kan vereceğim
İnşallah herşey gönlünce olur canım benimaynen bende öyle yapacağım günüm geçmeden testte yapmam kan da vermem zaten yarın doktor kontrolünde umudum var belki orada rahim kalınlaşmış falan der :)
amin canım inşallah hepimize nasip olsun inşallah bu ay bizim ayımız olsun :)İnşallah herşey gönlünce olur canım benim
Gebelik paradoksuDarısı isteyen herkesin başına inşallah da bana umut vermeyinumutlanırsam olmaz bak şimdi
İnşallah canım inşallah çok amiiinnamin canım inşallah hepimize nasip olsun inşallah bu ay bizim ayımız olsun :)
sanki çizgiyi bende gördümBat 20 Ekimgöğüslerim adet yaklaşırken de böyle şiş ve hassas oluyor. Erken gebelik testinde dün silik çizgi gibi bişey çıktı ümitlenmek istemiyorum. Bu ay da kasıklarımda ağrı var sanki bu sabah adet olacak gibi uyandım karnım ağrıyor gibi üffr kafam bir milyon neden böyle oluyor yaa hormonlar tavan zaten
Ben de gördüm, hayırlısı olsun umarım her şey yolundadırBat 20 Ekimgöğüslerim adet yaklaşırken de böyle şiş ve hassas oluyor. Erken gebelik testinde dün silik çizgi gibi bişey çıktı ümitlenmek istemiyorum. Bu ay da kasıklarımda ağrı var sanki bu sabah adet olacak gibi uyandım karnım ağrıyor gibi üffr kafam bir milyon neden böyle oluyor yaa hormonlar tavan zaten
Canim merhaba bende bugün doktor kontrolü ne gittum. Yumurtalar çatlamış rahim kalınlaşmış dedi. Bu gebelik bu olumlu bişey mievet yarın sabah 8 gün kalmış olacak bata ama bende göremeyeceğini düşünüyorum da rahim kalınlaşmış falan der mi acaba? yani umut fakirin ekmeğidir misali :)
Silik cizgiyi bende gördüm inslaalh hamilesindirBat 20 Ekimgöğüslerim adet yaklaşırken de böyle şiş ve hassas oluyor. Erken gebelik testinde dün silik çizgi gibi bişey çıktı ümitlenmek istemiyorum. Bu ay da kasıklarımda ağrı var sanki bu sabah adet olacak gibi uyandım karnım ağrıyor gibi üffr kafam bir milyon neden böyle oluyor yaa hormonlar tavan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?